Jelikož Remus511 opakovaně vložil obrázek porušující pravidla webu, tak mu tímto gratuluji, stal se prvním zakázaným uživatelem. A protože byl předem upozorněn, tak si nemá na co stěžovat. Zákaz bude na 14 dnů, pokud by se to v budoucnu opakovalo, tak bude trvale zablokován.
Bodie a Doyle alias Remus511 (IP 88.102.50.173) - ber to jako upozornění. Za web nesu zodpovědnost já. Neuvědomuješ si, kolik práce za webem je. Nebo si myslíš, že by bylo lépe, kdybych web zrušil? Dnes jsem celkem vytočený a nic mě nebrání k tomu celý projekt odpískat. Web dělám jen a jen kvůli skvělým motorkám BMW GS a aby bylo místo, kde lidé se společným zájmem mohou v klidu bez zbytečných kydů a urážek pokecat a kde najdou pomoc, díky těm, kteří něco umí a znají.
Miloši ty doby kdy si tady lidi dobře bez urážek a kydů mohli pokecat už jsou dávno pryč.Právě Díky takovým jací se zde registrujou poslední rok.Nechtěl jsem tohle psát hodně dlouho,ale stejně bych to jednou udělal.Škoda bývalo to tady super.
Fanos Rusicka napsal:
Miloši ty doby kdy si tady lidi dobře bez urážek a kydů mohli pokecat už jsou dávno pryč.Právě Díky takovým jací se zde registrujou poslední rok.Nechtěl jsem tohle psát hodně dlouho,ale stejně bych to jednou udělal.Škoda bývalo to tady super.
O co jsme přišli? Hoď to, Emilio, aspoň na freefoto. Ještě, že jsem počítačovej tutan a do ničeho se nemotám, protože bych mohl v dobré víře taky něco schytat.Ale na upozornění reaguju.
Miloši, třeba už bude Remus hodný.
Ten můj alkoholickej předvčerejší odkaz na Neoprénových nohavičkách nebyl taky dvakrát košer... Já ho teda smáz a omluvil se, to je fakt. Mít výstrahu, tak budu opatrnější, to je taky fakt...
On Tě asi Miloši nejvíc rozčísl ten Váš dialog po smáznutí Remusova příspěvku někdy před čtrnácti dny, viď? http://www.bmwgs....rowstart=0
Ať v tomto případě uděláš cokoli, byl bych rád kdybys věděl, že si Tvé práce na tomto webu vážím a byl bych nerad, kdyby ses nechal otrávit...
Upravil radosek dne 04.09.2009 19:18
pokud mi někdo řekne,nedělej to,a já to přesto udělám,tak se pak nemůžu divit,dal mu zaracha na 14 dní ,to se dá vydržet a pak si dát bachaposlouchat se musí
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Milos napsal:
Jelikož Remus511 opakovaně vložil obrázek porušující pravidla webu, tak mu tímto gratuluji, stal se prvním zakázaným uživatelem. A protože byl předem upozorněn, tak si nemá na co stěžovat. Zákaz bude na 14 dnů, pokud by se to v budoucnu opakovalo, tak bude trvale zablokován.
no je dobre si uvedomit, ze za pripadne prusvihy kterych se nekdo chyti je potencialne odpovedny provozovatel ci webhoster, alespon co si pamatuji posledni mne znamy stav.
Takze je i castecne sobecke tu delat NEPRIMNERENY b*rdel.. nezapomente, ze v tomhle state jsou armady pitomcu a kazdy tenhle pitomec ma bohuzel krome prava volebniho i pravo podat Trestni oznameni (ktere ho navic nic nestoji).
TO = potencialni pakarna a ztrata casu pro provozovatele.
Toz to tu trochu zklidneme...
