Napadá někoho nějaký dobrý levný kompromis? Jde mi o letní spacák, určitě levý a pravý aby šli spojit, pohodlný vyspání kolem 10ti stupňů min do větší zimy s tím nepolezu (podtím je samonafukovačka Thermarest - hlavně - po sbalení CO NEJMENŠÍ! Potřebuju do toho kufru taky něco nacpat a ne jen jeden spacák a karimatku :-)
Killingman napsal:
Napadá někoho nějaký dobrý levný kompromis? Jde mi o letní spacák, určitě levý a pravý aby šli spojit, pohodlný vyspání kolem 10ti stupňů min do větší zimy s tím nepolezu (podtím je samonafukovačka Thermarest - hlavně - po sbalení CO NEJMENŠÍ! Potřebuju do toho kufru taky něco nacpat a ne jen jeden spacák a karimatku :-)
je to super male, ale snad se mi nestalo aby mi brzo rano necvakali zuby
---
A tried and tested favorite, this British made sleeping bag combines micro pack size with serious performance.
International best seller and brand leader, this lightest and smallest of the Softie® sleeping bag range utilizes space age technology in the form of a highly breathable metallised barrier (Relectatherm) to give a temperature rating that exceeds expectations. Used in climates as diverse as the Australian outback to the foothills of the Himalayas.
---
chacha... mozna to zkousi na medvedech )
Upravil hicks dne 22.07.2009 12:13
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Chicht, já mám Jurek S+R Trek PL XL, je to super, je v tom teplo, je to úžasný, ale je to velký a zabere to půlku kufru :-(
16x16cm je super to cos poslal, dostupnost v ČR je poměrně malá ale a tak nějak trošku - jestli je ti v tom zima každý ráno, není to asik přesně onano :-))
Killingman napsal:
Chicht, já mám Jurek S+R Trek PL XL, je to super, je v tom teplo, je to úžasný, ale je to velký a zabere to půlku kufru :-(
16x16cm je super to cos poslal, dostupnost v ČR je poměrně malá ale a tak nějak trošku - jestli je ti v tom zima každý ráno, není to asik přesně onano :-))
ja si k tomu jeste koupil Husky a v tom spinkam jak mimino
Ten Merlin je moje srdecni zalezitost, ale trpis v tom jak zvire...
Na srazu u Vevise jsem spal v Emiliove stanu s Rallyeckem na hlave abych prezil do rana,...
17 cm
kendy napsal:
Cyklo spacáky se dělaj v různých provedeních i cenách Jsou malý lehký a skladný Prodávaj se i do teplotních extrémů
...a zkousel jsi to nekdy na vlastni kuzi?
17 cm
Mam dlouholete dobre zkusenosti se spacaky prima: www.primaspacaky.cz. Pouzivam typ Tulak, asi 4tym rokem, a ze zacatku super, ted uz mi v nem obcas je zima (ale to je venku dycky k nule - a to vetsinou spim v trenkach a kratkem rukavu). Kdyz navliknu spodary a mikinu - lambada. Cyklospacak bych bral opravdu jenom na leto (coz je venku treba prave ted), ale treba minuly vikend jsem spal v udoli u reky, a tam byla v noci takova kosa, ze jsem za ten svuj spacak byl VELMI rad.
David - Brno, 1150 GS.
kendy napsal:
Cyklo spacáky se dělaj v různých provedeních i cenách Jsou malý lehký a skladný Prodávaj se i do teplotních extrémů
...a zkousel jsi to nekdy na vlastni kuzi?
Jo zkoušel spím v něm Nejsem si jistej značkou ale myslím coleman
Dva roky už sebou netahám nic jinýho než celtu pod sebe a tenhle spacák
I pod širákem v poho
kendy napsal:
Jo zkoušel spím v něm Nejsem si jistej značkou ale myslím coleman
Dva roky už sebou netahám nic jinýho než celtu pod sebe a tenhle spacák
I pod širákem v poho
a mas obcanku, nebo jenom ockovaci prukaz od veterinare?
