již několik let toužím po výletu na motorce do mongolska po vlastní ose a letos jsme se rozhodli z kamarádem, že je čas přestat snít a vyrazit. Tak jsme začali pomalu dělat první krůčky a pro inspiraci jsme zhlédli různá DVD o Mongolsku jako LWR nebo od Filipa Webra o pod. No a teď se podržte filmy zaujali i mého otce a prohlásil no to se mi líbí tam bych taky jel, ale na motorce určitě ne, ale jako doprovod ano. ( otci bude v lednu 62 let a nikdy nic takového nepodniknul) Po asi dvou měsíčním vtipkování na téma Mongolsko si pořídil NISSAN PATROL r.v. 2005 a to znamená, že ted už opravdu musím. Díky TÁTO!!!!!!!
easyrider napsal:
již několik let toužím po výletu na motorce do mongolska po vlastní ose a letos jsme se rozhodli z kamarádem, že je čas přestat snít a vyrazit. Tak jsme začali pomalu dělat první krůčky a pro inspiraci jsme zhlédli různá DVD o Mongolsku jako LWR nebo od Filipa Webra o pod. No a teď se podržte filmy zaujali i mého otce a prohlásil no to se mi líbí tam bych taky jel, ale na motorce určitě ne, ale jako doprovod ano. ( otci bude v lednu 62 let a nikdy nic takového nepodniknul) Po asi dvou měsíčním vtipkování na téma Mongolsko si pořídil NISSAN PATROL r.v. 2005 a to znamená, že ted už opravdu musím. Díky TÁTO!!!!!!!
to je filuta ten Tvůj tatík Tak ať Vám to klapne a dobře dojeďte a ještě líp se vrať te zpátky domů
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
easyrider napsal:
do je vono, vykašlat se na všechno a vyrazit - pozdravuj tátu a držím palce Jarda
...můj sen je také Mongolsko...doufám, že budu mít někdy to štěstí...držím palce a skládám obdiv...ať to vyjde a ve zdraví se vrátíte...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Super táta .Ten můj vždycky když se od někud vrátím tak taky říká příště jedu s tebou .A nikdy nic*pissed*.Tak příjemný zážitky a zapálencům do cestování 3krát zdar
easyrider napsal:
kdyby tady byl někdo kdo má nějaké zkušenosti z nissan patrol nebo ze čtyřkolkami vůbec tak by bodlo pár rad????
Nějaké zkušenosti mám, jezdíme terén jak na motorkách, tak na čtyřkolkách a auty 4x4(Nissan Patrol, Land Rover, Mazda Tribute), tak co chceš vědět? Spolehlivost super, vyjede všechno a dá se s ním zacházet jako s traktorem. Úpravy: podvozek Iron Man, pevnostní nárazníky, zahrádka atd. Ptej se...
Tak to držím palce. Je hezké číst, že i v 60 a dál se dá něco podniíknout a hlavně, opravdu není od věci mít za sebou rychlej vagón pro případ nouze a ztroskotání. Cestovaní s alespoň malou "jistotou" za zadkem je hned krásnější. Tak si to pěkně všichni užijte a ve zdraví se vraťte a pište, pište, pište pro nás, co dál nemůžeme nebo nechceme, ale alespoň si o tom rádi počteme a posníme
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jen nevím jak si nový patrol pošmákne na té "naftě". Přeci jen do toho nemůžeš nalejt friťák
Když jsem viděl v Maroku co se tankuje... a to je civilizace. To vidím jako možný problém. Proto tam jezdí zejména staré Toyoty které to zchroupnou jedna dvě
No a v Mongolsku jezdí převážne benzíny, jako Úžas či Vokurka nebo Zil či ruskej Hummer Niva.
Upravil Bodie a Doyle dne 22.09.2009 08:05
Chystám se tam na moto, ale příští rok to asi ještě nedám - je to u mě momentálně otázka peněz a rodinky... BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
ja ti sice ohledne patrola moc neporadim,protoze mam Cherokeeho,ale pokud chces tak vse dozvis na /www.4x4nazory.cz/ nebo na /www.offroadforum...
Upravil martan dne 22.09.2009 10:57
Včera mi poslal kamarád ze Slovenska upoutávku na video z Mongolska. Je to moc pěkný. Tak pro navnadění je tady: YouTube Video BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
ach jójójójójó......
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Jo,tak tohle video se zatraceně povedlo Parádně sestříhaný a muzika,která se k tomu hodí
A já tam poznal teho chalana čo bol aj na Šumave
Upravil Kubrt dne 17.10.2009 11:33
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.