Plac Fanose nechapu, muze svymi hodnotnymi prispevky to hrozne bahno preci trochu naredit.. uz se na ne tesim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To je škoda že jsem ten obr.neviděl A co řeší 14 dnů? To mi příjde jako ve škole a co se tím vyřeší ? Každej máme občanku néé tak bych se na to banánování vykašlal ?
trautumberk napsal:
To je škoda že jsem ten obr.neviděl A co řeší 14 dnů? To mi příjde jako ve škole a co se tím vyřeší ? Každej máme občanku néé tak bych se na to banánování vykašlal ?
mohl dostat 3 dny... primluvime se u Milose
17 cm
Já bych mu dal trest smrti.............jako v Číně Jinak souhlasím s Milošem, kktiny si běžte psát na motorkáře, jednou jsou tu nějaké pravidla a ty se budou dodržovat.
Bych to tu asi zamknul.............. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
petrj napsal:
Já bych mu dal trest smrti.............jako v Číně Jinak souhlasím s Milošem, kktiny si běžte psát na motorkáře, jednou jsou tu nějaké pravidla a ty se budou dodržovat.
Bych to tu asi zamknul..............
tak ja si myslim, ze pravidla se tu docela dodrzuji a mozna prave kvuli Milosovu celkem benevolentnimu pristupu
Jako bys sam nevedel, jak je tezke si ten respekt ziskat...
tj. kdyz to moc uskrtis, uzivatele ti nejspis utecou a muzes mit svuj krasny zamek s nemennymi pravidly sam pro sebe
17 cm
petrj napsal:
Bych to tu asi zamknul..............
už se ta tady několikrát probíralo v minulosti....
tento konkrétní web je asi nejbenevolejtnější, co znám a přitom si udržuje dobrou úroveň, což je mix Milošova přístupu a lidí co sem chodí
ale nemělo by se té relativní benevolence zneužívat, protože jak již správně někdo poznamenal, existuje taky právní zodpovědnost a tu nese Miloš....
a jak známe z praxe, najednou z deseti lehkomyslných kybiců (když by třeba přišlo do tuhého) ne nenajde ani jeden který by pomohl a bude na to sám,
takže lehce se to "přimlouvá", ale Miloš musí vědět sám, koneckonců nejdříve uvědomil-upozornil a po opakovaní došlo na ban....
sám jsem u nás moderátor a vím, jak je složité kolikrát přijmout takové rozhodnutí, ale někdy je nutné
Každopádně 14 dní není moc, dá se to vydržet a .....facka která nebolí - nevychovává, špíš se nastavuje provokativně hned druhá tvář...
a nechci slyšet odpory typu : je dospělej, nenapomínejte ho jako malého kluka, protože odpovím : tak se má chovat jako dospělý především a potom se tám může ohánět...
(a...nikdy nevíš, třeba odchod jednoho zhrzeného člena, který je jinak pilným dopisovatelem a platným odborným rádcem okolo motorek, a myslel by sis, že odchod bude ztrátou....najednou zjistíš, že tento člen byl důvodem, proč jiných mnoho členů nepsalo, neprojevilo svoje schopnosti nebo se prostě ani neměli chuť přihlásit, když viděli to dané klima a nakonec se stránky obohatily, místo aby zchudly
to není myšleno na konkrétní tento případ, to se stalo přesně nám na našem řeckém webu, s těžkých srdcem jsme se rozloučili s jedním aktivním, ale často problematickým členem, nakonec - ač jsme se toho báli - stránky se obohatily)
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Za svým rozhodnutím k zablokování účtu si stojím, protože to byla vyloženě provokace. A je to jen zablokování jednoho jména, nepoužil jsem záměrně blokování IP adres.
Milos napsal:
Za svým rozhodnutím k zablokování účtu si stojím, protože to byla vyloženě provokace. A je to jen zablokování jednoho jména, nepoužil jsem záměrně blokování IP adres.
a s tímto nelze než souhlasit, benevolence je zde veliká, úroveň taky.
BAN na 14 dnů je legrace, zvláště pokud není bloklá IPina, budiž to výstraha pro všechny a zaBANovanému gratuluji a měl by mít u Emilia minimálně pivo
to je asi rejpnutí do mne Emilio?
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic