To je nějaká starší foto,ne? Podle mě to teď už nemá moc velkej význam takhle se maskovat,když meření rychlosti musí být podle zákona označeno značkami..
Maris přiložený následující obrázek:
Mam dojem ze takhle oznaceny to musi mit na mereni jen mestaci (obcas nazyvani krycim jmenem ctveereckovani ****ove) ... normalni policie tohle znaceni mit nemusi.
u policie jsou fšichni super fér klucííííí teda až na pár výjimek,jenže tech je opravdu po skromnu...
Jinak s těma cedulema máte recht...platí to pouze v obcích a městech.dost dobře si nedokážu představit tyhle cedule třeba na dálniciKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
TOLI napsal(a):
Na strakonický směrem do prahy u řitky je taková velká plechová bouda-je tam podchod a tam když se za tu boudu schovaj tak neni šance je vidět.
a oni na R4 už někdy měřili?
já je za 4 roky co jezdím do Prahy viděl 2x u přechodu na Zbraslavy akorát
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Docela často měřej u zbraslavy na přechodu a to směrem ven z prahy ,pak u jíloviště směr ven z prahy za autobusovou zastávkou.Pak v tý řitce směrem do prahy a ještě pod cukrákem z lesíka směr do prahy.
rubigs napsal(a):
V té Fabii seděj určitě férový kluci....
Kubrt napsal(a):
u policie jsou fšichni super fér klucííííí teda až na pár výjimek,jenže tech je opravdu po skromnu...
Jinak s těma cedulema máte recht...platí to pouze v obcích a městech.dost dobře si nedokážu představit tyhle cedule třeba na dálnici
No tak k tomu se snad ani netřeba vyjadřovat Je vidět, že o práci u PČR nemáte ani páru! Někdy bych vám přál zažít v uniformě jen jeden den. Když jsem ještě sloužil na obvodě, byla běžně z 12 ti hodinový směny 16 hodinová, takže 4 hodiny zdarma. O tom kolik se ke každý chujovině musí napsat papírů a že se člověk za 12 (16) hodin nestihnul často ani jednou najíst se dál bavit nebudu. Pak tu jsou samo různý ne zrovna dvakrát píjemný situace, který bych taky nikomu nepřál zažít. Takže si prosím berte do úst někoho jiného! Asi jako všude jinde se najde i nějaký blbec, ale většina lidí tu práci dělá, protože je to opravdu baví a snaží se to dělat jak nejlíp umí!
Upravil MALI dne 20.11.2009 15:38
rubigs napsal(a):
Kubrt napsal(a):
Jinak s těma cedulema máte recht...platí to pouze v obcích a městech.dost dobře si nedokážu představit tyhle cedule třeba na dálnici
No tak k tomu se snad ani netřeba vyjadřovat Je vidět, že o práci u PČR nemáte ani páru! Někdy bych vám přál zažít v uniformě jen jeden den. Když jsem ještě sloužil na obvodě, byla běžně z 12 ti hodinový směny 16 hodinová, takže 4 hodiny zdarma. O tom kolik se ke každý chujovině musí napsat papírů a že se člověk za 12 (16) hodin nestihnul často ani jednou najíst se dál bavit nebudu. Pak tu jsou samo různý ne zrovna dvakrát píjemný situace, který bych taky nikomu nepřál zažít. Takže si prosím berte do úst někoho jiného! Asi jako všude jinde se najde i nějaký blbec, ale většina lidí tu práci dělá, protože je to opravdu baví a snaží se to dělat jak nejlíp umí!
Tak proč se většina stydí za to co dělá. Proč většina trpí jedince, které z nedostatku sebevědomí baví spíše buzerovat. Pak se nediv, že je lidi nevidí rádi. Jsou v Evropě země, kde mají policajti respekt a úctu. Osobní několikaletá zkušenost.
www.lc8adv.cz
rubigs napsal(a):
Kubrt napsal(a):
Tak proč se většina stydí za to co dělá. Proč většina trpí jedince, které z nedostatku sebevědomí baví spíše buzerovat. Pak se nediv, že je lidi nevidí rádi. Jsou v Evropě země, kde mají policajti respekt a úctu. Osobní několikaletá zkušenost.
Mali,vím že jsi policajt,nebo byl,taky to nebylo myšlený na Tebe,ale všeobecně.I já mám pár kámošů u této složky... to teď nehraje roli,ale zatím s nima nemám vůbec,ale vůbec dobrou zkušenost.Asi jsem narazil na zakomplexovaný jedince o nichž se zmiňuje Juan.Vždyť je to stejný u Vás i u nás kokoti se najdou všude...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
rubigs napsal(a):
Kubrt napsal(a):
jsme "češi", mi nemáme respekt a úctu před nikým a ničím, natož před zákonem! Kde si kromě východu dovolej s Policií "vyjednávat"?
