už předem je mi jasné, že na tomto fóru plném chlapů, bude hledání slečny úkol téměř nadlidský, ale aspoň se minimálně pobavíte a nebo mi třeba pomůžete ;-)
Chtěl bych touto cestou najít slečnu se zájmem o motorky (proto hledám právě tady), která by se mnou chtěla vyrazit jako doprovod na Mikulášskou veselici Motoklubu BMW CZ, která se uskuteční 28. listopadu od 18 hodin v restauraci U Císaře v Mirošovicích. Dopravu z Prahy a zpět zajistím. Při vzájemných sympatiích se samozřejmě dalšímu kontaktu či společnému cestování nebráním.
Já 29/178/75 VŠ pracující věčný student se zájmem o sport a cestování, F650GS. Jestli máš zájem, piš na 724 539 937?
Hezký den, Urbik
Upravil Urbik dne 13.11.2010 18:59
-- Urbik & Barborka (červené F650GS)
urbik napsal(a):
Já 28/178/74 SŠ pracující věčný student se zájmem o sport a cestování, F650GS. Jestli máš zájem, piš na 603 771 333?
Hezký den, Urbik
nezapomen na PRAVO PRVNI NOCI ze strany mistnich administratoru.
Poruseni = trvale vylouceni
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a kdyby se jich chytlo víc,tak ji přihraj i ke mě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrte ve Valech nebo v Přelouči nemáte holky jo to mi neříkej! ty takovej fešák nemužeš mít nouzi o náklonost dámského klína!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Kubrte ve Valech nebo v Přelouči nemáte holky jo to mi neříkej! ty takovej fešák nemužeš mít nouzi o náklonost dámského klína!
Zdar kémo,tak víš jak,no... je teď trošku horší sklizeň... něco pohnilo a něco sežrali myši...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal(a):
Zdar kémo,tak víš jak,no... je teď trošku horší sklizeň... něco pohnilo a něco sežrali myši...
Čau ja myslím že tím to nebude! To musíš jezdit na nějaký "Rejži" a kopat do balooona a maš bab že nevíš kterou dřív!
To heuzounek Hicks:fuj ženská a ty se ptáš na první noc jo, co by si sní asi tak dělal?
To Kubrt:vem Urbiho na zábavu ted začínají všude kolem tebe,Chlumec,Týnec,Olešnice,Radovesnice vemte tričko s nápisem bmwgs nebo čepici hod na stůk klíče s přívěškem a uvidíš.
V případě dotazů how to do it kontaktuj Rémuse on už ti poradí jak na to má zkušenosti když přijede na letní parket baworákemHoši,hoši aby Vám člověk dával manuál jak sehnat holku na moto
servisak napsal(a):
Čau ja myslím že tím to nebude! To musíš jezdit na nějaký "Rejži" a kopat do balooona a maš bab že nevíš kterou dřív!
želvy nežeru a na to,abych hrál fotbal,jsem už dost rozumnej a umim makat rukama
Budem to muset udělat jak píše Bob vyrazit na diskošku a na stůl hodit klíše od BMW a až se budou ptát od čeho je říkat že od BMW ale tak M3 a vejš
Remus511 napsal(a):
A už dost, nebudeme zde kazit inzerci
tak tak,nebudem zasírat vlákno.Ale Remusi,mě by jsi mohl něco sehnat,co? sousedi si pomáhaj
servisak napsal(a):
Škoda začínalo se to pěkně rozjíždět! ale Kubrte neboj najdeš tu pravou!
píchám na ně! Ruce mi sloužej ještě dobře
už předem je mi jasné, že na tomto fóru plném chlapů, bude hledání slečny úkol téměř nadlidský, ale aspoň se minimálně pobavíte a nebo mi třeba pomůžete ;-)
Já 28/178/74 SŠ pracující věčný student se zájmem o sport a cestování, F650GS. Jestli máš zájem, piš na 603 771 333?
Hezký den, Urbik
Cau, nevim jestli by to nestacilo ... mam brachu ... docela pohlednej, je s nim sranda, bez zavazku, telem i dusi motorkar (ted ma napr. v obyvaku na zimu motorku rozdelanou na prvocinitele... )