Ahoj.Rozmýšlím se mezi těmito dvěma kalhotami: http://www.polo-m...ils.0.html a http://www.polo-m...ils.0.htmla nějak nevím v čem je velký rozdíl. Uvítal bych pár vašich rad a zkušeností. Díky
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Mel jsem oboje...dakar jsou daleko vic do vedra, maji vyndavaci membranu. Pharao ji maji vsitou a jsou takovy pevnejsi a jsou teplejsi. Promoknou oboje.
Upravil xavier dne 25.10.2009 23:11
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal(a):
Mel jsem oboje...dakar jsou daleko vic do vedra, maji vyndavaci membranu. Pharao ji maji vsitou a jsou takovy pevnejsi a jsou teplejsi. Promoknou oboje.
Pharao Tour ale pár přeháněk vydržej, než pustěj, jel jsem i v docela hustým dešti, kterej pravda netrval moc dlouho, ale byl jsem suchej. Dlouhotrvající déště nevím. Každopádně ve Pharao Tour se dá jet, i když je něco nad nulou. Ideál je tak 10C a výš.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Koupil jsem oblečení revit (offtrack a dakar) na začátku sezóny. Vše budu reklamovat na bundě vytrhnutý 3 druky na připnutí vložky, otřepený rukávy od sucháče a u kalhot roztržená kapsa . Promokne i s membránou v hustém dešti do půl hodiny. Celkem mě to oblečení zklamalo a už bych do něj nešel. Vzhledem k ceně lituju že jsem nepřiplatil a nešel do BMW nebo Rukka.
FYYFF
Díky za názory. Asi to dopadne tak že koupím fakt to Pharao. Zatim kalhoty a pak i bundu. V polu měli teď slevu na ten revit (149E) ale asi jsem se dlouho rozhoupával. Včera jsem to objednal a před chvílí mi psali že už nejsou. Tak nic no:-) Přišetřím a koupím Tour.
Trošku mimo mísu, ale pokud jsi z Prahy tak by stálo za to než letět do Německa kouknout na tohle www.akito.com . Ty hadry Desert se mi zdaj velmi vymakaný. Dováží to firma SA MOTO a majitel pan Sarkány v tom už rok jezdí.
Měl jsem to na sobě a teď stále přesvědčuju šéfa abychom to začali prodávat.
Suprově to sedí, viděl jsem to pouze v té tmavé barvě.
Má to vyndavací klimamembránu, spousty větrání, vyndavací teplou vložku,
Knox protektory.........! Stále jsem přemýšlel o Pharao, ale jestli to budem prodávat tak do toho jdu abych mohl podat ověřené informace.
Upravil kakas dne 27.10.2009 18:45
kakas napsal(a):
Trošku mimo mísu, ale pokud jsi z Prahy tak by stálo za to než letět do Německa kouknout na tohle www.akito.com . Ty hadry Desert se mi zdaj velmi vymakaný. Dováží to firma SA MOTO a majitel pan Sarkány v tom už rok jezdí.
Měl jsem to na sobě a teď stále přesvědčuju šéfa abychom to začali prodávat.
Suprově to sedí, viděl jsem to pouze v té tmavé barvě.
Má to vyndavací klimamembránu, spousty větrání, vyndavací teplou vložku,
Knox protektory.........! Stále jsem přemýšlel o Pharao, ale jestli to budem prodávat tak do toho jdu abych mohl podat ověřené informace.
Souhlas, zkoušel jsem je, seděly perfektně a některé detaily jsou vážně vymakané (např. barevně odlišená poutka). Dříve se tyhle hadry prodávaly pod značkou BF Motorcycle hardwear.. no a ceny.. pokud si dobre pamatuju, tak bunda 6800 a kalhoty 6300.
Kdybych neměl relativně nový hadry od revitu, tak do nich jdu.
Kde prodáváš? Mám Tě kousek a tu a tam něco sháním...?!?
Teď jsem vlastně teprve měsíc v Yamaze ve Staré Boleslavi.
Před tím skoro 2 roky ve Vrbovce v Marimotu.
Akorát ty hadry zatím nemáme, ale doufám, že šéfa zpracuju. Zatím má trošku strach, že to není moc známé a cena pro vesnici poněkud vysoko.
Hadry prodáváme od Českého Modesportu a taky to asi nebude špatné, ale mě to moc neoslovilo.
Zdarec!Já mám ty BF desert a můžu říct,že nic lepšího ve srovnatelný ceně jsem neviděl.Jsou opravdu perfektní a promyšlený.Je zvlášť vyndavatelná nepromokavá i tepelná vložka.V zimě se s oběma vložkama dá jezdit do 5 stupnů jen s trenkama a tričkem pod tím a v dešti opravdu nepromoknou.Když vytáhnete obě vložky a rozepnete všechny větrání,tak se dá jezdit celé léto bez problémů.Byl jsem v tom letos i v chorvatsku kde bylo přes 30 a dalo se to
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Zdarec!Já mám ty BF desert a můžu říct,že nic lepšího ve srovnatelný ceně jsem neviděl.Jsou opravdu perfektní a promyšlený.Je zvlášť vyndavatelná nepromokavá i tepelná vložka.V zimě se s oběma vložkama dá jezdit do 5 stupnů jen s trenkama a tričkem pod tím a v dešti opravdu nepromoknou.Když vytáhnete obě vložky a rozepnete všechny větrání,tak se dá jezdit celé léto bez problémů.Byl jsem v tom letos i v chorvatsku kde bylo přes 30 a dalo se to
Děkuji za zkušenost, zase mám na šéfa další argument, jestli dovolíš použiju
tvůj příspěvek.
Upravil kakas dne 29.10.2009 11:37
Není to sice ani Pharao a ani Revit, ale treba to nekoho inspiruje. Ja uz nejaky cas posilhavam po tomhle, ale v CR to asi nebude k sehnani. http://shop.motop...ts_id/763/
paulik78: To taky nevypadá zle...nějaké srovnání s výše zmiňovanými? Vyndavací membrány, promakanost, detaily...německy neumím...dík