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Svatá slova Pizzyho, u nás se každý nasere na policajta, co si ho dovolil kokot zastavit a pokutovat, však jel jen 90 km/h na padesátce a jestě si dovolí dát mu č...k pokutu. Pouze v jednom případě za těch dvacet let co to dělám mlátil jeden chlapík hlavou o volant a nadával si do ****ů. V současné době dělám u MP a je pravda, že cedule musí osazovat městská, ale co je to za bordel v našem státě když řidiče upozorňujeme na to, že je třeba jet pomalu, neboť by mohl dostat pokutu. Vždyť 50km/h v obci, je stanoveno zákonem od dopravní značky "obec". Akorát to města stojí další náklady na pořizování značek, Je to tu jak v Kocourkově. Jednou jsem vzal na měření rychlosti novináře do auta a ukázal jsem mu, jak to u nás chodí. Nejprve jsme tam ceduli nedali a z 10 vozidel jelo jedno dle zákona. Po umístění cedule, to bylo přesně obráceně, tak kde je výchova řidičů a dodržování zákona. To se jenom každý vymlouvá na osobu blízkou, nebo na to, že cedule je špatně usazená a není vidět. Nikdo už se nepozastaví nad tím, že zákon ukládá jasně- v obci padesát, a pak se jim na přestupkové komisi div neomlouvají, že si je dovolují buzerovat. Někdy se mi z toho chce blejt velebnosti, ale na druhou stranu, tuhle práci dělám pro lidi kterým se snažím pomáhat a vždy vyhovět,"a vo tom to je".To jsem se zase rozepsal, promiňte
Nejsem zrovna nejvzornejsi ridic,co do dodrzovani dopravnich predpisu,proste nekdy jedu o neco rychleji,nez bych mel. Taky sem tam nejakou pokutu zaplatim. Ale PLNE SOUHLASIM s tim,co pise Joe.
Ačkoliv nejsem a nikdy jsem nebyl policajt, tak si těch lidí vážím a mám jen dobré zkušenosti. Jedna historka mě pobavila. Zastavili mě na výjezdu z Ovy, tak jsem zastavil a slušně je pozdravil. Zeptal jsem se jestli jsem něco provedl a on že nic, že ho jen zajímalo jestli zastavím. To mě fakt pobavilo, chvilku jsme pokecali, popřál mi šťastnou cestu, já mu příjemnou směnu a rozloučili jsme se.
Tím že jedu rychleji, tím beru na sebe riziko. Já se snažím hodně koukat kolem sebe abych je zahlédl.
A vyloženě jsem rád když mě zastaví v noci nebo nad ránem když se vracím s nějaké akce a dají mi dejchnout. To si myslím že je nejlepší činnost co můžou dělat. Radší 3x at mě zastaví než aby mě nějaký ožralec naboural.
Splněný sen moje 1100GS
bluesbery napsal(a):
Nejsem zrovna nejvzornejsi ridic,co do dodrzovani dopravnich predpisu,proste nekdy jedu o neco rychleji,nez bych mel. Taky sem tam nejakou pokutu zaplatim. Ale PLNE SOUHLASIM s tim,co pise Joe.
jj... on ten absolutni bordel a bezohlednost take jednou omrzi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Já obecně na silnicích vidím policisty velmi málo(na motorce mám letos najeto cca 24tis km) a stavily mě jenom jednou a to když sem předjížděl policejní auto bez radaru na osmdesátce asi stotřicet (proběhlo to domluvou) a byl bych pro to aby byly vidět na silnicích trochu víc ale pouze tam kde to má smysl-na konci obce kde je dlouhá rovinka a žádnej barák nemá smysl měřit padesátku-naopak třeba u nebezpečných křižovatek se stopkou sem nikdy neviděl borce s dalekohledem,stejně tak železniční přejezdy se stopkou.Vždycky jsem uplně na větvi z toho když policie uspořádá dopravně bezpečnostní akci a já za 500km po celý ČR nepotkám jedinou hlídku. A stím že to dělají pro radost?-prostě si přiznejme že nemají jinou volbu resp.jinou lepší práci-taky bych chtěl dostávat miliony za nic ale prostě to nejde tak dělám to co dělám i když mě to nebaví.