Johohooo.. prisla ta veelika chvile a privezl jsem si svoje prvni motorádové kufry... dekuji Milanovi, Davidovi, Tomasovi a Petrovi... pry jsou to pry prvni Zegy pro prodane v CR.
hicks přiložený následující obrázek:
[63.66Kb]
Upravil hicks dne 25.06.2009 00:16
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
[63.17Kb]
17 cm
uz jsem zkoumal kam prijde tstan atd... premyslim o nejake antiscratch folii nahoru, abych to zbytecne neosoupal a neposkrabal
17 cm
vypada to... promyslene, detailisticky a ... draze.
Podle mne nekdo nad tim vyvojem musel stravit vecnost... kde to jde jsou torxy. Otvirani vychytane, presne... zadny vixlajvant ruzna utahovatka puku ci co, ocelove lanko snadno povolitene drzici viko.
rozhodne zadny pocit vyhozenych penez.
17 cm
to je moje KRÁLICE, ne ponozka, ty exorcisto
17 cm
Králice? Ty se připravuješ vozit opravdu čerstvou stravu!!!! Původně jsem myslel, že je to nějaký duch kufru Ale jinak to je pěkné, teď už jen mít dost času a peněz na maximální využití
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Moc pěkný kufry! :-) Jsi měl nějaký protekční kus,ne? Já ještě čekam na montážku,volal jsem do TT a prý ještě nedorazila..Kufry ale prý už mají..Už se nemůžu dočkat!
David napsal:
Tak vidíš konečně si se dočkal ......
To bylo řečí že snad nikdy nebudou ......
ono to tak vypadalo...
btw: to je ziva konzerva pro maly hlad, jeste mam dalsi pro VEELIKY hlad, ta mi ale zdrha z boxu a nejde fotit.
17 cm
MALI napsal:
To je živá konzerva v tom kufru Jinak kufříky pěkný Jsem zvědavej jak budou vypadat na 12ce, tak už je Marisi koukej přivézt ukázat
Budou snad až přístí týden,kufry jsou,čeká se na montážku..Hicks to měl tak brzy díky tomu,že to měl objednaný už v lednu a přišlo mu to s fabriky přímo s montážkou. Se někdo má. Já snad na tu dovolenou nevyrazim. Pořád bez kufrů..
Nesmutněte. To jsou ty první, co vyrobili. Pokusná serie, co se nepovedla, teče do nich a jsou celý hejčmo. Tak je šoupli Hicksovi, aby už od něj měli pokoj. Zdravim Tomáše and comp. .