Nechal jsem se inspirovat kolegy z Afriacatwin stránek a udělal jsem návrh dresu GS jsem schopen to kompletmě zařídit cena u firmy se kterou mám dobré zkušenosti je: 749,- Kč/ks za nejlevnější variantu materiál Canada za luxusní variantu s odvětráním a temito materiály kostka micro nebo bara je 916 Kč/ks
Ja osobně si dres nechám vyrobit kdo máte zájem můžete se přidat je tam možnost personalizace jménem.
Počítej se mnou. Do řádku se jménem "Joe-Ruda". Super. Až to budeš objednávat brnkni mi na t.č.603547659, dám ti adresu. Dík.Velikost L.Materiál - lepší.Druhá varianta.
Upravil joe dne 24.07.2009 16:32
To je škoda - teď k Vánocům jsem dostal dres od Wunderlichu a myslím, že mě zatím stačí.
Jinak návrh je moc pěknej a kdybych už jeden neměl, tak do toho jdu.
Upravil rusak dne 24.07.2009 11:24
R 1100 GS
Můžete mi poslat PM s velikostí jménem a adresou pak vám pošlu náhled na odsouhlasení a výroba bude trvat cca 14 dní. Předání buď na nějakym srazu nebo na dobírku.
FYYFF
ahoj měl bych taky zájem . na místo jména- Havran. velikost XL. a ten spodní typ. myslim si že na materiálu bych nešetřil . když už tak už. moje číslo je 776206080. stačí sms zavolam nazpátek. dík jinak super nápad
Tančící Havran
Děkuji všem za PM postupně se ozvu. Uděláme tedy dražší variantu bo to chce většina. Rád bych to uzavřel do konce týdne tak pište a objednávejte. Ještě sem hodím finální návrh. Chcete tam i url www.bmwgs.cz ?
FYYFF
jo to je super, jeste ti napisu presne kolik toho budu potrebovat, bude to ale vetsi objednavka, jeste se me kolega ptal jestli bys mohl misto toho BMWGSTEAM, BMW X-TEAM, a ve predu misto toho GS neco treba jako X, protoze oba jezdi 450 X.