Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 1 z 2:   1    2  

Boty Diadora Mud WP
HonzaGS-SV
Přidané 28.12.2009 07:28

Registrace: 13.09.09
Zdravím, má někdo zkušenosti s touhle botou? http://www.bohemi...ra-mud-wp/
Cena vypadá přijatelně, ted mam silnicni diadory a jsou celkem dobrý, tak se chci zeptat co tohle? Chci to na cestovani a lehky offroadek na cestach (sotolina atd...)
www.bohemiabike.cz/zobrazit-obrazek/--9043.jpg

jacob
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 08:42

Registrace: 26.07.08
Pokud ti to pomůže, já mám v podstatě totéž, jen je tam jiná podrážka (mám trial verzi). Bota není klasicky MX, tomu odpovídá i pevnost. Na druhou stranu, neměl jsem zatím v terénu (mám 800GS, nikoli mx nebo ostré enduro) problém, naopak mě bota už asi 8x hodně dobře podržela.
Přesky jsou ok, poštelovat jdou dobře, bota je pohodlná a dá se v ní být bez problémů celý den. Není v ní zima, má nepromokavou botičku, se kterou se moc neunavuji Smile
Mám jí jednu sezonu (cca 4000km na asfaltu a cca 2000 mimo asfalt) a zatím bez poškození. Nemám jí co vytknout, snad jen, že by se mohla sama umýt a nemusela by pouštět vodu vůbec i bez botičky Wink
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special

jacob
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 08:45

Ještě mě napadá jedna věc:
kamarád má Diadoru se stejnou podrážkou a odlepila se mu špička (myslím, že mu boty byly hodně natěsno a to tomu pomohlo, terén taky), ta moje trial verze má v podstatě mx podrážku a bota je k tomu našitá. To je asi jediné, co by možná mohl být problém, ale zase jiný človík má TCX takovou podrážku a drží luxusně....spíš je to kus od kusu asi a neměla by ti být bota vysloveně malá.

HonzaGS-SV
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 08:49

Hele mě jde o to že ted mam Diadora Eagle... proste silnicni boty co jsem mel na SVcku... ted jsem koupil Bawo a chci cestovat a obcas se mrknout i do terenu a na to by asi nebyli nejlepsi Smile takze menim Smile jde mi o to abych v tom moh vydrzet, neco v nich ujít... a aby byli pohodlny Smile

HonzaGS-SV
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 08:57

Hele moh bys mi ji nafotit? a jak ze to je s tou nepromokavou botickou? to se tam neco dava?

moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 09:29

Registrace: 20.04.08
mám podobné, stone 3 a už je nechci!!!!!! Možná jsem měla smůlu, protože mě trápí hlavně jedna, která se mi podél toho našitého štítku "MULTI FLEX" zlomila a tlačí mě do kotníku. Ale v podstatě, jakoukoli louží projedu, tak mám mokro, není to žádná tragédie, díky té botičce, to je fakt, ale pak je doma 2 dny suším. Po každém sušení je mažu voskem,stress no hold už mám vybrané jiné, jen se rozhodnout jestli s botičkou nebo bez.
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)

Speed
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 09:46

Registrace: 07.09.07
Honzo,po koupi GS,jsem vletěl do obchodu a koupil první endurácké boty v kterých by se dalo jezdit i ujít pár km na nějaký ten výšlap apod.
Koupil sem tedy zrovna takové Diadory,jaké jsou na snímku.Můj názor apostřehy:-gumová podrážka drží i přesto,že řadím právě špičkou gum.podrážky
-botička vnich žádná není,je tam prý membrána,která ale nezadrží vodu zcela.Při větším lijáku,nebooffroud ježdění(brody,potoky atak),máš nohy mokré.
-vlhké jsou i vlétě,při pařácích,ale to asi vkaždé uzavřené botě
-idelně fungují,když je sucho,10-15 stupnů a chseš vyrazit na nejakou zříceninu s výšlapem.
s mech.zapínání,žádný problém
-jen by mohly být víc vystuženy plasty.Přítel mé dcery spadl,mněl podobné boty,avie mu přejela nohu a na dvakrát zlomila.Otázkou zůstává,zda by se tomu předešlo,kdyby mněl celoplastové krosové boty?
ZÁVĚR:Až si budu kupovat jiné boty,budou stopro nepromokavé a pevnější,i za tu cenu,že sebou povezu jiné boty na turistiku.Geeso je přeci velká motorka,tak je uvezu.
Rozhodnutí,je na tobě a není lehké.Cena lákavá,boty vzhledné,lehké,kožené,ale pořádně to zvaž!!!

