moc pekne a moc zavidim... Persie je moje srdrcni zalezitost, bohuzel zatim dost nerealna.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Paráda, přítelkyně i já chceme v budoucnu na moto do Sýrie a Jordánska, tak se hodí každá zkušenost
Budem pečlivě sledovat a držíme palce www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
Neřekl bych , že jede nějak zvlášť rychle. Sleduju ho na Spotu skoro denně a mám spíš opačný pocit, že se kochá a jízdu si užívá.. (Kamion co vozí zboží z Istanbulu a absolvuje x-krát hraniční celní odbavení jede do Prahy 3-4 dny)
[quote]randolf napsal:
Ted jsem se koukal... a popravde jsem z toho paf...
14:45 pred Damaskem, 15:45 za Damaskem... on ho Jarda proste jen tak projel...
.. to je standartní orientální přesun v čase a prostoru : mlha přede mnou,mlha za mnou... Jarda je spíš chrt než dingo..
...mesta a lidi ho moc neberou...tak je radsi profrci...nicmene pro nastineni pocitu jeste z Bulharska a Turecka dalsi clanek na blogu http://100dni.blo...1cast.html
naprosto chápu Jardu že se s nechutí vyhýbá ikonám, ktvůli kterým by mnozí z vás tuto cestu podnikli... to by jste pochopili snad až na cestě... jedině snad kdyby vaším cílem cesty byl Damašek... Jardfa ma za cíl cestu... a tak je to správně... (podle mě).
TAKE IT EASY
LUKES napsal:
naprosto chápu Jardu že se s nechutí vyhýbá ikonám, ktvůli kterým by mnozí z vás tuto cestu podnikli... to by jste pochopili snad až na cestě... jedině snad kdyby vaším cílem cesty byl Damašek... Jardfa ma za cíl cestu... a tak je to správně... (podle mě).
no ale nektere ikony stoji myslim za to alespon jednou videt... mne osobne vadi davy lidi kdekoliv.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2