Pěkná guma, asi je příště taky pořídím. Na konci sezóny poreferuj co a jak... http://www.shinko...BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Je to Korejská firma s japonským podílem známá spíše v USA.Tyto gumy už jsem měl dušáky a letos je začali vyrábět bezdušové přímo v rozměrech BMW.Mě celá sada vyjde na 2900 kč, tak že žádná hrůza i kdybych je měl po sezoně vyhodit.
Bavaro přiložený následující obrázek:
Na českých stránkách jsem to taky nenašel, ale tady jsou USA http://www.shinko....php?id=63
Dle typu Ti určitě české zastoupení cenu sdělí.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Bavaro napsal(a):
Je to Korejská firma s japonským podílem známá spíše v USA.Tyto gumy už jsem měl dušáky a letos je začali vyrábět bezdušové přímo v rozměrech BMW.Mě celá sada vyjde na 2900 kč, tak že žádná hrůza i kdybych je měl po sezoně vyhodit.
A nějake info jak jsou natom na mokru jak drží na suchu! Dík Milan
... servis a diagnostika BMW Motorrad
V USA přijde sada pneu na 1200GS na 142 dolarů, to je neskutečná cena .. Mám na Santa Fe taky korejské gumy KUMHO, najel jsem na nich přes 100 000 km a ještě pár tisícovek v pohodě zvládnou. Pokud budou tihle korejci stejně kvalitní, stálo by za to je objednat a vyzkoušet, jak se chovají na asfaltu, kostkách a na vodě. Profil vypadá víc silniční než do terénu a bahna, ale na šotolinu by mohly být OK. Českého dovozce mám za humny,asi ho pořádně vyzpovídám...
bluesbery napsal(a):
V USA přijde sada pneu na 1200GS na 142 dolarů, to je neskutečná cena .. Mám na Santa Fe taky korejské gumy KUMHO, najel jsem na nich přes 100 000 km a ještě pár tisícovek v pohodě zvládnou. Pokud budou tihle korejci stejně kvalitní, stálo by za to je objednat a vyzkoušet, jak se chovají na asfaltu, kostkách a na vodě. Profil vypadá víc silniční než do terénu a bahna, ale na šotolinu by mohly být OK. Českého dovozce mám za humny,asi ho pořádně vyzpovídám...
Tak ono je známo že pneu Kumho patří k jedněm z těch kvalitních značek! ja to vidím asi taky na zkoušku budˇ fungovat budou nebo ne když to nezkusíme nepoznáme to! Já je zkusím!
Tak jsem mluvil přímo stím dovozcem tuhle 705 ještě nemají na skladě bude až na po novém roce ale ta cena která je necelejch 1700 je naprosto luxusní!
Abych to uvedl na pravou míru: pneu budou dostupné v průběhu ledna, kdy nám přirazí z fabriky čerstvá objednávka na příští sezónu. Cena 2900 platí při zakoupení celé sady. Prozatím nám přijede 10 sad.
Co se týká vlastností, tak můžu potvrdit dobý grip na suchu i mokru a v terénu neurazí, každopádně od nich nelze očekávat nadprůměrné vlastnosti na blátě.
Já mluvil s dovozcem a tyhle ještě nejsou v Čr!A pokud nelžou tak to není Čína ale Japonská guma! Nevím co a jak ale mě se líbí a až se začne jezdit zkusím je a uvidíme!
servisak napsal(a):
Já mluvil s dovozcem a tyhle ještě nejsou v Čr!A pokud nelžou tak to není Čína ale Japonská guma! Nevím co a jak ale mě se líbí a až se začne jezdit zkusím je a uvidíme!
servisak napsal(a):
Padlo tu někde slovo "Čína " ??
Čína tak uplně nee! Omlouvám se jsem pouhý pobíječ much plájboooj
Ano, Shinko vyrábí některé modely motopneu pro Continental
servisak napsal(a):
Vždyť já psal, že je máme objednané a že ještě skladem nejsou.
Shinko je Korea něco o historii lze dohledat na www.shinkotire.co.kr
Nora napsal(a):
Ano, Shinko vyrábí některé modely motopneu pro Continental
servisak napsal(a):
Vždyť já psal, že je máme objednané a že ještě skladem nejsou.
Shinko je Korea něco o historii lze dohledat na www.shinkotire.co.kr
Však sem napsal to samé že ještě nejsou v Čr!