Mě to začínalo taky okolo 130 a okolo 150 by mě motka už shodila. Po 10tis garančce je to lepší, posunulo se to k 160ti a dá se to ustát, naprosto netušim, co s tím dělali aby to mělo vliv.
Rozhodně jsem experimentoval s tlakem v pneu a nic to neměnilo.
Každopádně asi bych na drapcích ani nejezdil o moc rychleji, těch 130-150 pak brzdit........
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Mě se to taky má snahu rozkmitat se nad 160km/h, a to na TKC. Rozkitávání nastalo okamžitě po přezutí ze silničních pneu. Teď mám vzadu E-09 a stejné. Jakmile dám dopředu jinou gumu, uvidíme :-) Ale jel jsem před časem s PepouGS a dával tomu fakt pecky, přes 180 na stejných gumách jak já, a jemu to zřejmě nedělalo nic. Nechápu.
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
No, vidim to na ten krk řízení, ten nějak dotahovali na garančce. Jinak vyvážení je ok, to bylo první, po čem jsem šel.
Jezdím jen na špalcích standartně i 140,jsou už zhoblované poskakují v menší rychlosti to je znát ,JENŽE letos sem měl nový ložiska v řízení tak předpokládám že to bude tím.Ta vydlice má náchylnost to ložisko vymačkat poměrně brzy.
Mě to nejvíc dělalo u nové přední E09 čerstvě nazuté. Ve 140 hruza a pokud jsem přidaval bylo to o pád. Ale po ojetí této pneu asi 3500 km mam pocit že už to nedělá!! Předtím jsem měl TKC a ty to nedelaly asi nikdy aspoň jsem si nevšiml. Hold špunty jsou špunty na silnic nic extra ale je to to nejuniverzálnější co může být a nic jineho nechci!
baskr napsal:
Jezdím jen na špalcích standartně i 140,jsou už zhoblované poskakují v menší rychlosti to je znát ,JENŽE letos sem měl nový ložiska v řízení tak předpokládám že to bude tím.Ta vydlice má náchylnost to ložisko vymačkat poměrně brzy.
A po kolika jsi to ložisko měnil? A na jaké moto? 800GS?
Myslíte že by pomohl tlumič řízení? Na TKC mi to dělala i 12adv......
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
hasic21 napsal:
Zdravím.Nevíte někdo co by mohlo být příčinou že na 800gs se mi při vyšších rychlostech rozkmitají řídítka?Pneu mám na drapákách a mám i větší plexi.