xhackerm napsal(a):
Nemělo by to být spíše v inzerci?
neni to jedno?? nebo je to jak za komanču přesně podle pravidel ale nic nefunguje..je to tady..a kdo chce se ozve kdo ne nechá to být...
http://czunici.ra...
xhackerm napsal(a):
neni to jedno?? nebo je to jak za komanču přesně podle pravidel ale nic nefunguje..je to tady..a kdo chce se ozve kdo ne nechá to být...
To víš, že je to jedno... Teď už žádná pravidla pro nic přece neplatí a každej si už konečně může dělat to, co chce. A hlavně, když se mu někdo snaží poradit, může mu vynadat... Tak to má být a tak je to dobře...
K těm kufrům: Podívej se třeba na tyto stránky... A kdyby Ti to nevyhovovalo, tak mi klidně vynadej taky...
xhackerm napsal(a):
To víš, že je to jedno... Teď už žádná pravidla pro nic přece neplatí a každej si už konečně může dělat to, co chce. A hlavně, když se mu někdo snaží poradit, může mu vynadat... Tak to má být a tak je to dobře...
K těm kufrům: Podívej se třeba na tyto stránky... A kdyby Ti to nevyhovovalo, tak mi klidně vynadej taky...
to nebyla nadávka ale konstatování věci..a smajlici vypovýdají jak to bylo myšleno...jinak nadávat umím scela jinak
a dík za kontak....opravdu
Ahoj, ja mam moznost koupit origo vario pouzity trochu otukany a jeden plastovej drzak ulomenej = ale lehce opravitelnej. Cena kolem cca 5000Kc Ale mel bych je v cechach az nekdy zacatkem pristiho roku. Tak nevim jak ti to pripada?
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Hele ty moje možná budou na jaře k mání. Plně funkční, lehce ťuklé, ale žádná hrůza. Klidně bych to i opravil. A byly by i s topíkem. origo.Půjdu do hliníkáčů od bystři.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal(a):
Hele ty moje možná budou na jaře k mání. Plně funkční, lehce ťuklé, ale žádná hrůza. Klidně bych to i opravil. A byly by i s topíkem. origo.Půjdu do hliníkáčů od bystři.
ok pošli foto...a třeba se domluvíme..moji ty male origo stačí..ji se líbí
Rhinoceros napsal(a):
Ahoj, ja mam moznost koupit origo vario pouzity trochu otukany a jeden plastovej drzak ulomenej = ale lehce opravitelnej. Cena kolem cca 5000Kc Ale mel bych je v cechach az nekdy zacatkem pristiho roku. Tak nevim jak ti to pripada?
pošli foto jestli je to možné...a příští rok nevadí..pokud budou slušný
HonzaGS napsal(a):
ok pošli foto...a třeba se domluvíme..moji ty male origo stačí..ji se líbí
jsem je viděl ,nejsou špatné a nechcete zrobit prostředníka ??? Moranka je dobrá
Ahoj, tak mi ty kufry utekly... Ale jestli je jeste nemas, budu hlidkovat... a dam znameni...
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Kluci teď se ptám na váš názor. Czunici promine.
Myslíte si že je 10tis. za komplet všechny 3 originál kufry na F650GS včetně origo držáků moc? Podotýkám, že nejsou nikde zlomené a nijak vážně poškozené (lehce ťuklý hliníkový kryt víka).
Váš názor?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Vzhledem k tomu že jsou dost dobře řešený - málo vyčuhujou, aerodynamika, jsou zvětšovací - a je to nedostatkový, tak je to v normě. Já dal jen za ty boční 6000K a byly dost potlučený - musel jsem opravovat plechy i držák.
Dakar 650, HusaberG
Mám kufry z Dakara 04 na prodej. Technicky jsou naprosto OK, pravý kufr mi za jízdy upadl (špatně jsem zajistil zámek), je odřený hliníkový povrch (víko). Držáky, zámky - vše OK, pouze vzhledová vada. Jinak jsou kufry velmi zachovalé (když jsem je koupil, vnitřek vypadal jako by vůbec nebyl nikdy použitý). V případě zájmu nafotím. Cena i s držáky 6000,- Kč
Důvod prodeje: Koupil jsem 12GS a Dakara již na cestování nevyužiju.
BMW GS = stroj na radost
bubo napsal(a):
Mám kufry z Dakara 04 na prodej. Technicky jsou naprosto OK, pravý kufr mi za jízdy upadl (špatně jsem zajistil zámek), je odřený hliníkový povrch (víko). Držáky, zámky - vše OK, pouze vzhledová vada. Jinak jsou kufry velmi zachovalé (když jsem je koupil, vnitřek vypadal jako by vůbec nebyl nikdy použitý). V případě zájmu nafotím. Cena i s držáky 6000,- Kč
Důvod prodeje: Koupil jsem 12GS a Dakara již na cestování nevyužiju.
Zdarec!Rozhodně mám zájem Napiš mi prosím rozměry a hoď sem fotky.Jestli můžeš,tak samotné kufry i jak vypadají na motorce.Dikec
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA