hele kluci když vidím jak se "mydlíte" na fóru, tak tady máte možnost.
chci koupit "set" tří hliníkáčů na 1200 GS včetně držáků a prostě všeho tak abych k Vám přijel bez kufrů, zato s penězi a odjel s kufry, zato bez peněz. Prosím nabídněte. Fotky vítány upozornění na chyby konkurence taky.
Brnak Jim napsal:
Může mi někdo vysvětlit,proč ten pán,co bez smajlíků nenapíše ani slovo a má ho místo fotky ,i kdyby napsal jediné slovo do debaty tak na mě čumí reklama přes půl monitoru.A ještě takový blbý barvy.Vždycky se leknu,že jsem přecvakl na nějakou internetovou prodejnu.Nešlo by s tím něco udělat???????????????????????
Když ti to vadí tak máš tři možnosti.....
1. Nechoď sem
2. Dej si tam obrázek nebo smajlíky taky
3. Adoptuj Bystrického, seřež mu za to prdel co si to dovolil a možná ho ještě převychováš.
A to je přesně důvod proč jsem svoje návštěvy tady omezil. Koukám že se tady nic nezměnilo ba naopak je to horší a horší.
Hodně lidí jsem tu dlouho nepotkal .... Doc, Paji, TomasTT, Bob a spousta dalších fajn lidí který ten web spoluvytvářely. Šlo to tady za poslední rok pěkně do kopru.
Tak se tady dál hádejte, dobíjejte gelový baterky klackem a po pětistý řešte jakou gumu dozadu. Mezitím se nezapomeňte 5x projevit a ukázat ( stejně jako tomu je na Motorkářích ) jaký jste bodrý.
Upravil Robert dne 13.09.2009 02:03
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
...... a po pětistý řešte jakou gumu dozadu. Mezitím se nezapomeňte 5x projevit a ukázat ( stejně jako tomu je na Motorkářích ) jaký jste bodrý.
ono je to těžký, třeba s tou gumou, tady se založí vlákno k věci a nejpozději 4-tej příspěvek je úplně o něčem jiným, takže ty máš třeba 100 reakcí, kde jestli je k věci 50%, tak je to úspěch, tak se těm lidem nediv, že si raději založí nový vlákno, než aby četli spousty sr*ček co jsou mimo mísu
Brnak Jim napsal:
Může mi někdo vysvětlit,proč ten pán,co bez smajlíků nenapíše ani slovo a má ho místo fotky ,i kdyby napsal jediné slovo do debaty tak na mě čumí reklama přes půl monitoru.A ještě takový blbý barvy.Vždycky se leknu,že jsem přecvakl na nějakou internetovou prodejnu.Nešlo by s tím něco udělat???????????????????????
myslím,že délka textu vystihuje přesně to,co jsem chtěl říct,ty malé hlavičky jen potvrzují
jestli chceš,pošlu ti taky smajlíka,ať si ho můžeš místo fotky
bystricke přiložený následující obrázek:
cena kufru Big Husky 3750,-Kč
cena kufru Begr 5000,-Kč
cena kufru Zega 209,-€ (kurz 25,9 ze dne 14.9.09) 5414,-Kč http://cgi.ebay.d...286.c0.m14
nevím jak je to s homologací kufrů Begr. Kufry Begr se mi líbí,ale ta cena. Nechystá se Begr udělat nějakou slevičku??
Dorik napsal:
cena kufru Big Husky 3750,-Kč
cena kufru Begr 5000,-Kč
cena kufru Zega 209,-€ (kurz 25,9 ze dne 14.9.09) 5414,-Kč http://cgi.ebay.d...286.c0.m14
nevím jak je to s homologací kufrů Begr. Kufry Begr se mi líbí,ale ta cena. Nechystá se Begr udělat nějakou slevičku??
pokud jdou kufry sundat rukou,nepotřebují homologaci
nechci dělat paniku,ale někde sem slyšel,že ke kufrům zega si ještě musíš přičíst cenu za zámky-petlice
když budeš psát víc a trochu se snažit,zjistíš,že slevu můžeš získat http://www.bmwgs....admore=324
jsem poslední mohykán v tomto státě,co něco vyrábí ručně,nebo na 50 let starých strojích s metrem a tužkoubez plastu a lepidel s minimálním počtem plných nýtu
bystricke přiložený následující obrázek:
Brňáku, tak si dej obrázek do podpisu taky
Mě osobně u Bystřickýho nevadí, jen mi vadí trochu přehnaná reklama - viz. http://www.bmwgs....pid=#post_
K tématu:
Můj postřeh:
Mám BigHusky Evo2 a nejsou vodotěsný.
Sice je mám na domácích držácích, ale i tak si myslím,že víko úplně 100% netěsní.
Jinak naprostá spokojenost
Jak jsou na tom Begry s vodotěsností nevím ...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Chlapi, jděte do prčic!!! Místo toho, abyste Pernovi poradili, tak děláte Zagorky!!!
Tohle téma je na kufry, a né aby jeden rejsnil remcal kvůli Bystrického maxireklamě a druhej ho vyhazoval za to, že to sem napíše!!! To si to krucinál nemůžete ve třičtvrtě na dvě ráno vyříkat po telefonu??? To by asi byla diskuse, co???
