Zdar jake pouzivate boty na 1200 GS ,uvazuji o koupi novych bot ,tak pokud nekdo mate skusenosti s konkretni znackou tak to sem pisnete.Dik
BMW GS 1200 adventure
Já jezdím v Diadora MX4 a zatim jsem max spokojenej...
Kubrt přiložený následující obrázek:
[49.97Kb]
Upravil Kubrt dne 04.12.2009 22:33
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já tedy nemám 1200GS, jen 800GS, ale chtěl jsem boty s pevnou podrážkou na stání ve stupačkách, s přijatelnou ochranou, ale přitom pohodlím s možností být v nich celý den a mít šanci se v nich pohybovat. A aby měli alespoň rozumnou ochranu proti vodě.
Nakonec jsem vybral tyhle (pomohla sleva na 2500 ) http://www.paolo....adora.html
jsem maximálně spokojený, pohodlí, teplo, ochrana proti vodě jde a navíc mají nepromokavou botičku, nohu mi podržely už mockrát...a už jsem v nich taky něco nachodil.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
itchy napsal(a):
A co ty formy dominator jsou to kloubace ,co na ne rikate
mám je, odjeto v nich cca 3 000 a bezproblému, šlápl jsem si v brodíku který měl 20cm a nijak extrémně mi donich nezateklo. Zima mi vnich není, ale určitě to není na dlouhé procházky
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Zvolil jsem trochu festovnější, leč stále turistické boty Diadora GT2 WP, v rámci nějaké akce u Paola za cca. 3300 peněz.. Chtěl jsem něco pevnějšího než klasickou "holinku", ale aby se v tom dalo i chodit a tohle mi z toho vylezlo.
Sema přiložený následující obrázek:
itchy napsal(a):
Zdar jake pouzivate boty na 1200 GS ,uvazuji o koupi novych bot ,tak pokud nekdo mate skusenosti s konkretni znackou tak to sem pisnete.Dik
BMW Santiago... imho velmi oblibene (a osvedcene zde):
Upravil hicks dne 04.12.2009 23:52
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Gaerne Fastback ... pohodlny, pekny ... akorat do nich nekudy tece kdyz je krutej chcanec ... a je potreba mit dobre nastavenej sroub na kloubu, kdyz je blbe tak pri chuzi dre do kotniku ....
... tak az budou penize, premyslim o Alpinestars 10 ...
SiDi Crossfire
Kromě toho že jsou krásný, tak mají perfektně tvarovanej vnitřek, jsou komplet rozebiratelný a díly dokoupitelný a asi nejmíň ze všech bot do nich teče (tzn. vůbec)-vždycky je myju wapkou přímo na noze. A dobře izolujou, takže v nich není zima. Jsou i pohodlný a poměrně pružný, takže od začátku působí vyšláplým dojmem.
Ale rozhodně to není ekonomická volba a dost vržou...
Jo a jsou pevný a hodně vydrží. Dneska jsem v nich agresivním přičmoudlým spoluobčanům s brněnskou SPZ prokopl zadní lampu na Oktávii.
morabo přiložený následující obrázek:
[112.41Kb]
Upravil morabo dne 05.12.2009 01:01
Maiali nel Fango!
itchy napsal(a):
BMW Santiago... imho velmi oblibene (a osvedcene zde):
itchy napsal(a):
A co ty formy dominator jsou to kloubace ,co na ne rikate
Jsou docela v pohodě. Trošku do nich teče ale to je daň za slušné větrání. Nejsou rozhodně na dlouhé chození. Mám v nich na jeto přes deset tis a v terénu se osvědčily na výbornou, jízda ve stupačkách je díky vyztužené podrážce pohodě. Ale určitě to nejsou pohodlné kožené boty!
profesor
Peacemaker napsal(a):
tcx/oxtar infinity jsou super boticky, ale droli se podrazka, kdyz se pouzivaj zubaty stupacky. ale pohodlny jsou uzasne, skvely boty.
TOLI, s tema alpinama desitkama budes spokojenej, ja jsem s nima teda moc neodjel, ale je to zatim skvela bota
tcx/oxtar infinity mám je, jsou jako príma, ale v horku sou jak holínky,, zapařená noha.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto