2.12. zmizel můj kamarád a spolužák Bohouš Jakl. Odešel pouze v županu a pantoflích z nemocnice na Bulovce kam byl převezen po zřejmě epileptickém záchvatu (ničím podobným ale v minulosti netrpěl). Musel být evidentně silně dezorientovaný, protože na pokoji nechal veškeré své věci, peníze, oblečení atd. Nyní bydlí se ženou (která je v 8měsíci leta vytouženého těhotenství) v Bohnicích. Předtím bydlel celý život na Černém Mostě. Dalšími místy, kam by se teoreticky mohl pokusit vzhledem k minulosti vydat jsou Zdiby, Kostelec nad Labem a okolí Nové Paky. Jestli se v těchto lokalitách, nebo kdekoli cestou z Prahy tímto směrem (vlastně i všude jinde v okolí Prahy-kdo ví co ho mohlo napadnout), pohybujete a stále ještě drandíte po polích a lesích, tedy všeobecně mimo civilizaci, zkuste prosím o trochu víc zaostřit svoje smysly a pomoci nám, Bohoušovým kamarádům, v pátrání po něm. Přidávám nepříliš kvalitní fotku v brýlích a plnovousu, která by měla nejlíp odpovídat jeho současné vizáži. A odkaz na stánky ministerstva vnitra s další fotkou a popisem. Moc děkuju. http://aplikace.m...1202090013
PS: čas od času sem napíšu, aby vlákno nezapadlo, doufám, že mně pochopíte.
morabo přiložený následující obrázek:
[5.23Kb]
Upravil morabo dne 08.12.2009 10:35
Maiali nel Fango!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Už jsem to slyšel i v rádiu. Prý je po mozkové mrtvici a dezorientovaný. Tak at to dobře dopadne. Držím palce.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
petr_t napsal(a):
skus to dát na motorkáře,je tam dost bahńáků co lítaj po lesích
To je dobrej nápad, díky. PS: neujal by se toho prosím někdo, já tam nechodím a než bych se tam registroval a našel kam to šoupnout, tak jestli by nebyl někdo šikovnější... Stačilo by tam zkopírovat text co jsem se sem dal a třeba ty odkazy. Kdyžtak sem hoďte info. Díky moc.
Maiali nel Fango!
Vjetrnik napsal(a):
to Boris: zítra zkusím projít okolí Vltavské, tam se zdržuje dost různých existencí...
bomba díky, právě u vltavský ho údajně dvakrát viděli. http://www.edisk.....89KB.html
zde je případně leták k vytištění a vyvěšení, nebo kdyby jsi si tam chtěl s klukama popovídat
Maiali nel Fango!