proc jsme takovy zly narod?
Diskriminace Romů stojí Česko ročně miliardy korun:
http://aktualne.c...?id=649333
(hlavne prosim v souladu s pravidly stranek)
Upravil zmijon dne 18.10.2009 20:07
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
citace okud Češi nezmění svůj přístup k romské menšině a nepomohou Romům najít si své místo, bude je to stát miliardy korun z veřejných peněz. Stejně jako v minulých letech.
Já bych o jednom místě pro CIKÁNY věděl...
a neuznávám výraz ROM.Neexistuje!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
trautumberk napsal(a):
Nechápu jak nějakej pán z evropský banky ,kterej viděl cigána z rychlíku nebo na fotce, může vůbec vypotit takovej blábol .Kdyby se radši starali o svý černochy který v záp. evropě žijou jako houmelesáci tak udělají líp .My je tady ještě platíme ,a západní soudruzi na ně z vysoka kašlou.Ale o tom už se pán nikde v tý svý povedený zprávě nezmiňuje (divný)
klid... tomu se imho rika "medvedi sluzba"
ten hodny pan nam spocital kolik nas Apači stoji... k nezaplaceni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Chce se mi zvracet. Já bych toho chytrého pána nastěhoval na pár dní poblíž nějakého cikánského ležení a pak bych ho nehal tu studiji napsat znova myslím že by byla poněkud jiná. Co jse týče slova ROM tak jsam někde četl že to znamená v překladu člověk to jsem jse hošku nasmál protože mají k lidem hodně daleko. Možna jsem zaujatý ale to že bydlím přes tři baráky od takového ksindlu mne snad omlouvá.
komaiz napsal(a):
Chce se mi zvracet. Já bych toho chytrého pána nastěhoval na pár dní poblíž nějakého cikánského ležení a pak bych ho nehal tu studiji napsat znova myslím že by byla poněkud jiná. Co jse týče slova ROM tak jsam někde četl že to znamená v překladu člověk to jsem jse hošku nasmál protože mají k lidem hodně daleko. Možna jsem zaujatý ale to že bydlím přes tři baráky od takového ksindlu mne snad omlouvá.
ROM=Člověk... ve svý podstatě to člověk je ale v souladu s pravidly tohoto webu nemohu před slovo "člověk" dát jistou předponu*pissed*
Bohužel taky se do mé "rasově" čisté vesnice nastěhovala tlupa těchto "lidí". A tlupa doslova.V jednom rodinnem domě asi 4rodiny a co je ještě horší,tak z této familie je část BÍLÁ,takže se to tam hezky pěkně míchá a to je k zblití.
Upravil Kubrt dne 18.10.2009 21:12
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bydlím,pracuji na Smíchově. Pánové co tady se děje??? Škoda že nikdo z těch povolaných to nevidí. Ochránci práv menšin?? Ale kdo je tu menšina?
profesor
K tomu je zbytečný se vyjadřovat! Za 6 let působení na ulici mám svoje velmi bohaté zkušenosti a opravdu bych tomu pánovi co to napsal přál, aby s nimi strávil jen jediný den, myslim, že pak by takový chujoviny nepsal
Jinak jsem toho nazoru, ze dokud bude z pokrytectvi a alibismu umoznovano jedne skupine zit za jinych podminek, nez zbytku spolecnosti, tato skupina se nikdy uplne nezaradi a nestane soucasti vetsinove spolecnosti.
Jedinou cestou integrace mensin je, dle meho skromneho nazoru, klast na ne stejne naroky jako na vetsinovou spolecnost. Tim myslim zejmena povinnost zajisteni legalniho zpusobu obzivy, motivace posilat deti do skol, prijeti odpovednosti za dluhy a vlastni chovani.
Jinak jsem toho nazoru, ze dokud bude z pokrytectvi a alibismu umoznovano jedne skupine zit za jinych podminek, nez zbytku spolecnosti, tato skupina se nikdy uplne nezaradi a nestane soucasti vetsinove spolecnosti.
Jedinou cestou integrace mensin je, dle meho skromneho nazoru, klast na ne stejne naroky jako na vetsinovou spolecnost. Tim myslim zejmena povinnost zajisteni legalniho zpusobu obzivy, motivace posilat deti do skol, prijeti odpovednosti za dluhy a vlastni chovani.
Rom=člověk. To je hodně volnej překlad.
Každej 2nohej savec nemusí být nutně člověk. Možná ano, třeba takový Yetti nebo Big foot lidé vlastně jsou, ale zasekli se ve vývoji.Jeden druh se nám tady ale přemnožil a v rámci zachování lidske populace....dál nemohu psát porušil bych ravidla webu, tak Vám dám přečíst pohádku.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[141.83Kb]
Upravil Hrabe_X dne 19.10.2009 07:31
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Chlapi, nejsem v žádném případě zastáncem práv žádné parazitické komunity. Mám jenom obavu o to, aby si nějakej rozcuchanej napravenej rebel nechtěl honit body na tomto webu. Nerad bych se dočetl na Novinkách, jak byl ukončen web příznivců potlačování lidských práv. Pojďte prosím nechat tuto diskuzi být. Dáme řeč u piva, ale tohle smrdí...
... a teď do mě...
Díky
TOLI napsal(a):
Proč nehrajou cikáni ve StarTreku?
Protože se s nima v budoucnosti nepočítá.
to znam s muslimama
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2