Teď o víkendu jsem jel pro kámoše do Rumunska, kterému se po projetí menšího výmolu zlomilo tělo kardanu. Nebyl přeloženej a ani to nedostalo žádnou ránu, takže buď vada materiálu nebo shoda blbých náhod. Foto zde http://ludo46.raj...dan_Tyfus/
Upravil Ludo46 dne 12.10.2009 08:53
BMW R 1250 GS Exclusive
Ludo46 napsal(a):
Teď o víkendu jsem jel pro kámoše do Rumunska, kterému se po projetí menšího výmolu zlomilo tělo kardanu. Nebyl přeloženej a ani to nedostalo žádnou ránu, takže buď vada materiálu nebo shoda blbých náhod. Foto zde http://ludo46.raj...dan_Tyfus/
hmm... v jake rychlosti?
Jemu se nic nestalo?
Kazdopadne ty TCKcka naznacuji, ze asi moc po silnicich nejezdil... kolik ma ta GSA najeto?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no myslím že soudruzi v Mnichově se nechali inspirovat v Cimrmanovi-staviteli, ale bohužel taky včas nezastavili vylehčovací práce na zadním rameni
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal(a):
no myslím že soudruzi v Mnichově se nechali inspirovat v Cimrmanovi-staviteli, ale bohužel taky včas nezastavili vylehčovací práce na zadním rameni
Taky si myslím, že to bude ten pravý důvod
BMW R 1250 GS Exclusive
To ve mě nevzbuzuje expediční důvěru.
Na nějakém serveru jsem podobný fotky kdysi viděl už z dob, co vylezla 1200 na svět a začalo se s ní cestovat po Africe. Utrhaný zadní brzdiče a polámaný kardany- pouze při provozu na šotolinách.
Asi je to poddimenzovaný a když se to sejde s minimální výrobní nepřesností nebo vadou, tak si to prostě rupne.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
minulej tyden jsem jel pro kamose s 1200gsa, ma to sice v zaruce v nemecku,ale stejne zadna asistence neexistuje model 2009 najeto 6kkm
WILL RACE FOR FOOD
Tomas1200GS napsal(a):
zavolal jsem a přijeli si pro mě
Hmm to je zvláštní na srázku u Vevise jsem slyšel že někdo zavolal a vůbec se snim nechtěli bavit ,škoda že si nevzpomenu kdo to byl-ach jo za to může to pivo a PeDrova pálenka!
Upravil toli dne 12.10.2009 13:36
Tomas1200GS napsal(a):
zavolal jsem a přijeli si pro mě
Hmm to je zvláštní na srázku u Vevise jsem slyšel že někdo zavolal a vůbec se snim nechtěli bavit ,škoda že si nevzpomenu kdo to byl-ach jo za to může to pivo a PeDrova pálenka!
Byl jsem nekopromisní*pissed* a motorku jsem měl týden, navíc jsem vytáhl svojí Hochdeutsch - Scheisse, arschlecken usw.
Ten ďolík přes cestu není zase tak malej. Píšeš rychlost cca 60 Km/h, takže to mohlo být klidně 70 Km/h a s těma kuframa ...... to muselo jít na dorazy, kopanec a bylo to. Mašina je to super, proto si na ní člověk dovolí větší rychlost, ale ty origoš tlumiče stojej za prdlačku. Vyhodit je a nahradit lepšíma. Nebo jezdit pomalejš a v terénu počítat s těmahla nástrahama. Viděl jsem už několik takhle zlomenejch 12tek na fotkách a když vyfotili i to místo, kde se to stalo, byla to přesně takováto brázda přes cestu, nebo horizont, kde si to skočilo na dorazy.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD