Taky už sem na ně koukal v katalogu. Chystám se teď objednávat větší množství dílů z BMW(padáky,řemen altíku,palivovej filtr,a pár atipickejch šroubků a spon). Při pohledu na ty plasty sem si hned řekl že to někde ztratím tak s tím ještě váhám...uvidím. Spíš pokukuju po chrániči snímače škrtící klapky...wunderlich za 3000tuším...to je ale zase dost za kus hliníku. turatech to pokud vím nedělá...škoda. Už se mi totiš stalo že sme se na STOPce sčuchli a transalp kterej mi to napálil zezadu do levého válce minul o 5mm ten snímač...štěstí! Koneckonců minul i mojí nohu....to je možná ještě větší štěstí.
palivovy filter a remen alternatora nemusis kupovat od BMW, robia sa aj v druhovyrobe a podstatne lacnejsie ako ked ten isty vyrobok kupis pod logom BMW
remen od contitech (continental) 4PK 610 alebo 4PK 611 (rozdiel v dlzke je 1 mm takze je uplne jedno ktory kupis)
a palivovy filter robi MANN pod oznacenim MWK44
padaky BMW hmmm akoze nie su zle ale za tu cenu co od teba vypytaju by som siel urcite do GRAVE (podla mna najlepsie konstrukcne riesene padaky ktore aj skutocne ochrania valec)
ten kryt TPS senzora som zatial nenasiel nejaku nahradu... ten bazmeg od wunderlichu je svinsky drahy
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 15.11.2009 11:31
Filt MANN vychází cca na 450kč až 550kč a od BMW 600kč. A řemen 150kč až 200kč a od BMW 300kč. To není až tak hrozný,to přežiju a budu mít origo....do ted sem měl na motorce vše ještě z fabriky tak v tom budu pokračovat. S tím padákem si mi nasadil brouka. GRAVE dělá dva druhy "type1" a "type2. "type1" je podle mého názoru ohavnost ale "type 2" se mi celkem líbí. Samozřejmě se mi líbí i origo BMW za ten chtějí 8300. Ale rozhodně se nechci rozhodovat podle ceny....musí bejt 100%funkční s taky aby to nebyla ohavnost. Pročet sem vlákno na téma padáky a vyšel mi z toho padák TT no a ten je téměř shodný jako BMW a cena je taky podobná....tak nakonec mi z toho teda vyšlo BMW.
Já mám na 1100 padáky Hepco-Becker a myslím že jsou bezchybný.Chybu s nima neuděláš.Dobře uchycený-nemusím dělat díry do šusplechu,nepřekáží při údržbě,jsou vedený ve spodní části válce takže motorka mi vždycky spadne na padák a ne na spodek ventilovýho víka,jsou dostatečně tuhý,prostě jsem na nich nenašel nic co by mi za 3 roky vadilo.A to víc padám,než jezdím...
Luboss napsal(a):
Já mám na 1100 padáky Hepco-Becker a myslím že jsou bezchybný.Chybu s nima neuděláš.Dobře uchycený-nemusím dělat díry do šusplechu,nepřekáží při údržbě,jsou vedený ve spodní části válce takže motorka mi vždycky spadne na padák a ne na spodek ventilovýho víka,jsou dostatečně tuhý,prostě jsem na nich nenašel nic co by mi za 3 roky vadilo.A to víc padám,než jezdím...
Za kolik jsi je koupil?Já jsem je našel za 5800,-.Myslím,že jedinej problém je při výměně řemene altiku,ale to se dělá jednou za uherskej rok.vyděl jsem skoro ty samý u Motohuricane za 7800,-.
glock7 napsal(a):
Luboss - mám tak isto HB, spokojnosť ale vadia aj pri nastavovaní vent.
To máš pravdu,ale stačilo mi jenom vyndat zadní šroub a ostatní povolit a už to víko šlo ven.Neoddělával jsem je celý.Navíc to dělám max jednou do roka,takže mi to fakt nevadí.Stále u nich vidím spíš to +
Luboss napsal(a):
Za kolik jsi je koupil?Já jsem je našel za 5800,-.Myslím,že jedinej problém je při výměně řemene altiku,ale to se dělá jednou za uherskej rok.vyděl jsem skoro ty samý u Motohuricane za 7800,-.
Nevím kolik stojí,já je koupil už s motorkou.Bývalý majitel ale tvrdil že stály 236Euro.
Luboss napsal(a):
Výstuhu mám,ABS ne,ale myslím že problém není.Nebo o něm nevím.Jestli chceš,můžu nafotit,nebo předvýst ve skutečnosti.Máme to k sobě kousek.
Myslím,že plastové kryty vstřiků jsou úpně k ničemu a ještě jsou hnusný.
Jsou dobré asi jen k tomu,aby se měl pod čím usazovat bordel.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /