Tak sem neodolal a přes nepřízeň počasí jsme protáhli nové GSA.
První dojmy z jízdy: podvozek oproti japoncům super. Sedí, nevlní se, ovladatelnost perfektní.
Ochrana před větrem - oproti naháčovi taky super.
Ovšem to co lítá od zadního kola, to je HNUS! Zlatá GSX 1400!!
Kdysi mě někdo odpovídal na obavy, že bude od zadního kola lítat na nohy bordel, že prej určitě ne. No a tady vidíte výsledek - když vidíte, co je na stupačkách, výfuku a všude kolem, je jasný, jak vypadaly boty a nohavice... O zádech spolujezdkyně ani nemluvím....
Tak to soudruzi z NDR zřejmě někde udělali chybu! Ta zástěrka je tam očividně na prd...
a to jsme jezdili pouze po silnicích !!!!!!!!!!!
[/img]
JJ a prave proto je potreba nakupovat doplnky znacky TT nebo W a nebo jezdit sam F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Teda az takhle jsem to taky necekal,hlavne ty zada ....na ADVrider.com jsem videl nejaky blatnicky na GS a rikal jsem si amici blaznivy...a ono to je asi dobry,minimalne pro jizdu ve 2 to chce asi TOPCASE
prodava se takovej vetsi blatnicek pod spz a pak carbonovej blatnicek co kreje litani svinstva od kol na pruzinu + ten sidepanel.Ještě že jezdím vícemene sam,to by me stara asi zabila,svezt ji v takovejch sra***ch. jinak o tom ze to od kola takhle lita jsem vedel a byl jsem s tim smirenej.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Filosofie BMW:
Je to cesťák !!!
= boční kufry,topcase a jsi v suchu :-))
A když se chceš jen projet,tak proč bys jezdil v dešti :-)))
K dyž už jedeš v dešti, tak budeš zlitej, když se ti to nelíbí, BMW dělaj i pěkný auta.
Upravil Hrabe_X dne 26.11.2007 14:22
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Filosofie BMW:
Je to cesťák !!!
= boční kufry,topcase a jsi v suchu :-))
A když se chceš jen projet,tak proč bys jezdil v dešti :-)))
K dyž už jedeš v dešti, tak budeš zlitej, když se ti to nelíbí, BMW dělaj i pěkný auta.
Přesně tak!
Hele mrkněte na pár fotek z Ukrajiny. Tam nám bylo jedno, jestli máme zacákané boty.
bmwdriver přiložený následující obrázek: