tak jsem po dnešní poslední vyjížďce doplnil svou evidenci (mne prostě baví si to zapisovat ) a mohu bilancovat:
sezona zahájena: 24.1.2009
sezona ukončena: 31.12.2009
celkem najeto: 18 303km
mimo Čech, Moravy a Slezska jsem letos párkrát nakouknul do Polska, docela fest pojezdil na Slovensku, "dovoloval se" na Ukrajině a v Rumunsku a "tranzitoval" Maďarskem
co to stálo? docela dost (jen benzínu jsem spálil 900 l )
stálo to za to? "NO JISTĚÉÉÉ!!!
nová místa a kraje, kopa zážitků, "habafůůůk" radosti + prima lidská setkání a noví kamarádi ...kurnik, kéž by i další sezony dopadly stejně dobře a kéž by jich bylo ještě hodně!
Toš dařilo
Bohužel si to nezapisuji,ale podle toho jak jsem co měnil tak si troufnu říct že jsem tak 15oookm najezdil určitě,potkal jsem nový super lidi,zažil super akce na super strojích s lidma z tohoto webu,opět jsem navštívil Balt,takže co víc si přát?
Snad jen méně těch míň příjemných věcí,které bohužel k životu patří a víc těch dobrých častokrát nezapomenutelných setkání a navázání nových přátelství,dobrých tak,jako těch v sezoně 2009.
Díky webu BMWGS,díky Vám,díky BMW R1150GSA
A ptáš še jestli to stálo za to? " NO JISTĚÉÉÉÉÉ"
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nalítal jsem cca 20tis km,což je super výsledek na to, že jsem při tom ještě prováděl rekonstrukci baráku.
Navštívil jsem Polsko,Slovensko a samozřejmě pojezdil kus té naší zemičky.Našel jsem pár nových kamarádů a s nima zažil spoustu srandy a sdílel prima zážitky na cestách i necestách.
Co se nepovedlo? Mrzí mě,že se už nevlezla nějaká cesta směrem východ,že motorka se letos dost nazlobila........
...ale celkově vzato byla tahle sezóna povedená a když bude ta příští přinejmenším stejná, budu rád.
Nejzajimavejsi sezona pro me byla 2008. To jsem zacal trochu cestovat a nekecam, poprvy jsem se podival do zahranici. A to hned nekolikrat.
Rakousko, Italie, Slovinsko a Svycarsko. Samy alpy. 26000km.
Letosni rok byl trosku fadni, opet Italsky a Rakousky alpy, prodlouzenej vikend na Slovensku a to nejuchvatnejsi, bo to bylo neco novyho - tyden na 4kolkach v Rumunsku. To me nadchlo. 16000km.
Na pristi rok mam velkej plan (na me to proste velky je).. v kvetnu Slovensko, Madarsko, Rumunsko, Bosna, Cerna hora, Chorvatsko. Jen musim prezout na spuntiky a vrtaj mi hlavou hlinikovy kufry, abych tam ty plastaky nerozmlatil
Ale urcite se tesim na oblibeny srazy u vevise a fifi, kde spraskame slivku s Marou a Monou, bluesberry se zase zamiluje, Emil nam vsem udela ostudu, Jim priveze ukazat poradnou motorku, Bob prijede autem a hicks vlakem.... doufam ze neco bude!
Mel jsem taky v planu srazek, ale kveten a cerven vypada nabite, tak treba koncem sezony, uvidime.
Upravil Alda dne 31.12.2009 18:32
Pro mě sezoná 2009 byla první s Rablou a po 5ti letech vlastně první.
Na dovolenou jsem měl pouze 5dní, ale udělal jsem 14pas v Alpách. Byla to první návštěva alp na moto takže super.
Najel jsem kousek přes 14tis km což je pro mě pozitivní a vzhledem k financím super.
Navštívil jsem Rakousko, Italii, kousek Německa, Polsko a Slovensko.
Potkal jsem nových přátel a to hlavně kluky z moravské sekce.
Poděkování patří Milošovi, který nás jako Táta združuje díky těmto stránkám.
Těším se na další sezonu. Dnes jsem byl za odměnu podrbat Rablu za ušima leštěnkou
Přeji všem super novou sezonu
Splněný sen moje 1100GS
Čau motorkáři, letošní sezóna pro mě byla super, koupil jsem nové geeso, najel jsem 6 000 km, není to mnoho, nemam moc casu, ale paráda. Sezónu jsem zakončil dnešní vyjížďkou
Upravil Luky dne 31.12.2009 19:41
Vjetrnik napsal(a):
to Alda: tam co píšeš to jde i bez špuntů...
hodne opatrne jsem sjel ze silnice a udelal par fotek, jinak, kde byl v lese trochu snih, tak to byly nervy, špunty by byly mnohem lepší, ale jinak počasí super, ty jsi byl taky,
Rok 2009 parada,ted uz to muze byt jen lepci.
Vsem dik co semnou trajdali,se kteryma sem mel krasne zazitky a doufam za ta pristi sezona bude aspon stejna jako ta posledni.
[img][/img]
Rok 2009 byl parádní.
začátek 4.4.2009, konec 8.11.2009 najeto 10 000km.
Pár oprav mezi tím, největší trápení: Vibrace motoru(seřízeno doma) a uložení zadního kola, takže BMW klasika.
Výlety super i díky GS moravákům, cesty z Oder na Jeseníky jsem si úplně zamiloval a jezdím se tam jen tak sám profouknout. Samo sebou na Beskydy nezapomínám.
Nevyšel mi letos výlet do Alp (mám doma pořádný babinec a je o koho se starat) ale aspoň se mám letos na co těšit.
Případná výměna mé R850R?
Favorit je R1200R, ale pár detailů nemůžu překousnout. Jasně GS je parádní stroj, ale má duše patří naháčům ....Ideální by byla kombinace te mé krásné klasiky a vrznout do ní motor co má aspoň 100 k. Sice blbost, ale kdo ví...
Takže letos žádné změny jen jezdit a jezdit......... uvidíme jak to vyjde.
Pája
Pájo neser Když už tak 1200gs.Ty nejhezčí cesty a cestičky jsou tam, kde se s naháčem nedostaneš. Tohle s tebou ještě budem muset probrat a promluvit ti do duše.
to Pavelgs: s naháčem pokud člověk chce, zvládne v pohodě i polní cestu...já bych mu GéeSo nevnucoval...sám jsem svého času jezdil po lesních cestách na silniční motorce...a šlo to, i když jsem měl strach o svody, přeci jen jsou trošku nízko
Vjetrnik napsal(a):
to Pavelgs: s naháčem pokud člověk chce, zvládne v pohodě i polní cestu...já bych mu GéeSo nevnucoval...sám jsem svého času jezdil po lesních cestách na silniční motorce...a šlo to, i když jsem měl strach o svody, přeci jen jsou trošku nízko
Ale dyť jo.To je jenom takové pošťuchování z legrace.