Jako pravověrný osmistovkař jsem neodolal svodům nezlletilé dvanácky a podlehl jsem jí... Po schizofrenickém období, kdy jsem byl jeden den přesvědčený že 800. nikdy neprodám , druhý den hlodal červíček pokušení a našeptával - jdi do dvanáctky..a tak se to střídalo půl roku !! jsem to nakonec rozhodnul a šel za svým srdcem.. Po prodeji 800. jsem špatně spal a pořád na ni vzpomínal , ale snad je v dobrých rukou..
No a tady je má nová milenka..
Snad mě Hickx neukamenuje...
Upravil bluesbery dne 26.06.2009 16:33
randolf napsal:
Takze - 5 otazek:
1) Prvni dojem?
2) Kolik jsi musel doplatit?
3) Popis? (km, stari, vybava)
4) Nechas mne svezt?
5) Nechces s Emiliem dorazit na vikend?
Jinak samozrejme BLAHOPREJU
Srovnávat oba stroje ,to je na delší rozhovor, každý má své klady a slabší stránky ale věřím, že to brzo proberem. Je to r.2005, vybava tak jak vidíš plus topcase,padák, ABS, vyhřívané grify..prostě standart. V každém případě ale 800. podstatně líp akceleruje od nejnižších otáček,motor má menší vibrace . U 12OO je zase k nezaplacení telelever a přijde mi obratnější při otáčení na malých poloměrech. Ale teprve nabírám zkušenosti, najel jsem na ní cca 100 km.. Můžeš se klidně svézt, víkend mám zatím trochu nejistý, ale pokusím se dojet..
Jo a najeto cca 25 000.
Upravil bluesbery dne 26.06.2009 16:31
Zažil jsem uplně stejné dilema jako Ty ,jen s tím rozdílem,že jsem měl Bigouše a chtěl jsem 1150 GSA a tehdá jsem se řídil po druhý radou mýho táty. Ta zněla: " toho baworáka jsi odjakživa chtěl,tak jestli se ti tenhle kousek líbí,tak neváhej". A já neváhal.Během 10ti dnů jsem si na něm hejčkal frdel A nelituju... Jen je pravda,že po Bigoi se mi stejská
Jináč gratuluju,je to pěknej kousek a když ho miluješ,není co řešit...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jo, tohle dilema jsem měl taky, v kaprunu jsem měl v jeden den s kolegou 1200 a 800 a musel sjsem se po jednom dni a cca 300km rozhodnout, co bude moje. Takže srovnávačka neskutečná, probírali jsme s kolegou každý detail a požadavek, 300 km na každé z nich absolutně nestačilo, ale nakonec jsem dal 800 kvůli preferenci některých vlastností, kterými právě ona vyniká.
S odstupem mohu říct, že na cestování je 1200 naprosto dokonalý stroj, to mi 800 nikdy nemůže dát.
No, nakonec 1 sezona na 800 a teď další v plném proudu a zatím jsem nezalitoval.
Upravil jacob dne 26.06.2009 19:38
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
To bluesbery: Gratuluju, výběr dobrý, 800 možná lepší reakce na plyn, ale na 1200 nesedíš jak Wimer na divadle(zařízlé v prdeli). Já jsem měl takový pocit.
Jsem s Petrem a Vjetrniky na Sumave STOP, mam tu blby signal STOP,,, jses samozrejme mrtvej! STOP koncil svolam pozdeji...
btw: je krasna? nenacetly se mi fotky
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Alda napsal:
Vyborne, to byl velice rozumnej tah
Nicmene opravdu prekvapivej!
neprovokuj
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
I já měl stejný dilema, když sem chtěl vyměnit Dakara, jestli 8-kilo nebo 12-ku, sám sem se rozhod pro 8-kilo, ale kámoš, kterej má 12-ku povídá, stejně jí časem vyměníš za 12-ku, tak tenhle krok rovnou přeskoč, akorát by si na tom finančně tratil a di rovnou do 12-ky a bylo rozhodnuto. Na 8-kilu sem nikdy nejel, docela bych se rád na ní svez, ale určitě nelituju, sem naprosto spokojenej. Ať ti slouží k radosti a spoustu najetých km bez nehody a problémů.
BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
Hicks napsal:
btw: je krasna? nenacetly se mi fotky
Ano Hicksi, je krásná
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.