Chtěl bych někoho poprosit, jestli by mi nevyfotil jak je přichycená mřížka před světlama. Zkusil bych si něco vyrobit, ale pořád dumám jak to tam našroubovat. Co jsem tak okouknul z katalogu TT, tak to drží jen na těch dvou šroubech, co jsou tam zepředu? Mohl by mi někdo vyfotit ten detailek? Kdyžtak stačí na e-mail. Dík moc.
Jo a mám na mysli jak je to na 1150.
Když jedu, tak jedu.
ahoj taky mám grave..... videl jsem delane a neni to ono...
jinak Tomas TT bude mít z tebe radost, kluku, škoda jen že nejsi v klubu BoxerMorava a nepocházíš z okolí Ostravy....
TAKE IT EASY
Nene, tak to opravdu nejsem. nerad se někde organizuju. Ale... snad jsem toho tak moc neřek ne? Zatim je to ve fázi pokus-omyl, zima bude dlouhá...
Když jedu, tak jedu.
nene.... v klidku.... jen legrace.....vyfotil bych ti to klidně...., ale bohužel budu u motorky až o víkendu a to si myslím, že to stihne někdo dřív...
TAKE IT EASY
Tak jsem si něco vyrobil, snad to nevypadá tak zle, ne? Originál to nejni, alë zas mě těší, že jsem si to zrobil sám Ještě tam asi bude potřeba vrazit nějaký jimý šroubky...
Omlouvám se za velikost obrázků
Když jedu, tak jedu.
Se mi to totiž taky moc líbilo, protože to na moto vypadá hodně adveture (dobrodružně - agresivně), ale nakonec pro hledisko praktické jsem si jí uděla z polykarbonátu... V noci nerad jezdím, protože pořád čekám srážku s nějakým zvířetem a tak mi tolik nevadí, že to zřejmně svítí míň. No a potom je super, že to na cestách na benzíce jen umyješ a světlo je jen lehce zaprášené... tak tam taky šáhneš a je to... Jakmile by jsem s tou mřížkou jel off-road měl by jsem strach z kamenů od motorky co jede přede mnou a potom by jsem taky nechtěl mít bahno na světle a mýt to bez vapky - tu si sebou nevozím. Takže z mých zkušeností z cest... když máš tu mřížku musíš jezdit jako první, aby tě nikdo nekrmil kameny.... Ale uznávám stále se mi to moc líbí jako image prvek motocyklu, ale nepatřím k těm co tam budou věšet věci o kterých si myslím, že jsou neopodstatněné.
SPEEDY přiložený následující obrázek:
[30.87Kb]
Upravil SPEEDY dne 23.11.2007 08:15
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Jezdim dost v terenu a vetsinou nikdy prvni,ale kameny pres mrizku zatim neprosli.Zato blinkry me uz ustrelili oba dva a jeden celej.Myslim,ze origo mreza TT ma docela husty pletivo.Jak pisu zatim nic,ale muze se stat.
Pekne vytvory, chalani, ste fakt sikovni a zavidim vam, lebo ja maximalne zvladam operovat v garazi s hobby gola sadou a i to si ublizim. Otazka je, co s tymi udelatkami, ked vas odstavi na hranici nejaky aktivny rakusky policajt a opyta sa, kde to ma homolgaciu....