AHoj, možná to bude spíš otázka na Tomáše TT, ale ..... nádrž od TT na 1200 gs nepsauje na model 2008. BUde se vůbec dělat na novej model?
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Sorry, přehlídl jsem dotaz.
Čekám informaci o nové verzi během prosince.
Vím že to řešili s dodavatelem ale jestli padlo rozhodnutí, to nevím. Zjistím a dám vědět.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Na motorkářích má někdo profil s R1200 GS, dal tam nádrž z Adventury a vypadá to docela pěkně. Sice to není model 08, ale snad to pomůže. Nebude problém s tím Desiertem? Adventure má myslím jiný ne?
MALI napsal(a):
Hezky vypadá, ale nějak mi uniká smysl toho, proč to přestavovat na Adventůru a nekoupit si jí rovnou
Tak verzí je několik
a) tenkrát na ADV nebylo
kdybych chtěl teď novou ADV, pochybuju, že mi za mojí GS někdo dá půl mega co sem do ní nastrkal, abych měl na novou ADV
c)kupoval sem tenkrát mašinu a měl sem dlouho pauzu, bylo taky možný, že jí za chvíli prodám, že mě to už nechytí
správně je a,b
No tak pokud chceš Adventůru novou, pak to chápu, ale jinak bych se na to vykašlal. Sice po GSA taky pořád pošilhávám, ale ještě jsem na ní nejel. Bojim se toho, že bych se na ní už tak nevyřádil jako na GS (po montáži laďáku a KN jsem fakt spokojenej), takže si na GS navěsim další spoustu doplňků včetně ADV pléga a časem třeba uvidíme Jinak větší nádrž je samo velký +
Pokud se dá nádrž z ADV sehnat za slušnou cenu na ebay,tak je to vcelku rozumná možnost jak zvýšit akční rádius..
ADV je určitě lepší,ale když už jí má Tom tak vybavenou,tak je to už škoda prodávat,to chápu.
MALI napsal(a):
No tak pokud chceš Adventůru novou, pak to chápu, ale jinak bych se na to vykašlal. Sice po GSA taky pořád pošilhávám, ale ještě jsem na ní nejel. Bojim se toho, že bych se na ní už tak nevyřádil jako na GS (po montáži laďáku a KN jsem fakt spokojenej), takže si na GS navěsim další spoustu doplňků včetně ADV pléga a časem třeba uvidíme Jinak větší nádrž je samo velký +
No právě, docela mi 20 l nádrž nevyhovuje, vydží cca 320 km, a to letos při cestách zanmenalo dvakrát denně tankovat plnou. Byla to Moldávie, takže žádnej problém, ale přeci jen, když máš za sebou 200 km, což je hned, tak začínám bejt nervózní, jestli bude pumpa atp. No a příští sezónu přemejšlím o něčem zajmavějším (Gruzie, Turecko, nebo i dál - dle peněz a času - taky můžu skončit v SK jen ) tak se poohlížím po něčem větším, protože to už bude potřeba ......
Maris napsal(a):
ADV je určitě lepší,ale když už jí má Tom tak vybavenou,tak je to už škoda prodávat,to chápu.
Jo to taky chápu. Konečně budu mít motorku vybavenou na 70% dle mých představ a asi by se mi nechtělo koupit zase holou mašinu a věšet na ní doplňky znovu (jsou fakt drahý a je to běh na dlouhou trať). Sám to víš - co jsme si koupili 12ky pořád do toho cpeme prachy a pořád ještě něco dalšího chceme
No právě, docela mi 20 l nádrž nevyhovuje, vydží cca 320 km, a to letos při cestách zanmenalo dvakrát denně tankovat plnou. Byla to Moldávie, takže žádnej problém, ale přeci jen, když máš za sebou 200 km, což je hned, tak začínám bejt nervózní, jestli bude pumpa atp. No a příští sezónu přemejšlím o něčem zajmavějším (Gruzie, Turecko, nebo i dál - dle peněz a času - taky můžu skončit v SK jen ) tak se poohlížím po něčem větším, protože to už bude potřeba ......
No tak to Ti vydrží docela dost - mě spíš míň (i když už jsem na ní taky dal 400km), ale je fakt, že za to hodně tahám. Já jsem rád, když se zastaví na tankování, aspoň se protáhnu. V určitých zemích by to ovšem mohl být problém. Na Ukrajině s námi jel kámoš na MT-01 a tankovali jsme kvůli němu každých 150 - 170 km - ani mi to nevadilo, ale sr... mě pořád sundavat tankvak
no, jen ta diskuze u těch cizích pump Mě vydrží tak 350, ale přeci jen, zahraničí, naloženej, teď ty cesty taky ideální ...... Ukraina je v pohodě, tam je víc pump než v ČR )
Hm, to je taky fakt Na UA jsme tankovali všichni čtyři z jednoho stojanu a platil to kámoš - jako jedinej se domluvil (aby taky ne když tam 5 let žil). Sám bych si tam ani nedokázal objednat v hospodě páč ty jejich pavouky nepřečtu V jedný hospodě nám přinesla servírka jídeláky a on jí rovnou řekl, že nám to dávat nemá, protože neumíme číst. Nejdřív se podívala na motorky, pak nechápavě na nás, až jí musel vysvětlit, že jen azbuku Teda já jsem dneska ukecanej - radši toho nechám a jdu se učit
Oficiálně vyráběná (tedy i homologovaná) nádrž se na nový modely dělat asi nebude. Oba stávající výrobci (t.j. Safari i Elkamet) to odmítli dělat, protože prodeje těch stávajících zdaleka nepokryly trable spojené s přípravou forem a s homologací. Možná bez TUV ale to by musel být asi fakt velký zájem.. Možná se něco změní během ledna, zatím je to všechno co mám..
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...