Protoze par lidi by se letos jeste seslo a nikdo se nema k tomu neco udelat,tak to muze bejt znovu u me.Termin vidim tak na druhy nebo treti vikend v rijnu.Nechavam to otevreny podle toho jak se to bude hodit tem,ktere bych zase rad videl a taky podle pocasi.Proste bych dal predbezny termin a pak by se podle aktualni predpovedi upresnilo jestli to plati nebo to posunem.Stanovani a hospoda zustavaji jako na jare.Tak si to pripadne prectete ve vlakne jarni srazek....Pokud bude pekne,tak pri vyjizdce projedeme Orlicke hory.Ostatni program jako vzdy.Vstupne asi 50kc.Na pujceni a postaveni stanu a sezeni.Stany zdarma.Kdo ma zajem tak to predbezne napiste a navrhnete termin.Prizpusobim se vetsine.Predpokladam spis malou akci,ale prijet muze kazdej.Pouze upozornuju,ze hospoda patri do stale stejne cenove kategorie.
Takze pri rozumnem pocasije termin 9.-11.10
Pri hodne spatnem pocasi se termin posouva.
Upravil vevis dne 06.10.2009 21:00
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pane Vevisřijedu moc rádpana Hanibala s paní Hanibalovou + její dcerou to si nenechám ujít,na jaře byla super parta lidiček tak dojedte at se pořádně před tu hnusnou dlouhou zimou rozloučíme
první víkend v říjnu se vracíme z východu, ale druhej víkend v říjnu určitě nemůžu. Uvidíme, jakej termín nakonec dopadne...
snad to nějak klapne
hlavně, že je pivo ftlamě
Taky muzu jen prvni vikend, druhej je spatnej a treti primo pruser.
Tak jen pridavam hlas, nejak to dopadne, v nejhorsim se budete opijet zalem a smutkem, ze tam nejsem
Rad vas vsechny poznam, tudiz pujde-li to, pocitej se mnou. Bohuzel jsem se na stary kolena dal na studium, tudiz mam rijen dost nejsitej. Presto bych se pokusil vse nejak prizpusobit. Navic, nechat si to ujit, kdyz bydlim za humny...
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já se hlásím se ženou předběžně na v podstatě jakýkoliv říjnový víkend.... ikdyž z daných by byl asi nejhorší ten třetí... Určitě chceme přijet...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
když nebudou padat moooc vélký trakaře tak jedu
ani déšť ani sních ani vítr ani nic na fifu neplatííí
termín přispůsobím se ale první tejden prej má bejt super babí léto
když ho miluješ není co řešit
Nezavdecim se vsem.Navrhuju predbezne druhy rijnovy vikend 9.-11.10.09
Ve stredu 7.10.potvrdim podle aktualni predpovedi jestli to plati.Pokud budou hlasit vytrvalej dest tak se termin posune.
Zejtra nejsem na netu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!