17 cm
Pouzivam 2 roky husky espace http://www.megaob...efId=26705 jak pises do 10 stupnu je pohoda,ale letos jsem v nem prekonal i noc v dolomitech a bylo na nule,pravda to jsem se musel obliknout do coldkillers,ale dalo se i tak. Je malej a jsem vcelku spokojen,ale myslim ze nepujde sepnout levej a pravej. Jinak spacaky Prima co pisou kluci nahore jsou vetsinou hodne chvaleny Husky zas moc ne, ale ta extreme rada je rekl bych v pohode.
Aktualne 1250 GSA HP
Vjetrnik napsal:
tak Prima jsou asi současný český TOP...navíc umí prodloužené verze, k tomu doživotní záruka....
nekdy musim zkouknout jak to mate velke zabalene..
Petra ma dekovej spacak a zacina se mi to dost libit...
ad. chloupky... no vidis, to mne nenapadlo
17 cm
Hele, ten "cyklospacak" mam taky a je pravda, ze se vejde snad i pod sedlo velkeho GS (a vime kolik je tam mista ) Ale: venku 8st. a ja klepal neuveritelnou kosu a to fakt nejsem zadnej zmrzlik. Proste opravdu jenom na tech nekolik malo fakt horkych noci.
Od tohodle zazitku vozim jedine Condor VI 200 : http://www.spacak..._typy1.htm A v trech stupnich se v nem da, vyzkouseno. A jeste jsem si ho nechal usit delsi a sirsi A vazu ho vzdycky az nahoru na kufr.
AlesK napsal:
Hele, ten "cyklospacak" mam taky a je pravda, ze se vejde snad i pod sedlo velkeho GS (a vime kolik je tam mista ) Ale: venku 8st. a ja klepal neuveritelnou kosu a to fakt nejsem zadnej zmrzlik. Proste opravdu jenom na tech nekolik malo fakt horkych noci.
ze je okolo pate rano naprosto brutalni klada?
17 cm
AlesK napsal:
ze je okolo pate rano naprosto brutalni klada?
Tak, tak. Pata hodina vetsinou dobre proveri spacak. A cloveku se nechce nic, natoz oblikat.
AlesK napsal:
Tak, tak. Pata hodina vetsinou dobre proveri spacak. *zipit* A cloveku se nechce nic, natoz oblikat. :@
to jsem rad, ze jsme se tu my tyrani Merlinem sesli :))
Merlin je super... pure hardcore ve vsech smerech.
JA mam zeleny s ruzovym vnitrkem...
17 cm
Tak teď už rozumím těm růžovým králíčkům bačkůrkám před stanem.....ty jsi dostal ke spacáku, ne? ...a modrý králíček azurit do spacáčku, aby nebylo smutno....
Vozím Loap St.Lauren, vyzkoušeno v -4 a docela v pohodě, je pravda, že v létě není potřeba se zapínat a nebo spím jen na něm. Zvažoval jsem nákup právě cyklo spacáku, myslím Hannah, ale odradilo mě takové to domácí, raní cvakání zubů. Raději jsem koupil na spacáky vodácký vaky a vozím je na kufrech. Vyzkouženo několikrát v dešti a spacák úplně suchej.
David_BO napsal:
Mam dlouholete dobre zkusenosti se spacaky prima: www.primaspacaky.cz. Pouzivam typ Tulak, asi 4tym rokem, a ze zacatku super, ted uz mi v nem obcas je zima (ale to je venku dycky k nule - a to vetsinou spim v trenkach a kratkem rukavu). Kdyz navliknu spodary a mikinu - lambada. Cyklospacak bych bral opravdu jenom na leto (coz je venku treba prave ted), ale treba minuly vikend jsem spal v udoli u reky, a tam byla v noci takova kosa, ze jsem za ten svuj spacak byl VELMI rad.
Já jsem zimomřivej a tak jsem koupil radši Treka - ještě teplejší a je to bomba. Nejradši spím všude pod širákem. Jedno z nejlepších vybavení co mám na motorku, naprosto doporučuju. (Ale je relativně velkej - no co, mám velký kufry. Až mi doslouží, 100pro kupuju znova.)