Ale tak nějak za to můžu já........Poslal jsem Rendovi SMS,že dneska by to jako šlo.Nahlodal jsem ho a ikdyž je nachcípanej,nedalo mu to a vyrazil se mnou na malou projíždku.
Dopoledne se za mnou stavoval kamarád ze Slovenska,Jano nemůže se vynadívat na mého advíka a tímto tě Janko zdravím.Vím že to čteš Udělal mi pár fotek.
a
Domluvili jsme se s Rendou(taky šťastnej majitel zánovního ADV), že pojedeme směr mušovský jezera,je to kousek od Mikulova pod Pálavskejma kopcama.Sraz byl ve 13:30 na benzince mušle(shell) naproti M paláce v Brně.
Všichni na nás koukali jak na blázny.....
Vyrazili jsme směr jih-Pohořelice.Bohužel tou dobou jak na potvoru slunce zapadlo a teplota se pohybovalo kolem 0 až -2st.......
První zastávka byla u kempu u jezera.
a
Další zastávka byla asi kilometr za kempem na hrázi.
a
Pro ty co neznají Mušovská jezera,tak jde o komplex několika spojených rybníků.Rybníky jsou určeny k chovu ryb.Zvláštností jezer je,že při budování byly zatopeny vesnice.Na jednom z ostrůvků je ještě vidět zbytek kostela.
Pokračovali jsme dál přes obce Dolní a Horní Věstonice a na další hrázi následovalo opět fotografování.
Můj advík
a Renda v akci
Pak jsme pokračovali směr Hustopeče a po staré státní směr Brno.Měl jsem úplně promrzlou hlavu,bo moje Arai enduro helma nějak není stavěná na ježdění pod bodem mrazu.Fouká mi do ní jako kráva a pak mi ještě foukalo do rukávu.Jinak mi ani moc zima nebyla.Bez zimních vložek bych ale zdechl.
Poznatky:
JO advík se fajn ovládá jak za jízdy tak na místě.To nižší těžiště a hmotnost je znát.Ale furt si nedovedu zvyknout na mlácení kardanu a takovej jako by traktorovej zvuk motoru Převodovka je fajn,pěkně tam ty kvalty padají,ani o tom nevím.Jo a je dobrý že to ukazuje zařazenej převodovej stupeň.Blinkry.....kapitola sama pro sebe,musím si na to zvyknout.Chce to nižší sedlo,na moji nížku 175cm je to tak na hraně,ale časem se to podá.Plexi+deflektory-dobrý,dal jsem ho do horní polohy a ani na mě nefouká.Nohy mám pěkně schovaný v nádržích,od válců jde teplo .Sedlo je pohodlný,posaz jak na koni,dívám se na lidi do aut jak z kamionu a dělá mi to dobře
Jsem maximálně spokojenej a dnešní podzimní výlet se mi i přes to že byla zima líbil
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Chapu velice presne jak ti je......fantasticky...a trosku zima, ale ta nevadi.
Uzivej si ji, vysky se neboj, jakmile najdes s jistotou ten malicky naklon na semaforu abys doslapaval celou nohou, nebudes chtit ani jine sedlo [do by si sesedl v pohledu z kamionu do avie??]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Myslíš sníh?Ten mají jen vyvolení jako cycli apod.
Tady je sníh, tak se jezdit nedá.
ZÁVIDÍM !!!:
Upravil Hrabe_X dne 19.11.2007 07:19
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Koukám,že tam máte taky pěknou nadílku ;-)
Na mejch slajkách bych se asi zabil hned u garáže, krom toho Rudy má tu LC4ku jako minibike,což se o mě a GS říci nedá, takže když mě vidíš v terénu,nepoznáš,zda si vodím motorku nebo ona mne.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No zrovna TY jsi případ, kterej přes jezefčíka nevidí tramvaj
To se NIKDY nesmí dát poznat Ať děláš cokoli a jedeš kamkoli, dycky se u toho musíš tvářit, jako že máš všechno pevně v rukou.... tím křovím jsi CHTĚL projet a pařez jsi CHTĚL nabrat (za účelem srovnání šusplechu třeba).
O hodně jsi přišel, že jsi neviděl jezdit na GS mně, to bylo pořád: Zobčo pojedeme vlevo, jo? No tak neeee, když se ti to líbí vpravo, pojedeme vpravo...
Ale ze sněhu mám respekt, bojím se že nic pod ním není vidět, takže mi ta rozdělaná brzda ani tak moc nevadila
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
To Swat + Renda:jsem rád,že Vám GSA ode mě dělají radost neodolal jsem a včera zakoupil také GSA v plné palbě.Po 8 letech ježdění na varaderu přestupuji na mnou tak neoblíbený boxer doufám,že mě adventura nezklame a bude dělat radost jako dělalo varadero.
To all:tímto zdravím všechny majitele GS
Bob napsal:
To Swat + Renda:jsem rád,že Vám GSA ode mě dělají radost neodolal jsem a včera zakoupil také GSA v plné palbě.Po 8 letech ježdění na varaderu přestupuji na mnou tak neoblíbený boxer doufám,že mě adventura nezklame a bude dělat radost jako dělalo varadero.
To all:tímto zdravím všechny majitele GS
Ajeje to bude u nás ve varaderoklubu převrat
Buona sera.
Tak som i ja dneska pojazdil, jak ste ma nasr...li s tymi vasimi snehovymi historkami, i ked tu u nas uz je riadna kosa: 10°C :-)
Fakt je, ze i ked v Taliansku nie je vsetko perfektne, tak pocasie a asflat nikdy nesklame. Len ten benzin za EUR 1,30. Ciao ragazzi!
mbod přiložený následující obrázek:
[139.73Kb]
Upravil mbod dne 19.11.2007 21:09
...za hranice vsednych dni...