Zdarec chlapi,nebude mít někdo z Vás v budoucnu cestu do Pola na nákupy? Že bych se sklouznul taky. Nejlepší by pro mě byla sobota,ale zařídil bych si snad i jiný den( pondělí, pátek).Chtěl bych tam pustit chlup
Upravil Kubrt dne 18.10.2009 16:49
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hele, chlapi, svezl bych se asi taky. Napadá mě, nebudou tam dělat zase nějaký slevový akce, třeba po Vánocích, nebo tak něco? Potřebuju boty a bundu. Každá ušetřená pětka je dobrá...
čau Fífo,dík za nabídku,ale ani jeden z termínů nemohu ject
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Radosek napsal(a):
Hele, chlapi, svezl bych se asi taky. Napadá mě, nebudou tam dělat zase nějaký slevový akce, třeba po Vánocích, nebo tak něco? Potřebuju boty a bundu. Každá ušetřená pětka je dobrá...
se nás může dohodnout víc a můžem vyrazit v gruppě,jako se kdysi dávno jezdilo do Polska
Kubrt napsal(a):
...se nás může dohodnout víc a můžem vyrazit v gruppě...
... a vobjednáme si autobus... a napečeme řízky...a do autobusu sud píííva...
a taky sebou mužem vzít nějaký coury a v Reichu je prodat
Radosek napsal(a):
Až budeš znát bližší termín, pískni. Opravdu bych jel taky a termín si můžu většinou upravit dle potřeby...
Spolehni se Radošku.Jakmile mě někdo kontaktuje s nějakým termínem,který mě bude sedět,tak dám echo a i kdyby neseděl mě,tak se ozvu.
vlada-gsa napsal(a):
No když já jezdím Polo Dresdén je to kousek asi 70km z domu.
Jaký je rozdíl mezi Polo v Drážďanech a v Pasově? Faktem je, že do Drážďan to mám o dost blíž. Jinak se vypravím tam i tam, je mi to dost jedno, hlavně když nepojedu sám...
Co Ty na to, Kubrte?
Upravil radosek dne 13.10.2009 19:09
vlada-gsa napsal(a):
Ty jo,to je ode mě jen 238 km,to se mi zdá nějak málo.To je blíž,než do Passau,tam to mám lehce přes 300km.
Radosek napsal(a):
[quote]vlada-gsa napsal(a):
Jaký je rozdíl mezi Polo v Drážďanech a v Pasově? Faktem je, že do Drážďan to mám o dost blíž. Jinak se vypravím tam i tam, je mi to dost jedno, hlavně když nepojedu sám...
Co Ty na to, Kubrte?
Klíďo prďo,jen to nesmí být dřív než nadcházející 3 týdny,jednak marodim a za druhý mám v práci hroznej frmol.A do Dresdenu to mám blíž o 100km.Jel by i starosta... mi volal.
taky tam musim...
a to opět reklamovat C2.Po cestě z albanie se mi zase začalo pootvírat plexi
už mě to začíná pěkně sr...nechápu, proč to neni jako u ostatních helem-tak že se to prostě dole zacvakne...
a taky potřebuju nový rukavice
hlavně, že je pivo ftlamě
Kluci já jezdím do Reichu každý týden můžu Vás informovat co je tam zajímavýho ve slevách.Mám nový slevový letáky doma ptejte se na všecko o co máte zájem ?
Jinak kdyby jste jeli do Passau tak adresy jsou.
94036 Passau Neuburgerstrasse 101 POLO
94036 Passau Regensburgerstrasse 80 LOUIS (megashop)
VDráždanech jsou adresy:
01139 Dresden Overbeckstrasse 39 POLO
01159 Dresden Kesselsdorferstrasse 332 POLO (super store)
Stačí zadat do navigace a v poho vás to zavede až před krám.
Garážový vrtal se ve všem :-)