No ja mam to od wunderlichu a jsem spokojenej,ani mi nevadi ze to nejde nejak nastavit zvlast projizdu ve stupackach, proste jsem si zvykl a brzdu nehledam. Nastavitelny jak na 12GSA jsem nevidel.
...na Ukrajině, kde jsem jezdil ve stoje docela dost, jsem "nedosažitelností brzdového pedálu docela trpěl, tak mi kamarád nabídl řešení "UT - UkrajinTech"
...a já blb ho zahodil, místo abych ho objel páskou ...pak už jsem stejně dobře padnoucí doplněk nenašel
No, já mám taky velkou tlapu a bez citu, takže kdykoliv jsem brzdu potřeboval, tak jsem buď hamtal na rouru a nebo na silnici, takže jsem si koupil vehement od Žlábka (Wudr....), ale ještě nebyli lidi, kteří by to namontovali a testli. Momentálně to má Žlábek za 807,-.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
prezi napsal(a):
...na Ukrajině, kde jsem jezdil ve stoje docela dost, jsem "nedosažitelností brzdového pedálu docela trpěl, tak mi kamarád nabídl řešení "UT - UkrajinTech"
...a já blb ho zahodil, místo abych ho objel páskou ...pak už jsem stejně dobře padnoucí doplněk nenašel
ta zástěrka je taky hustá
taky už jsem o něčem podobným uvažoval, při pracovních pojížďkách by se to šiklo.
Maiali nel Fango!
Nebyla by fotka i zespodu? ... vidím to taky na nějaký takový Homerlich, tak 3 kila bych zvažoval jestli si s tím hrát, ale 8 za takovou srandu mi přijde hodně přehnané.
raptor napsal(a):
JT a nevedel by si nieco take vyrobit aj mne?
myslim ze by sa nas naslo viac co by sme prijali takyto upgrade
Já zas tak šikovnej nejsem.Ono to zas tak hezky nevypadá,fotky skreslujou.Mě je jenom líto peněz,já jsem hroznej skrblíkJak říká TomasTT Moravská sekce