Zdraviv mam mensi problem, ukazatel stavu paliva mi ukazoval jeste asi 3 dilky a dojezd asi 240km,po vypnuti motoru a naslednem nastartovani se objevil vystrazny trojuhelnik a dojezd se zacal rychle snizovat,tak jsem rychle natankoval cca 6l a trojuhelnik stale sviti a dojezd ukazuje 0 km i kdyz je v nadrzi minimalne 10l.Tak pokud jste meli nekdo stejny problem tak poradte jak stim vydrbat.Predem dik.
BMW GS 1200 adventure
Mně to pro změnu ukazuje 100% a potom hop.... a začne svítit trojúhelník a dojezd pod 100km. Doporučuji vozit igelitový pytlík s benzínem. Pro jistotu.
Chocho napsal:
Mně to pro změnu ukazuje 100% a potom hop.... a začne svítit trojúhelník a dojezd pod 100km. Doporučuji vozit igelitový pytlík s benzínem. Pro jistotu.
nerikal jsi, ze mas špeki?
tak se koukej pridat ke mne a Bobovi a tlacit, tlacit a tlacit ) zadnej pytlik... pevnou ruku a koukej makat
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
itchy napsal:
Tak jsem teda nacepoval plnou nadrz a stav se nezmenil porad sviti trojuhelnik a blika fuel dojezd 0
Taxe na to vyse*, vzpomeň si na staré báva bez dojezdu a mrkni občas, kolik jsi ujel nebo se stav u někoho na přehrání softu, možná bude v hazlu plovák nebo čidlo nebo vobojí
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Uplně stejný mi udělolo GS teď v Rumunsku, večer dojezd 150 km, půlka nádrže, ráno otočím klíčkem, a podle displeje to vypadalo, jako kdyby mi někdo prostřelil nádrž, natankoval jsem po okraj a pořád "prázdná" ..... po 300 km jízdy se mi to samo spravilo a je to už OK. Mám GS 1200 2008
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Napojit na diagnostiku, nahrat novy software, natankovat plnou, dojet az do posledniho litru, a potom natankovat zase plnou, potom by to melo fungovat, jestli to porad nepujde tak budes muset nechat vymenit snimac, nebo elektroniku palivoveho cerpadla.