Docela by mě zajímalo jakej vercajk používáte. Sady, dílenské vozíky, ponky,...
Budu kupomat na stěnu nějaké to "pletivo" na které pověsím klíče, atd. Co poradíte za pletivo?
Klidně sem dávejte zajimavá odkazy, prodejce nebo výrobce
Zatím jsem byl poměrně spokojen s Tonou, ale pokukuji po nářadí Beta
Remus511 přiložený následující obrázek:
[16.13Kb]
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Mám hodně věcí od Tony a taky jsem začal kupovat Proteco. To je kvalitově asi jako Tona a cenově tak o jednu až dvě třetiny lacinější. Ráčnové klíče mám Gedore a pak i spoustu dalších různých firem. Hlavě ne hypersuper marketový, ale to asi víš moc dobře.
Upravil Cycli dne 08.12.2009 21:57
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
my máme doma taky dost od Tony a spokojenost
Dost kvalitní jsou takový ty prastarý klíče, bohužel z hlavy nevím výrobce...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
mám od každého něco,Tona špatná nebyla aly ty nové ráčny stojí za ty prachy za hovno,kolikrát jsem koupil vercajk na burze nebo i ťamanů a spokojenost.A je to
Já nevím kdo co děláte já se živím jedině vercajkem mám klíče nejednou denně v rukou a levnej vercajk si už nekoupím jsem jen pro kvalitu! ono kdzž pak takovej klíč praskne někde v nějaký mezeře a má člověk ruce dojebaný tak to je pak super:
... servis a diagnostika BMW Motorrad
3. to co člověk zrovna potřebuje, jako napotvoru nemá...když to koupí, přestane to potřebovat
a takto je potom se čdostane člověk do stavu ,kdy kupuje cokoliv podobného co potřeboval nebo možná bude. Takže vybavit trošku dílnu něčím s čím se dá dělat je otázkou tititititisíců
petr_t napsal(a):
Já potřebuju v práci klíče od 5,5 do 80 a ráčny malé ,krátké ,prodloužené,zahlé,kloubové a nevím co ještě
Koukám že jsme natom podobně já ještě používám taky občas ohnivej klíč
co si kolikrát neuděláš nemáš ale už nelpím z několika důvodů na extra renomovaných značkách,řada vercajku v licenci je na stejné úrovni a poslouží stejně dobře,když máš prax vemeš to do ruky a víš co držíš
Gola sady používám 2x Tona (velká sada + malá sada), Proxon, Bahco.
Zbytek klíčů (trháky, očkoplochý, stranový ...) Tona, Bahco.
Kladiva, paličky, průbojníky, důlčíky Narex, Zbirovia.
Stahováky SKF + samodomo.
Speciální přípravky na BMW a ostatní moto - vesměs samodomo.
Kleště, sikovky, štípačky, kleště na segerovky Knipex, Zbirovia.
Kleště na konektory a odizolování vodičů WEIDMÜLLER.
Pilníky AJAX.
Momentové klíče Tona, Wisent.
Šroubováky Narex.
Elektronářadí Bosch, Narex + něco z obchoďáku značky ASIST(malá fortunka a AKU šroubovák - kupodivu fungujou bezvadně už několik let)
Ponk a stojany na moto samodomo.
Nabíječky AKU Optimate 4 a Bosch.
............
A furt něco průběžně dokupuju. Nikdy toho není dost.
Upravil Tonda dne 09.12.2009 06:24
Již deset let na dílně používáme velká sady (asi osmdesátidílné) LUX z OBI. Malá ((1/4) a velká (1/2) ráčna s dlouhými a krátkými ořechy, nástavce, torxy vnitřní od 10 do 50 i vnější... Jednou za rok dělají akci, kdy tato sada stojí 2.800,- Kč namísto asi 4.000,- Kč. Jednou za celou dobu jsem reklamoval ráčnu, jinak nic. Ztracené doplňky lze dokoupit jako kusovky. Používá se denně a to i na vzduchový utahovák. Naprostá spokojenost...
Elektrické nářadí Narex, klíče Tona a Beta, siky Knipex Cobra jsou geniální. Vzduchové rázové urahováky Würth, kompresor Orlík....
Nářadí jde koupit všelijaké a dá se za ně utratit desetitisíce. Ale když se k němu člověk chová jako hovado, tluče do šroubováků, páčí s nimi a z každého nářadí se mu během dvaceti vteřin stává kladivo, patří mu do ruk tak maximálně na*rat...
Vercajku mám spousty. Problém je v tom, že mám jeden dá se říct komplet. Ale když jedu na závody musím všechno znovu překontrolovat zda ve vozejčku je všechno jak má být. Takže uvažuji o koupení plně vybaveného vozíku. Ale třeba od Bety je to za nějakých 80sát Naproti tomu jsem měl čest s tím pracovat dva dny a opravdu masakrální...
Tamoto znám dobře, jsou u nás za rohem. Mám od nich velkej zvedák na motorku, sedátka a podobně.
Tona se dost zhoršila. Téměř vše bouchají v Číně Nemůžu si dovolit nekvalitní vercajk. Kdybych ho v anglii nebo v německu strčil nějakému mechánovi do ruky... to bych si uřízl ostutu
Čeká mě i stojanová vrtačka
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **