Tak to nebude mit Emilio radost, ted se ji snazi prodat starsi za 5 tis,nova ted vyjde asi jeste levneji ja ji taky mel, tenkrat stala 220€
Upravil brtnik dne 27.06.2009 18:34
Emilio napsal:
Já mám radost stejnou jako před tím,nic na tom nemění!
Moje cena je stále 5tis a za to jí prodávám a prodám!
Na stránkách Pola zatím ani zmínka a u louise,jestli se bavíme o prodejně moto doplňku s posledním písmenem S a né Z,tak tam jsem bundu Pharao nikdy neviděl,jezdím tam jak to vyjde pět let....Kdo tam byl,dá mě za pravdu.
Ofoť nám letáky a vlož je jako fotku,ať se pokocháme co dál tam mají!
Když akce,tak se vším!
Jo a když jsme v těch slevách,tak u nás v hospodě teď mají akci na Smažák,je za čtyřicetpět kaček i s hranolkama......
Tak prosím: Nemám foťák http://www.polo-m...ils.0.htmlže tady někdo inzeruje bundu je mi jedno není tady sám. Možná se to někomu bude hodit. PS: Já nelžu a je to to poslední co jsem tady napsal.Vaja kon dios!!!!
Koukam, ze kdyz si ji pridam na netu do kosiku a potom prejdu na objednavku, je zde moznost vyberu i CR. Netusite nekdo, zdali zde ta moznost skutecne je a pripadne jak nakup do CR dal probiha? Meni se nejak cena postovnyho? Ja by jsem do ni sel, ale zkusenost nakupu pres e-shop v D nemam. Bohuzel me nemcina ani anglictina moc nerika.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Tak jsem tam snad nasel, ze do CR by to asi slo za € 14.95. (viz nize) To by jsem byl tak na 5000,- za funglofku. To je myslim hodne dobra cena. Mate s touto bundou nekdo zkusenosti?
Denmark, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Austria only for € 5.95 per delivery
Sweden, Finland, Great Britain, Spain, Italy only for € 9.95 per delivery
All other unnamed EU- Countries can be delivered by only € 14.95 per delivery
smazak73 napsal:
Tak prosím: Nemám foťák http://www.polo-m...ils.0.htmlže tady někdo inzeruje bundu je mi jedno není tady sám. Možná se to někomu bude hodit. PS: Já nelžu a je to to poslední co jsem tady napsal.Vaja kon dios!!!!
Díky za info smažáku,zajedu se na ní podívat do Passau..Takovouhle bundu zrovna potřebuju..
Jo jo kluci měl jsem tři bundy gore tex ,kašpartex dalšítex a ani jedna nefunguje tak, že ve vedru super ve 3taky super i u bot mě nadměrně smrděj nohy nevím čím to je ,ale je to tak měl jsem troje boty goretex a viz zmin.ptákoviny vždycky do nich nateklo a ten pot prej ze vnitř pustí do vnitř nepustí já nevím mě to tam vždycky našijou obráceně
Tak Gore-texovy boty (na bezny noseni) si kupuji jiz spousty let. Pravdou je, ze to je tak max na 2 sezony, ale u me skutecne fungujou. NEPROTECOU. Na gore-tex nedam dopustit.
diwi napsal:
seda preco stoji 249? modra uz neni IN?
nemel tu kokotiny-na strance je okenko --Ausführung--
blau
grau
jeste ti to prelozim--provedeni--
modra
šedá
dosud 249,95 € ,Nyní jen 179,95-Vy šetříte 70,00 € okamžitě
dodatelný/pro mene chapajici/
diwi napsal:
blau
grau
modra
šedá
No jo, ale kdyz si zmenis barvu na sedou tak se zmeni i cena na puvodnich 249€
diwi napsal:
blau
grau
modra
šedá
No jo, ale kdyz si zmenis barvu na sedou tak se zmeni i cena na puvodnich 249€
davam ti brtniku za pravdu, je to tak jak pises a timto se vsem omlouvam za zkreslene informace.
komaiz napsal:
Zdar všem mám prosbu nemá někdo cestu do POLA? Chci koupit bundu a mám to trochu z ruky prachy pošlu poštou dík za případnou ochotu. Komaiz
polo uz posila i do CR , neni problem nakoupit pres net