takovej dotázek, nemáte náhodou někdo možnost vyrobit trika s logem BMW GS, jako mají např. Africa Twin? Pokud už je ovšem nemáte Nosit totiž tričko na GS s nápisem VFR na není úplně ono
Nevadí ti cena kolem 500kč ??? Na něčem se pracuje,ale nechceme nekvalitní materiál.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ta cena se celkem dá, sám bych to levněji asi určitě nepořídil. A co se týká kvality, tak ta je jasná, na kvalitní stroj, kvalitní tričko Ideální s límečkem, aby nám to seklo
Taky nosim tricko s Yamaha-TDM , takze by se mi bramborovej poznavaci znak hodil. Na ruznych akcich pak clovek nahodou potka lidi, kterych by si jinak nevsimnul...
Nechali jsme udělat trika s naším webem x-treme.cz a také jsme si připlatili za echt kvalitu a každej jen chválí.... první testování proběhlo jako pracovní tričko pod montérky v autoservisu a potom to jelo hned na expedice a potom jsme po této ověřovací sérii nechali našít další.... Vím, že se nám podivovali, že tekovou gramáž normálně nešijou.... vyplatí se připlatit! Bohužel na výrobce už kontakt nedám páč už nám nemá čas ušít další sérii textilu... a nějakejch 100-300 triček pro ně není kšeft. Nejednalo se o tirčka nakupovaná, ale na zakázku šitá...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Hoši stema tričkama ještě počkejte,předběžně sem se ptal bratránka a cena se odvíjí od kvality trička.Obyčejný tričko s výšivkou zhruba za 120 kč, tričko s límečkem asi 200 kč. výšivka by byla na předu a na rukávu. čím víc triček tím líp aspoň 200 kusů.
To su rád, že jsi na ní hrdý!!! Dokonce nám v Rumusnku v Banátu jezdí stejně hrdě Nissan Terano Já jsem si jí nalepil na motorku na kyvku a tam jí to taky moooc sluší! A to jsem jí tam lepil, když ještě BáWo nebylo moje Pak už jsem si jí přidal akorát na kufry a na plexi půjde taky BO tam jí to taky určitě bude slušet!
Tak to jsem asi posílal sms-ky mailem z expedice M07 i tobě co... Svět je malej!
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[35Kb]
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Tak to já jsem měla opačný problém...nejdříve jsem měla tričko BMW a jezdila jsem s ním na SVčku Bylo to malinko potupný, když jsem se objevila na benzině, kde takoví tři mladí opálení sympaťáci na boxerech navázali řeč...že to je super, že mám taky BMW a kde teda mám stroj, že se společně projedeme...No, nechtěla jsem jim kazit iluze, tak jsem zalhala, že jsem svojí motorku půjčila na projetí kamarádovi a tu jeho rejži tady teď hlídám Teď už to mám legální...churá!
a co taky udělat i dresy na léto? sem si chtěl teď něco koupit a tak nějak ty plameny a blesky nemusim. rád bych něco jednobarevnýho a kdyby tam bylo někde malý logo GS...
třeba takovejdle http://www.hokejp...sky-1565d/říkám si hurikán
Já mám madhead a naše klubový s nápisem na zádech SWAT ...udělat dres stojí tak 600+ kč !!
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jo s dresem taky souhlasim,pac jezdim porad v krunyru a muj PSI uz je skoro po smrti.Vetsina,ale jezdi v bunde tak pro ne radsi triko,ale ja si klidne vemu oboje a vymyslejte kurna at to stoji za to!!!