zajímaly by mě taková ta dvě přídavná světýlka dopředu co mívají velcí Baworáci Nemáte někdo takové podobné na tohle malé enduro? Kde koupit, kolik to koštuje, bo kdo to umí zařídit jinak?
Díky za informaci, přeji hezkou sezonu a ať už konečně přestane pršet pořád!!!!!!
No u Wunderlichu jsem je našla, ale je to cca pět tisíc, to jsem si myslela tak na něco za dva. A pravda je že u Touratechu jsem to nenašla v tištěném katalogu.
Kam se vůbec dají na Fku uchytit?
zajímaly by mě taková ta dvě přídavná světýlka dopředu co mívají velcí Baworáci Nemáte někdo takové podobné na tohle malé enduro? Kde koupit, kolik to koštuje, bo kdo to umí zařídit jinak?
Díky za informaci, přeji hezkou sezonu a ať už konečně přestane pršet pořád!!!!!!
Ahoj, v rámci mého dotazu se ozval klučina, kterého jsem rovnou požádal o foto, takže jukej sem... http://bmwgs.cz/f...ad_id=4451. A když už tam budeš, zkus mi zoodpovědět můj dotaz...
Já jsem si na své Gs 650 přidělal také Helly, které tu nedávno někdo nabízel že je může sehnat tuším a 1200 kč.Mám je přidělané také pod zobákem a zapínání mám přes dálkové a houkačku.Zítra když nezapomenu vložim foto.
Soldier napsal:
Já jsem si na své Gs 650 přidělal také Helly, které tu nedávno někdo nabízel že je může sehnat tuším a 1200 kč.Mám je přidělané také pod zobákem a zapínání mám přes dálkové a houkačku.Zítra když nezapomenu vložim foto.
Nezapomeň, to zapínání by mě taky zajímalo. Jinak ohledně přídavných světel je tady dost obsáhlej odkaz (nevím jak ste na tom s angličtinou).
Určitě se tady najde nějakej šikovnej kutil a třeba tady může najít inspiraci a něco si vytvořit.
Co se samotných světel týče, tak levnější alternativa jsou Helly a dražší potom PIAA. Tady je odkaz na zajímavou stránku jednoho týpka z Texasu, je tam hodně zajímavých rad a fotek jeho úprav 650tky.
Já mám tyhle Helly, jsou docela v pohodě, velikost tak akorát, kvalita tam je, svítí velice slušně, ale záleží jak jsou sklopený, protože dost oslňujou, je to spíš dobrý používat jako dálkový a potom to svítí jak auto nebo si je sklopit a používat do terénu aby to svítilo před motorku...
Poštovný do ČR je 36 USD, takže nějakých 66 USD za ten kit. Upozorňuju ale, že ten vypínač v té sadě je dost fórovej.
Nedávno tady dával TomášTT fotku vypínače, kterej vypadal dost dobře a hlavně masívně, mají ho prej v Touratechu skladem, ale 900 Kč
Světla na F 650 GS od Wunderlichu jsou zde: http://wunderlich...id=8600520
cena 109,95 +15 EUR poštovné, v CZ je dodá Carservis na 2B Trutnov (prodejci Wunderlichu). Podobná (stejná?) světla se dají sehnat (asi) od Helly, stály snad 1200, míval je tuším Dodotech, ale ten už nefunguje :-(
Někde tu byl snad i odkaz někam na net, ale už si nevzpomenu, kde to bylo...
BMW GS = stroj na radost
Nechal sem si přídavný světla(Hella) nechat dát od Graveu, když mi dělali padáky a naprostá spokojenost.....http://www.grave.cz/svetla/hella/foto.htm
Ty Helly od Wunderlich vypadaji dobře, jenom mě nějak nepřesvědčuje to uchycení. Když si uvědomím, jak křehkej je ten blinkr, nevím no...
Myslím si ale, že účel to splní
Pár fotek..
MichalGS přiložený následující obrázek:
Takhle nějak vypadá origo RCU light bar z USA. Třeba si to někdo dokáže sfouknout doma. Origo stojí asi 120 USD. Je to tam dost populární na 650 GS. Pevnost bude asi větší než u těch Wunderlich...
MichalGS přiložený následující obrázek:
MichalGS napsal:
Takhle nějak vypadá origo RCU light bar z USA. Třeba si to někdo dokáže sfouknout doma. Origo stojí asi 120 USD. Je to tam dost populární na 650 GS. Pevnost bude asi větší než u těch Wunderlich...
No jo, ale nemají se zrovna sem někam montovat ty padáky? Aby se to nehádalo, jinak je to teda bomba
Tak asi takto : světla HELLA FF 50 za 1420 kč od komaize http://www.bmwgs....post_65979
a držák z kusu ocelové lépe nerez duté trubky, plus 2 imbus šrouby zdarma=celkem 1420 kč