jacob
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 10:13

Toho praskání se taky trochu bojim, ale mazal jsem poctivě hned po koupi a pravidelně, když mám pocit, že to je žádoucí a zatím fakt v pohodě. Mokro je hned v každých mx botách, pokud vím, navíc v mx se nedá chodit. prostě čím víc plastových výstuh, tím víc pevné a tím pádem.....
Botička je něco, jako tlustší ponožka, já jí nepoužívám a mokrá noha mi nevadí, nebo existují Gore-tex ponožky. (trial verze je okolo 5tis a botička tam je)
Pro mě rozhodla cena, měl jsem ty boty za nějakých 2500,-.

Určitě existují lepší boty, určitě neexistují dokonalé boty. Promokavost bude ve všech enduro botech (pak se dělají kompromisní boty, které nepromokají a jsou spíše turistické), ve vedrech budou vlhké taky všechny.

Jinak je tu hromada vláken s roznými druhy bot a doporučeními, chtělo by to pročíst. Navíc hraje roli použití, já mám do Alep a podobných destinací turistické boty a na kratší cesty a off tyhle trial Diadory.

moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 10:45

jestli je to na mě- to praskání, tak mi nepraskly, jen se pod tou nášivkou skrčila ta kůže a nic s tím nenadělám, můžu rodnat, jak chci, jak je obuju, tak je to tam a při chůzi mě to prostě dře do kotníku, nebo při delší jízdě ve stupačkách. Na silniční cestování a vedra mám jiné boty. thumbs up
Ale brzy vyměním i tyhle diadory

jacob
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 10:48

Tak to máš pravdu, taky se mi trochu zprohýbaly, ale zatím to je spíš pohodlnější.

Mimochodem, máš nějaké konkrétní botky vybrané? Enem by mě zajímal výběr Wink

moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 10:50

tcx a rozmýšlím jestli comp2 nebo pro 2 jestli bez botičky nebo s helpless

moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 10:52

http://www.obchod...rvene.html

moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 10:53

se mi tam nějak zamlouvá ten kloub nekloub

jacob
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 11:07

Jojo, to vypadá pěkně, botičku bych asi moc neřešil, aspoň mě se víc osvědčily ponožky...s botičkou je mi totiž bota jen tak tak a bez botičky zase celkem velká. Navíc jsem botičku použil jen párkrát když byla vysloveně zima, jinak to jistí v mokru ty Gore-Tex ponožky.

moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 11:25

no taky si říkám, ale co já se už kvůli toho načetla helpless, u těch TCX je gelová botička, u svých diadora je tam jakási no nevím jak to nazvat, ale šlapku to má z jakési hnoty, co drží vodu pod ní, tak jen kvůli tomu uvažuju. ALe gore ponožky by mohly mít stejný efekt jen s výhodou snadnějšího praní a rychlejšího schnutí.
No ještě nejsem zcela rozhodnutá. Někdo píše jedině s botičkou, někdo že je to jedno, už jsem slyšela i názor, že bez botičky je snažší řadit, ale když má člověk plastovou botu, tak je to asi jedno. helplesshelplesshelpless

toli
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 11:39

Registrace: 13.10.08
Botička u dražších bot je tam hlavně kvůli výztuze aby se ti noha neotočila v kotníku.

http://www.toli-moto.wz.cz/
moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 11:46

neotočila v kotníku, tak teď jsem z toho jelen úplně Frown

jsem si myslela, že takové boty se používají právě aby se mi v nich nic, nebo pokud možno téměř nic nestalo, vím, že to není brnění, ale jsem si taky myslela, že vnitřní botička je pro pohodlí
Upravil moranka dne 28.12.2009 11:48

toli
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 11:51

Registrace: 13.10.08
Nevím jestli to vymyslely hlavně pro pohodlí nebo pro bezpečnost ale u alpinestars tech8-10 to plní obě dvě funkce. www.mastersofmx.com/images/Tech%2010%20inner%20Bootie%20w%20logo.jpg

http://www.toli-moto.wz.cz/
moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 12:11

jo ale u těch tcx vypadají botičky úplně jinak, jen takové bačkůrky, něco jak šla Dášenka včera k vleku secret ne samozřejmě to je žert Smile

moranka
Boty Diadora Mud WP
Přidané 28.12.2009 12:12

http://www.mcf.cz...1_0001.jpg

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 45
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,709
Nejnovější člen: romandodge

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.30 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI