Dneska jsem se konečně dostal ke kratší projížďce na motorce. Nějak jsem v poslední době neměl moc času. Ráno jsem se vzbudil s pocitem, že někam musím jet.... Kouknul jsem na strýčka Googla, vybral trasu asi 600km dlouhou a vyrazil. Prvních 150km jsem měl po malé klikaté silničce, dalších cca 200 off road a zbytek jsem valil po krásně klikaté silnici s nádherným asfaltem, která se vlní v Modrých horách u Sydney.
Neměl jsem moc času fotit, tak přikládám jen pár fotek.
Za pár měsíců chci vyrazit někam trochu dál, do pouště. Zatím jsem naplánoval trasu cca 5000km, s hodně off roadem. Off road cesty tu jsou naprosto ůžasné. Jediný problém s mojí cestou vidím v tom, že pojedu sám a občas je mezi městy i 400km "ničeho".....
Zdarec!No ty mě teda ničíš My tady uprostřed zimy a ty si jezdíš po Austrálii.
Zááávidím
Jinak by mě zajímalo proč jezdíš na 650 když máš 12ku?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No, tady je leto v plnem proudu.... Ted se ochladilo, takze se i lip jezdi na motorce. Je neco mezi 25-30....
12tku uz nemam. Tu jsem mel v CR a nez jsem se stihnul prestehovat, tak jsem ji rozstrelil... Tady jsem zatim musel koupit jen 650 a na 12tku holt musim dosetrit. Trochu dost velkej krok zpet, ale pomalu si zvykam.... Nejvic stejne jezdim po meste a tam mi 650 celkem vyhovuje. No a na delsi cesty... nejak to holt zatim budu muset prezit...
Nechci zakladat nove vlakno, tak budu pokracovat v tomhle...
Pomalu zacinam svoje "kratke" jednodenni projizdky natahovat. Vcera jsem najel neco malo pres 700km, vetsinou off-road. Musim rict, ze vcerejsi vyjizdka byla pravdepodobne to nejlepsi, co jsem zatim na moto jel. Nadherne silnice, super off road, nikde nikdo.... Az na nepodareny zaver, v podobe potupneho odtahu z dalnice to fakt stalo za to.
Tahle cesticka bohuzel po nekolika km koncila srazem, kam jsem s moto nemohl, tak jsem musel tocit zpet... Je to foceno z jedne z cetnych odbocek z Bells Line of Road, coz je mekka pro mistni motorkare. Super silnice, krasny asfalt, hodne stoupani, klesani a zatacky. Jezdi se sem i kvuli dost vysoke max. rychlosti, kterou se tu smi jet.
petrs přiložený následující obrázek:
Nekde na zapade od modrych hor. Je zajimave, jak se krajina behem nekolika kilometru dokaze zmenit. Od zelenych Modrych hor, do rovinate vyprahle krajiny. Za dalsich nekolik set km uz zacina poust...
petrs přiložený následující obrázek: