Hledím, že Bystřa nabízí zase nový zboží - no, s tím by se v kolektivu při kávě pěkně zamachrovalo..! Kufry máš Zdeňku pěkný, tož, že bys do nich pár těch střepů fókl až pojedeš teď k Vevisovi do Machova? Já bych si klidně odkkoupil 2x ten s 1150 Adventurkou
no to byste měli zamachrovattaky je mám doma a bumbám znich kávičku
každej víkend jezdím a někde se ukazuju ale opět do machova mi to nevyjde,to je pro mě zakletý místo
bystricke přiložený následující obrázek:
Nebudu házet link na hrnečkovou konkurenci, abych to Bysřimu nekazil, ale já jsem si objednal za podobný peníz hrnek s vlastním potiskem (stačilo udělat fotku ve velkém rozlišení), pod tím vlastní text a z druhé strany vtipný obrázek Veverky z Ice Age, jak drží znak BMW a text "I love BMW"...
xhackerm napsal(a):
Nebudu házet link na hrnečkovou konkurenci, abych to Bysřimu nekazil, ale já jsem si objednal za podobný peníz hrnek s vlastním potiskem (stačilo udělat fotku ve velkém rozlišení), pod tím vlastní text a z druhé strany vtipný obrázek Veverky z Ice Age, jak drží znak BMW a text "I love BMW"...
2 Bystricke: Už mlčim...
tak mi hod ten link do osobních vzkazů.Budou vánoce, tak necham každýmu udělat hrnek a budu mít pokoj
doufam, že mě někdo koupí k vánocum hrnek od bystři
hlavně, že je pivo ftlamě