Pokud hledáte tip na vánoční dárek, třeba by vám přišlo vhod zbrusu nové dvd Enduroškola. Zakoupit můžete buď prostřednictvím www.enduroskola.cz (emailem) nebo osobně v prodejně Touratech.
cena 200 Kč plus poštovné
milan 602100677
http://www.youtube.com/v/M5NybXZ4jy0
Upravil milan enduroskola dne 30.11.2009 16:08
Paráda, DVD si určitě pořídim. A co takhle nějakej zimní termín "školy"? Nebude? Já ty poslední nestihnul, páč jsem si zlámal žebra, ****drát Nicméně, jak nějaký datum bude, máš mě tam jak na koni.... vlastně na GS...
Taky zakoupim az nekdy pojedu pro neco do TT,ale taky to mohlo bejt delsi 30min. je malo!! Myslel jsem,ze az to dokoukam budu moct jet rovnou na dakar
Aktualne 1250 GSA HP
..."enduroskola trailer.dv" je výborný ...nejlepší je konec s těmi pády pod titulky - třeba jak tam mlátí klackem do stromů
...u mne okamžitě zapracoval týdení absťák ...úplně se vidím na některé z oblíbených off vyjížděk ...nebýt taková tma okamžitě vyrazím
...určitě DVD chci taky (za 2sta je to zadara) ...zkusím se poptat v "moravské sekci", jestli se někdo přidá a objednáme to s jedním poštovným, nebo by se někdo zastavil v TT
prezi napsal(a):
..."enduroskola trailer.dv" je výborný ...nejlepší je konec s těmi pády pod titulky - třeba jak tam mlátí klackem do stromů
...u mne okamžitě zapracoval týdení absťák ...úplně se vidím na některé z oblíbených off vyjížděk ...nebýt taková tma okamžitě vyrazím
...určitě DVD chci taky (za 2sta je to zadara) ...zkusím se poptat v "moravské sekci", jestli se někdo přidá a objednáme to s jedním poštovným, nebo by se někdo zastavil v TT
no jestli u toho je nějaký komentář co a jak dělat abych se pak v praksi nepokakal,tak bych do toho šel taky
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
ano, je to včetně komentáře "jak na to i s příklady" atd., ale rovnou si řekněme, z dvd se asi nikdo nic nenaučí :-) Spíš uvidíte co a jak se v enduroškole dělá. Třeba to bude někoho motivovat a na jaře se přihlásí.
objednáno,potvrzeno,už se těším a na jaře to pravděpodobně zkusím,ale musím počkat na novou 1200 GS nebo GSA.Ještě nejsem rozhodnut.Tedy ne úplně novou.
dnes jsem odeslal první várku, poštovné je 84 korun za kus, čili 284 celkem, .
vyplnit všechny ty papiry na poště je važně ukrutný.
Upravil milan enduroskola dne 30.11.2009 18:01
milan enduroskola napsal(a):
dnes jsem odeslal první várku, poštovné je 84 korun za kus, čili 284 celkem, .
vyplnit všechny ty papiry na poště je važně ukrutný.
...ušetříme ti trochu papírování ..."Moravská sekce" bude objednávat cca 5-6 kousků do jednoho balíčku
to jencekgs: ...za Moravskou sekci objednává Moranka
...v prvním kole si DVD rezervovali Aranka, Prezi, Jencekgs, Svaca04 a Bystřické ...v neděli se přidali Miky a Honza GS ...tzn. 7ks
...já už mám i zaplaceno
Upravil prezi dne 30.11.2009 21:01