Jaké pneu mě doporučíte na BMW F650GS? Jáse zdůvodu nízké ceny rozhoduji mezi Mitas E-07, Mitas E-08 a Mitas E-09. Jaké máte zkušenosti s těmato pneu? Které mě více doporučíte? S endurem nemám zkušenosti, koupil jsem ho teď a chystám se na něm do Alp. takže které se hodí nejvíce na tuto cestu. Díky za rady.
Musíš taky říct, jestli se chystáš jet jen po asfaltu, nebo plánuješ i nějakou jinou trasu.....
Na asfalt jsou asi nejlepší E-08, na suchu sedí perfektně, ale na mokru se mi zdají být trochu klouzací.....
Batman forever :-)
Všechny mitasky sou tak trochu klouzací-vystihl bych to asi takto: Pokud si chceš rozbít hubu na asfaltu tak e09,pokud si chceš rozbít hubu v terénu tak e08 a pokud si chceš rozbít hubu uplně všude tak e07.Jinak pokud pojedeš do alp a budeš se chtít sklouznout i po šotoině tak vem e07.Já jezdim furt na e09.
Pokud chceš jezdit jen po silnici,tak rozhodně nešetři a kup si nějaký lepší silniční.Metzeler nebo Continental bych bral já.
Osobně mám ty 07,protože když můžu,tak to beru po polňačce ,ale před týdnem jsem sebou solidně sekl na kruháči jen proto,že byla menší přeháňka.Jak je vlhko,tak to vůbec nedrží
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS>> Sakra, sakra, tak teď si mě dal, tak sem zase na začátku, no víš, úplně silniční nechci, chtěl bych aby se to dalo použít i v terénu ale abych zase vpoho zvládl cestu Alpy a z5. No a cena je ten další problém, nechci zase nicdrahého. Sakra to je dilema.
Napsal si že vybíráš z mitasek ale jesli chceš jezdit po silnici,a nebát se toho že si na každym mokrym fleku rozbiješ hubu tak bych doporučil raději metzeler tourance nebo podobný.Mitasky sice vydržej hodně dlouho ale za mokra se prostě musí fakt opatrně.
TOLI>> No vybírám mezi Mitaskama protože jsou na tom dobře s cenou která hraje u mne velkou roli. Ty Metzelerky jsou sice good ale za sadu 5 tis je přece rozdíl o polovic.
Nechci tě strašit,ale aby jsi nelitoval.Já kdybych to mohl vzít zpátky,tak raději dám za gumy 2x tolik než abych teď ležel doma se zrakveným kotníkem a ucpanou žílou krevní sraženinou v lýtku*pissed*
A to na nich mám najeto už 8500km a myslel jsem si,že už to odhadnu i v dešti
Ale jinak jsou to dobrý gumy.Vydrží strašně dlouho a za sucha si občas škýrnu i botou na stupačce o zem.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Někdo mě radil ať dopředu dám TKC 80 ana zadek E-09 Dakar, nevím jestli je to dobrá kombinace a jestli si tím přilepším za mokra. Furt mě to šrotuje v hlavě dokud to mohu přeobědnat, pak už bude pozdě. pomóóć
Já jezdim vpředu karoo2 a na zadku e09 za mokra je to lepší než e07 .Nikdy se mi nestalo aby mě nějak nepříjemně překvapily.A to už jsem nějakej kilometr na mokru najezdil.
OK. Díky moc za rady, jen mě ještě zajímá kolik zhruba najedu na té 09? Objednal jsem si dopředu Conti TKC80 a do zadu Mitas E-09 Dakar. Snad budu spokojen, pak dám vědět jak se na nich jelo do těch Alp.