Ahoj ve spolek!
Před chvílí jsem mluvim s Tolim a konverzace vyústila v potřebu schladit v těchto teplých dnech rty něčím příjemně hořkým. Všem, kterým by dneska vyšel čas, tímto oznamuji, že jsou také zváni na předvánoční posezení u škopku bělavého moku a to v notoricky známe resauraci U Pinkasů, která se nachází hned u stanice metra A/B Můstek. Rezervaci jsem dal na 17.30 pro 5-8 lidí, tak se někdo koukejte připojit, ať tam nesedíme dva u velkýho stolu
Těším se na viděnou,
Luděk
Tak pomalu vyrážíme, pravděpodobně budeme dole ve sklepě.. kurnik takovejch pražáků a žádná odezva doufám, že aspoň 1 z Vás se ukáže
Kdyžtak můj tel pozadu 5.5.1.6.4.1/.2.0.6
Musím se vyjádřit k dnešní akci.Tak chlapci byl jsem hrubě nespokojen s docházkou ,dorazil jsem pouze já ,lullu a Adolf, a jediný kdo se omluvil byl Emilio s tím že mu Miloš zakázal jakýkoliv styk s členy fora (a to i alkoholický).Takže pro příště se musíte polepšit *pissed**pissed**pissed*
Upravil toli dne 21.12.2009 23:09
Ježíši a tos nemoh napsat den dříve , byl jsem s jinejma jinde a vidět toto dondem , tak jinak jindy se domluvit nemá problema jen mě třeba prozvoňte na emaila seznama
Bob napsal(a):
Hoši dejte vědět kdy a kde pokud nebude povinná návštěva babiček + vánoček rád to pivo s Váma dám stačí napsat kdy a kde a jdeme na plzeň
cau Bobajz... co je pozvat k Plavcikum?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No to jóóó, na pivo bychom mohli! A jsem přesvědčen, že si Miloš Emilia neoznačil čipem (tuning), tak když to nikdo nebonzne, moh by s náma... A aby to neměl daleko, tak třeba U Brázdů -naproti KD Gong bývá ta Plzeň z tanku fakt luxusní. Krtek za rohem, masná tyč za dveřmi...
Upravil Jarda dne 24.12.2009 15:05