Pořád přemýšlím, jestli se dokážu urvat a jet, hodně mě to láká. Přemýšlíte taky o účasti, potkám se tam s někým známým? Pokusím se sehnat nějaký další info a napíšu o tom článeček (http://www.motore...).
(Pořád mám v paměti ten slib článku ohledně Heroes Legend, v nejbližší době se pokusím taky něco napsat, hlavne o organizaci a cenách pro amatéry.)
no celkem o tom začínám uvažovat... fotky i video z loňska vypadaj hezky... jediné co nevím, zda to dám... jeden den je ok, 4 dny je podle mně dost hustý...
To Jarax:
Ahoj chlape!
Sím tě, když si pamatuju, jak jsi dával na Přezouvání na letní gumy Hloučelu s kuframa, abys nedal Maraton
Pro všechny:
Na www.motoraj-rally... už je i krátké videjko z najíždění tras. Je to opravdu jen zlomek toho, co tam bude, ale aspoň pro představu .
Denní porce nebude víc než 90Km v terénu + nějaký přejezd po asfaltu. A nebude tam nic, co by pokročilý začátečník (třeba pomalu a s nohama na zemi a někde třeba s pomocí) neprojel. Je pravda, že odjet ty 4 dny bude asi dost o fyzičce a připravenosti, ale na dovolenou přece jezdíme každý rok a trávíme v sedle více času, než jenom 4 dny a polykáme více kilometrů, než 120 denně.
Navíc tady budeš mít projetou trasu, o které budeš vědět, že Tě nepřivede do žádné strže a že Tě dovede zpátky do kempu a na Tobě nebude nic jiného, než si to užívat
Tak? Nalomila jsem?
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Tomas1200GS napsal:
Už jsem sem chtěl taky napsat dotaz
Každopádně jestli pojedu závodit, beru Transportera a plaťák. Jestli ne, tak se určitě jedu podívat.
hlásim se do posádky, pokud jedeš s transporterem. céčkové gumy budou základ a na tom po dálnici nejedu
Jediná překážka je přebytek práce, ale to zkusím nějak vyřešit.
Co tam dáš za gumy?
Jinak pokud teda pojedu, plaťák mám velký, tipuji že 4-5 motorrad bychom tam nacpali, tak se budu snažit dát včas vědět. Transporter je jen pro 3 hubený.
hledám vhodné pneu na 90 procent terén a 10 procent silnice (motorájrally) - celkem se mi líbí toto: http://moto-pneu....allycross/
Znáte někdo?
Upravil jarax dne 03.07.2009 13:18
Jarax-Pirelli MT21 dobrý,ale ve větším blatě budeš jak na ledě.Kompromis nenajdeš,jeď na silničních a vem s sebou pořádný gumy jako EF,nebo C a budeš si jízdu tak užívat,že už nebudeš chtít přezout.
rozumim, prostudoval sem stránky mitasu, ale u všech pneu od c-17 po c-21 maj stejný kecy. Vůbec netuším, zda to je vhodné na hmotnost 200 kg a co z toho je vhodné na bahno a co už je zbytečně řídký / nebezpečný vzorek na mastodontí motorku. Doposud sem vystačil s E-09 (140/80-17, 90/90-21) ale blátu se vyhýbám jako čert kříže. Nějaký tip kterou c či EF vybrat na F800 na takovouto rally?
...nechavam prihlasku na posledni chvili, protoze jeste nevim jak s casem. Jedem ve dvou (snad) ja na x challenge (C18 a C21) a kamos na KTM 990 Adv. Docela se tesim a jen doufam, ze se vejdu do startovniho pole. I kdyz podle toho, co tu ctu se zatim moc nehrnete. Nebo je to tajny??
Já také nevím jak z prací, přihlášku jsem ještě neposlal. To obutí mě ale nenechá spát, teď tam mám nové TKC...ty asi nebudou ideální, jestli bude bahno
jarax napsal:
já su hubený, ale zato mi smrděj nohy...
hledám vhodné pneu na 90 procent terén a 10 procent silnice (motorájrally) - celkem se mi líbí toto: http://moto-pneu....allycross/
Znáte někdo?
MT21 jsem měl v RO na předku i zadku...bohužel jsem to podcenil a nedal ostrý,což se mi poslední den vymstilo,páč na jílu,co byl kombinovanej s deštěm,jsem si připadal,jak na skibobu...jináč dokud byly ostrý,nebyly špatný ani v bahně...vydržely 2500km a šly dolu právě proto,že v lese jsou už k ničemu,jinak špunty měly ještě vysoký dost...teď jsem obul na zadek MCE Karoo a dovolím si tvrdit,že do bahna je mnohem,ale mnohem lepčejší...zatím má asi 800km a hrany se pořád držej...doporučuji a dělaj je i v 17tce...na předku je MT21 furt a dobrá...
Petr 11: Tak předek jsem vyzkoušel předek Mitas C-19 v milovicích, kaluží o bahna tam bylo požehnaně, někdteré vysoko nad kolena, ale upřímně nebyl to takový ten jiílošit, vždy jsem se prokopal na nějalý tvrdší podklad. Proti E09 dakar to byla ale jízda podálnici Zadek mám E09 dakar, ale taky s tím nejsu moc spokojený. Myslím že to Karoo na zadek a nějaká ostrá C guma ve předu bude dobrá kombinace.
Co se mně týče, už sem se přihlásil, ale ještě nezaplatil...