Už se to zde částečně objevilo, ale myslím, že si nové oblečení zaslouží vlastní téma. Chce to vidět naživo, zatím ale u mě vítězí Rallye 2 v šedé barvě.
Draco přiložený následující obrázek:
Bunda nema pripravu na neck brace, takze Pritom staci udelat sundavaci limec. Takhle se musi neck brace nosit pres bundu, coz sice se da, ale s odepinacim vrskem by to bylo o mnoho lepsi.
BMW R1150GS MY02
Až to někdo uvidíte na živo, dejte prosím info, jak to je s ventilací bundy. Takhle podle těch fotek to vypadá, že "pár" ventilačních zipů zmizelo (vpředu na bocích, vzadu čert ví??) nebo byly zkráceny (rukávy). Odepínání rukávů asi zůstalo, ale nějaký divný - jestli se nechá rozepnout podpaží, atp.. Pořád se nemůžu rozhoupat k pořízení R2P a pokud by tento model měl být ústup od enduro funkčnosti někam třeba k nepromokavosti, bylo by načase abych hnul zadkem a nedopadnul jak se zmíněnou R2, kterou marně lovim na ebay.
ad samostatné téma: díky za něj
ja ti nevim.. mam pocit, ze jsem krasnejsi v soucasne R2P sedive nez budu v tomhle.
Imho je to o neco horsi.. ale zase ne o moc. Cerna se tolik nezaprasi, ani kdyz ji treba 25 tisic km nevyperes
Cernozlute rukavicky beru, ladi mi k moto...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
lullu napsal(a):
Ten obrázek s G450X je fotomontáž, nebo prapodivně vypadající fotka?
ta zadni pneu je divna, co? vypada to na Photoshop.
V nemecku asi dosli hezky kluci ... a motorky asi taky
17 cm
Nazdárek, možná se ptám blbě,ale nemáte někdo ceník? Zajímalo by mě kolik stojí ty botičky a kde si je můžu vyzkoušet, nebo jen objednat? Nikdy jsem nekupoval hadry v BMW.
Z mého pohledu do se týká designu, tak oblečení R2 a R2P vynikalo a vymykalo se běžnému standartu. Rallye 3 mě zatím podle fotek přijde takové stereotypnější. Co se týká kvality chráničů, ventilace, doplňků ap., to chce vyzkoušet na vlastní kůži.
ja ti nevim.. mam pocit, ze jsem krasnejsi v soucasne R2P sedive nez budu v tomhle.
Imho je to o neco horsi.. ale zase ne o moc. Cerna se tolik nezaprasi, ani kdyz ji treba 25 tisic km nevyperes
ehm, dovolím si opravit..... Tvoje současná R2P již není šedivá.....
no dovol ... je jasna sediva, jenom diky SLUNICKU zmenila trochu odstin...
17 cm