K tématu:
Mám jednu sezonu, jak je asi notoricky známo, kufry od Bystrického. Ve své době (letos na jaře) byly v poměru cena - užitná hodnota nejvýhodnější a komplet s držáky a horním rámem pod topcase.
Pro ně hovoří:
1. Česká (Moravská ) výroba
2. Naprostá vodotěsnost (vyzkoušeno v Itálii, kde jsem půl dne a celou noc víc plaval, nežli jel a konec konců i na srazu na Šumavě, kde sami víte, jaký bylo počasí...)
3. Odolnost proti mechanickému poškození (sám jsem několikrát vyzkoušel).
Pokud bych znovu kupoval "hliníkové" kufry, znovu bych šel za Bystrickým...
K ceně:
Vidím to tak, že pokud někdo chce prorazit se svým výrobkem do celkem zavedeného trhu, musí něčím zaujmout. Samozřejmě, že se nabízí dát nejnižší cenu. Tenhle způsob konkurování ale nemám rád. Taky nesnáším lidi, co si v hospodě dávají jídlo podle toho, co je na pravé straně lístku.
Kluci, prosím, konkurujte si kvalitou, vychytávkami a doplňky v ceně, ale jestli budete stůj co stůj podlézat cenu konkurence, skončí to používáním levnějších komponentů s nižší kvalitou a to je pro naše potřeby na prd...
To je můj názor.
Upravil radosek dne 15.09.2009 07:20
Všechno špatně......................... BIG: Horní kufr - Top case EVO 3
Svařovaný horní kufr v rozměrech:
44x33x33 - 48 litrů objem EVO3
-cena 4000 Kč s Dph. /jeden zámek/
50x33x33 - 61 litrů objem EVO3
-cena 4500Kč s Dph. /dva zámky/
Vetší a jiné na obj.
Plotna pro topcase - uzamykatelná
-cena 2300Kč s Dph
Boční EVO 3: /sražené hrany+zesílená horní hrana=zapuštěné víko, nejpevnější a nejpěknější kufr z nabídky!/ -novinka pro rok 2009
Svařovaný kufr-sražené hrany+zesíleni horní hrany,rozměr 44x38x24-40 litrů
-cena 3750 Kč /ks
Svařovaný kufr-sražené hrany+zesílení horní hrany,rozměr 44x38x24-40 litrů
+ držák kanystru+kanystr 2 litry nebo 3 litry
-cena 4150 Kč /ks
Svařovaný kufr-sražené hrany+zesílení horní hrany,rozměr 44x38x20-33 litrů
+ držák kanystru+kanystr 2 litry nebo 3 litry
-cena 4150 Kč /ks
Barevné provedení - příplatek 500Kč/kufr
Trubkové nosiče kufrů 3750,-Kč na všechny typy motocyklů za jednotnou cenu. nabídka www.holan.pl
Montážní sada - 8ks - puky 1500,-Kč - komplet na 2ks kufrů - potřebujete k připevnění kufru k nosiči
Inovované podložky k montážní sadě - průměr 80x2mm /pevnější stěna kufru -celkem 4mm!/ -zdarma!
BEGR:
Kufry boční 45L, cena včetně 2 ks zámku,stříbrný bez povrchové úpravy 5000,- černý komaxit 5500,-
Topcase 36L na jednu přilbu,2 ks zámků 5000,-v černém komaxitu 5500,-
Topcase max 75L na přilby dvě,2 ks zámků a pantů 6200,- v černém komaxitu 6700,-
Možnost objednání i s vnitřní taškou od fy.LOJZO,
Taška do topu 36L tažka do topu 400,-
Tašky do boku 550,-jeden kufr Tašky jsou vyrobeny z nepromoku s popruhem na rameno pro snadné přenášení
Boční kufr Begr 40L,cena včetně dvou kusů zámků 4600,-kč,barva stříbrná,za příplatek provedení černý komaxit
Kufr boční 45L,s výřezem na výfuk,cena 5700,-kč ve stříbrném provedení
Rámy,nosiče
R 1200 GS a GSA nosič bočních kufrů 4500,-kč
nosič top velký 3500,-
nádstavec pod top k originálnímu nosiči 1000,-kč
nosiče vyrábím za příplatek i z nerezu.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
mam stary hranaty big husky ani nevim jaky maji oznaceni... 3 kousky, vcetne drzaku. Provedeni nic moc, kvalita v pohode, drzaky v pohode, jednani taky v pohode, doba pro vyrobu taky v pohode, proste no problem.
Mam s nimi neco pres 30 tis a to jsem sebou parkrat svihnul ve dvou plne nalozeny v albanii, no problem, vydrzely...Voda...no problem...jen se nesmi nechat otevreny pres noc, kdyz prsi a majitel se naleje a zapomene je zavrit, pak netesni Jen ty plastovy rozky z reprobeden mi moje holka ukopala... vsak za to pak patricne dostala do kozichu.
Myslim, ze cena je odpovidajici kvalite a provedeni, naprosto dostacujici pro potreby cestovatele...
na zaver pak se vyjadrim k bystrickymu
taky jsi do toho nemusel hned kafrat a nechat tu diskusi rozjet, smajliku
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Chci se jen zeptat Big Husky, jestli nebudou praskat ty nové plastovcé nožičky co má na Evo 3. Nebylo by to lepší bez plastu? Díky
Dorik přiložený následující obrázek: