Dnes jsem smazal 3 tvoje přílohy, pokud ještě se to bude opakovat, začnu blokovat tvůj účet a IP adresy. Ber to jako varování.
Upravil Milos dne 23.12.2010 12:03
Nebo jsem měl zakázat účet "Emilio"? Když jsi po dlouhé době žádal o znovuotevření účtu, doufal jsem, že si již odpustíš výstřednosti a provokace. (http://www.bmwgs....ad_id=5630). Nebo proč máš potřebu se skrývat za své myšlenky? Ber to jako poslední upozornění.
Upravil Milos dne 21.12.2010 07:59
Takže tady není 2 tisíce členů,ale asi tak polovina.Zbytek jsou jen účty založené panem Emiliem ,alias...
Myslím že členy Vjetrníka a Hikse si mistr Emilio taky vymyslel a ve většině vláken se dohaduje a polemizuje sám se sebou
bohumil napsal:
Kurňa Milošu jak to všechno stíháš sledovat.
Bylo ráno, venku ještě tma a nechtělo se mně z vyhřátého pelíšku. Ale co naplat, povinnosti volají. Sednu k PC a než začnu makat, tak se dívám na BMWGS.CZ a jejda, nový příspěvek k Tunisku. Tunisko mě zajímá. Jak bych se tam zase rád kouknul. Čtu poslední příspěvek od nějakého broučka. Ale říkám si v duchu, že asi zase spím, co za pitomost to tam je. Pomalu se probouzím, dívám se, co tento brouk pytlík dříve napsal. Nějak mně to nedá, ten styl, tak forma vyjadřovaní, to už jsem někde četl, říkám si v duchu. Ale kde jenom??? Ani nevím jak, najednou jsem na profilu broučka Emilia a ejhle, IP adresa broučka Emilia a broučka Sacka jsou shodné. Ale to nemůže být pravda!! Emilio se při naší poslední společné korespondenci zavázal dodržovat pravidla. A v tom jsem se náhle probudil a broučkovi zablokoval účet.
Upravil Milos dne 21.12.2010 15:37
Asi se za ním stavím a naplácám mu na holou Pokud tedy alespoň na chvilku vystřízlivím, abych mohl řídit
Co je Bobeš za katrem........
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Emilio napsal:
Ale že ti to dalo,cooo?
Jak si vstával dnes???
Koukal si do Tunisu?
Neporušil tam zase někdo pravidla???
Teď jsem teda zvědavej.....
hresis na Milosovu mirnou povahu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2