A kurva tý vole tro jsi jako zpadnul do tý ďoury co je na první fotce?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nazdar TOLI no máš na tom práce až nad hlavu, když jsem Tě v Milovicích viděl jak to pokládáš tak sem si říkal že jedeš jak čert ale teď se musím opravit čert je proti Tobě sračka Ty jseš Ďábel když sis tohle střihnul ale víš co hlavně že si CELEJ!!! jb.
Oblíbené místečko u Prahy jako stvořený k off radovánkám.Halda u jesenice fotky třeba zde http://www.bmwgs....rowstart=0 Nějakej dobrák asi tak dva metry za vyvýšeninou kam neni vidět vybagroval tuhle ďouru .Na výjezdu sem se jenom zhoupl a když sem viděl že už to dál nepokračuje tak sem to zašláp ale už bylo pozdě.Vlastně sem se svezl po tý stěně .Motorku sem se snažil opustit a hodit pod sebe což se podařilo ale motorka s největší pravděpodobností padla na kola a já padl vedle ní a ona pak už ze stoje na mě.Mám jenom velikánskýho koňara na stehně.Kromě toho koňara vůbec nic.Ať žije chráničová vesta a motokrosový boty haleluja.
Dobře ty no hlavně že jseš celej...teda řeknu ti...ten tvůj anděl strážný...to musí být pěkná šichta...asi jako ten můj...dneska u mě stál i s kamarádama když jsem jel na Slovensku z Trnavy a měl jsem v úmyslu sjet tak jsem skoro minul sjezd a vzpoměl jsem si přesně ve dvanáct...ve 140 jsem se jal odbočit z dálnice na sjezd který se okamžitě vracel jakoby do protisměru...díky bohu (BMW) že obdaroval moji GS systémem ABS...jinak bych si to střihnul asi rovnou do chrástu a co bylo za ním už nevím...:-)...naštěstí:-)
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...