...zajima mne hlavne nazor pravidelnych volicu ODS... jako jsem treba ja a nas nejblizsi kmen ...za 10 let co muzu k urnam Hix nikdy nevolil jinak.
jak jste na tom... budete volit TOP? Nebo lidofce snad?
Ja jsem temer rozhodnuty... ze tentokrat budu volit TOP.
treba proto:
Jiri Pehe: Česká politika v italském balení http://blog.aktua...temid=730617 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
já osobně bych nejraději volil třeba nějakou švícarskou vládu a tu bandu sráčů co se nám tu snaží vládnout bych poslal k ledujsou to strašný idioti a korytáři opravdu naše politika to je super hnus
Ja uz z tech Daliku (jake ze ma vlastne zamestnani?), Rebicku, komunalnich politiku, rozvodu atd.. nejak nemuzu.
Uz par let to ve mne bubla... posledni hrebicek byl asi Rebicek
17 cm
No já osobně znám několik lidí na kandidátce TOP 09 tak je budu kroužkovat, neb to jsou lidé (většinou starostové) co něco dělají pro svoje dědiny. ODS v čele s Myrkem je pro mě po podzimní sebereflexi po prohraných krajských volbách nevolitelná....
To Hicks :nemám nic proti TOP, pan kníže je jeden z mála čestných a nezkorumpvaných lidí v naší i evropské,potažmo světové poliice,ale Kalousek a stejně tak "politolog" Pehe nejsou zrovna vzorem čestnosti a objektivity... Kam vítr tam plášt, to je Kalouskova strategie a k "politologovi" bych se neuměl slušně vyjádřit. Chlapi,politiku bych sem netahal , bo si ani na setkáních pořádně nevypijem a budem jen sčítat hlasy (pochopitelně pouze modré * ) bo tak je to spravne a tak to ma byt !! (jo a Emiliovi by nezbyl čas na erotyku)
Upravil bluesbery dne 13.08.2009 21:36
Taky z toho mam tezkou hlavu, chlapi a devcata. Soucasna modra strana je, mirne receno, podivna a neduveryhodna. Navic v posledni dobe nejak moc casu a energie travi tim, ze kopou jeden do druhyho (pry je afera s jachtama a fotkama primej dusledek pane Topolova snazeni odstranit Mr. Bema). Proc tak nahravaj tem druhym?
Jak receno vyse, misto toho, aby se semkli, poucili z prohry, zmenili tvare a slapli do toho, chovaj se porad stejne sebedestruktivne.
Takze asi, hmmm, TOP. Ale moc se mi do nich nechce.
proti knížeti nic, ale ten kalousek chytře mluví, ale vzpmeňte, že byl taky namočenej do armádních tendrů, kamarádí se podvodníkem šťávou, pro mě to asi nebude řešení
říkám si hurikán
Dratew napsal:
L.
Bem s Topolankem mi tolik nevadi, mne vadi lide okolo nich ... Dalik, Rebicek atd.
17 cm
Dratew napsal:
Taky z toho mam tezkou hlavu, chlapi a devcata. Soucasna modra strana je, mirne receno, podivna a neduveryhodna. Navic v posledni dobe nejak moc casu a energie travi tim, ze kopou jeden do druhyho (pry je afera s jachtama a fotkama primej dusledek pane Topolova snazeni odstranit Mr. Bema). Proc tak nahravaj tem druhym?
Jak receno vyse, misto toho, aby se semkli, poucili z prohry, zmenili tvare a slapli do toho, chovaj se porad stejne sebedestruktivne.
L.
V podstatě souhlasím a jen doplním, že chybí důvěryhodnější vůdce a současný místopředseda Vodrážka je prakticky neviditelný.. Tak kdo to má sakra pořádně řídit, vždyť i ten marketing Tvrdík a jeho parta zvládá líp
Kalousek možná do něčeho namočenej byl, ale popravdě, z oproti jiným...
A v KDu byl hodně dlouho, v odstatě ji zakládal,ne? Takže přelétavej taky není (kam vítr, tam plášť...) ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
bluesbery napsal:
V podstatě souhlasím a jen doplním, že chybí důvěryhodnější vůdce a současný místopředseda Vodrážka je prakticky neviditelný.. Tak kdo to má sakra pořádně řídit, vždyť i ten marketing Tvrdík a jeho parta zvládá líp
otazka ovsem je, jestli Tvrdik s Dimunem zvladaji i neco jineho, nez marketing alias populismus za kazdou cenu... ze
17 cm
Thomasson napsal:
Kalousek možná do něčeho namočenej byl, ale popravdě, z oproti jiným...
A v KDu byl hodně dlouho, v odstatě ji zakládal,ne? Takže přelétavej taky není (kam vítr, tam plášť...)
KDU byli vždy, od založení -kam vítr,tam plášt. Umně se přiklonili po volbách vždytam, kde jim nabídli větší korýtko. Ať za Luxe nebo Kalouska.A protože dnes Kalouek v KDU nevládne, zkouší to jinak a jinde.. Jak už bylo výše řečeno,po těch "nevydařených" vojenských zakázkách mu nedůvěřuju.
Zdar, sice volím teprva tři roky a pokaždé ODS, tak mě ODS poslední dobou vytáčí nehorázným způsobem ... proto jdu letos na podzim volit TOP 09.
Kalousek mi nevadí a (S)Trautumberk taky ne
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
Vše , co jsem na téma polytyka chtěl říct jsem prezentoval , víc na to téma nehovořím, HOWGH !! Ale kdyby přišla řeč na téma správná teplota piva či vína,tak mě vzbuďte...
bluesbery napsal:
Vše , co jsem na téma polytyka chtěl říct jsem prezentoval , víc na to téma nehovořím, HOWGH !! Ale kdyby přišla řeč na téma správná teplota piva či vína,tak mě vzbuďte...
jo a pak u vas zase vyhrajou socdemaci protoze ti ostatni resit teplotu vina
17 cm
Kdyz uz jste to nakousli, sledujete slogany socanu? Si rikam, kam az jde v populismu zajit, ale pro me je vrcholem neco jako: "Je preci spravne chtit uspech pro vsechny."
Co se nam tim snazi sdelit? Flakejte se, nemakejte, nevzdelavejte se, seberem bohatym, kteri to stejne urcite ukradli, a budem se mit dobre vsichni. A luza jasa. :-(
At volis koho chces, tak je to stejne jen o spinavym byznysu a mlaskani ... jen to nekdo umi elegantnejs a nekdo je krupak (vid Topele a Paroube ... )
.. nebo si myslite ze nekdo z tech na plagatech fakt chce dobro pro tuto zemi a roztrha se pro obcany??
Mne treba sere byvala Bursikova Ekoteroristke Zubova ... v ralu nic moc a postarsi baba a na plagatech ji vymalovali jak dvacitky s pevnym hrudnikem a bez vrasek ....
chodil sem poslušně vždyale už nechci být poslušnýnení koho volit,je to furt dokolaa vždy s výsledkem-a bude hůř.vždy je tam nakonec jen banda podvodníků,lhářů Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bluesbery napsal:
Tak doraz v Sobotu k tomu Jicinu na tu Moravskou akci a muzem pak vecer u pivka poklabosit
Pokud se tedy nebojis se svou novou kraskou mimo asfalt