doufám, že stvoříš tak pěknou trasu jako vždy
né, že bych neuměl taky pěkný, ale když je to takhle bez práce...
už se budu těsit. a na dobré řecké frappéčko taktéž.
Maiali nel Fango!
to Morabo: trasa tam už v hrubých rysech existuje .... cesta zpět má dvě varianty ... jednu delší a potom druhou ještě delší ...
Pokud bude tour de GSA + GSA ...Kuba by prý měl dojet po dálnici za námi, alespoň tím vyhrožoval....
V kostce: Německo+Rakousko+Slovinsko+Chorvatsko+Bosna a Hercegovina+Černá Hora+Albánie+Řecko....a zpět Makedonie+Srbsko+Maďarsko+Slovensko nebo Bulharsko+Rumunsko+Maďarsko+Slovensko...
Mám v plánu na jaro taky vyrazit na Balkán, ovšem z nedostatku volného času spíš ve kvapíkovém tempu. Trasa - Maďarsko, Srbsko,Bulharsko, sever Řecka, Albánie, Makedonie a dál na sever domů.. Můžu na to ale obětovat cca 8 dnů, proto je to akce spíš pro jezdce vyznávající tzv. "alpský styl" (znám pár takových borců : Hicks. Morabo, Bluesbery.. )Ale teď vážně : přispůsobil bych svůj termín a trasu tak, abychom se třeba potkali v poslední třetině vaší akce a vraceli se pak společně. Další podrobnosti bychom snad doladili..
bluesbery napsal(a):
Mám v plánu na jaro taky vyrazit na Balkán, ovšem z nedostatku volného času spíš ve kvapíkovém tempu. Trasa - Maďarsko, Srbsko,Bulharsko, sever Řecka, Albánie, Makedonie a dál na sever domů.. Můžu na to ale obětovat cca 8 dnů, proto je to akce spíš pro jezdce vyznávající tzv. "alpský styl" (znám pár takových borců : Hicks. Morabo, Bluesbery.. )Ale teď vážně : přispůsobil bych svůj termín a trasu tak, abychom se třeba potkali v poslední třetině vaší akce a vraceli se pak společně. Další podrobnosti bychom snad doladili..
my chceme jet na 12 dni..
zatim nevim jestli Pyreneje nebo Recko...
kazdopadne Allah zehnej Tvemu zpusobu cestovani, je nas pomalu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
Tak abych utekl od nepříjemné všední reality posledních dní, začal jsem pomalu plánovat na jaro...
Malý Balkánský okruh tohoto jara (MonteNegro) protáhnmeme v modifikované podobě až do Řecka, termín 13.-30.5. 2010.
to Doc: měl by jsi chvilku tou dobou čas se s námi potkat někde na kávu?
jinak jsi zapomel napsal...
POD STAN...
17 cm
kazdopadne Allah zehnej Tvemu zpusobu cestovani, je nas pomalu...
Řekl bych, že naše dvoudenní akce předloni na GG byla podobného ražení, jen prostě trochu kratší..
co rikas mym letosnim 3000km v 5 dnech a tusim pak 2800 nebo 3300 v dalsich peti?
1200 za den nejvic... cca od Genovy do Prahy.
17 cm
Hicks napsal(a):
[quote][
co rikas mym letosnim 3000km v 5 dnech a tusim pak 2800 nebo 3300 v dalsich peti?
To jsi se asi furt kochal a jel na trojku ne ? Ale vidíš že když se chce, všechno jde .Moje představa je ujet za těch 8 dní cca 4000-4500 km po Balkáně. Už vidím ty připomínky že nic neuvidím a nic z cesty nebudu mít. Naopak,v tomhle případě jde o naplnění hesla - cesta je cíl.. (jak to tady někdo má v profilu) Přivítal bych jednoho až dva spolujezdce.
Hicks napsal(a):
[quote][
To jsi se asi furt kochal a jel na trojku ne ? Ale vidíš že když se chce, všechno jde .Moje představa je ujet za těch 8 dní cca 4000-4500 km po Balkáně. Už vidím ty připomínky že nic neuvidím a nic z cesty nebudu mít. Naopak,v tomhle případě jde o naplnění hesla - cesta je cíl.. (jak to tady někdo má v profilu) Přivítal bych jednoho až dva spolujezdce.
my jezdime transit tam a zpet po dalnicich, nasledne se ovsem DOST courame... myslim, ze vic nez Vjetrnik nebo Morabo
4500km za 8 dni mi prijde jako dost...
jako nejrozumnejsi mi prijde se tam parkrat nekde potkat, pripadne jet spolecne zpet atd...
17 cm
2000 Km za 3 dny se ujet dá, ale musí to bejt tranzit a nemáš z toho nic, ani ten zážitek z jízdy natož z krajiny Byl sem takhle na Krétě (mimochodem pro nás středoevropský motocestovatele země neprobádaná, plná možností, krásný silnice a úžasnej off) 2000 Km Praha-Atény (3 dny), pak trajekt 8 dní na ostrově, trajekt a zpět. Je pravda, že první den co sme vylezli z trajektu jsme téměř prospali, ale pak už to byla pohoda.
Alda napsal(a):
Kdybyste me radsi nekdo vzali s sebou
jenom pokud jses depilovany
17 cm
to resi v nouzi chloroform, ja se ptal na neci jineho
17 cm
Hicks napsal(a):
jako nejrozumnejsi mi prijde se tam parkrat nekde potkat, pripadne jet spolecne zpet atd...
Tak nějak jsem to myslel..
jo.. minimalizuje to sanci na pripadne hadky..
..a ty jsou.. zvlast kdyz do nas... mirumilovnych tvoru... šijou SAMICE... pomerne bezne, ze?
17 cm
to Bluesbery: my jezdíme pro Hickse nepochopitelným způsobem....po klikatých okreskách stejným tempem, jako on na stejným směrem běžící dálnici...z bodu A do bodu B dojedeme stejně...a potom on zpomalí,kdežto my se kocháme i nadále...