no jo,už je rok 2010,tak bych měl trochu inovovat,vylepšovat,ať se taky jednou dostanu na značku BEGR PROfík
změna to není nijak zásadní,jen kosmetická,chystal sem se nato dost dlouho,furt nebyl čas,až to dostalo konkrétní podobu,tak si nejsem zcela jist,jestli jdu tím správným směrem
tak se vás ptám,nechat na víku madýlka,nebo tam mám začít dávat tyto úchyty,jaké stím máte zkušenosti,já používám popruhy pro připevnění třeba stanu,takže mě by to bylo jedno,ale pokud by někdo používal upínací gumy,tak taková úchytka by mu byla naprd.
tak co vy nato?
bystricke přiložený následující obrázek:
No ja nevim, me se teda vic zamlovaji madylka. Jak designem tak prakticky.
Dobre se za ne viko drzi
Kdyz viko otocim madlama na zem, tak mam takovej mini stolek na kterym si treba krajim jidlo a pritom si nedru viko kufru.
Pritelkyne se za jizdy drzi za madlylka.
Asi se za ne i lip uchycuji zavazadla,ale s tim druhym zkusenost nemam, mel jsem kufry Zega a ted mam Grave.
Jinak grave ma oproti klasickym zega taky dost vylepseni, treba spodni gumovy nozicky, nerez drzaky( zegy jsem mel barvu hned pryc a zrely to bylo nehezky) na ramech maj takovy plastovy krouzky aby nebyl plech na plech,i takovy ty zapadky u puku jsou pogumovany,kufry jsou cely vylepeny nejakou izolaci s alu,nespinej a izoluje to, treba se neceho taky chytnes.
Aktualne 1250 GSA HP
No já si myslím, že na motorce nikdy není dost "háčků", kam chytnout pavouka, síťku, popruh apod. Klíďo bych to tam dal, jak je to na té fotce... Jen pozor na ostré hrany, aby to nedřelo popruhy...
Pěkné, už se těším na jaro, až budu kupovat okufrování..
To xavier: Nojó, tady vidíš jednu z výhod Bystrického kufrů: Ty totiž na rozdíl od ostatních, dokonce i originál BMW kufrů NEŠPINÍ a nemusíš je ani ničím vylepovat...
To Bystrické: Bál jsem se, jestli ta madla budou dost držet a neutrhnou, či nevyviklají se. Ani náhodou. Drží jak luteránská víra. Za ty držáčky bych je nevyměnil. Popruhy mají různou šířku a tloušťku. Myslím si, že když bude náhodou nějaký popruh širší nebo silnější, nevleze se do držáčku. A všichni víme, že i takhle je balení na cestách dost opruz, proč si ho ještě zhoršovat trefováním se do pidištěrbin...
Ne ne, to by pro mě nebylo nic přínosného...
Možná nějaký nápad typu držáků na lahve, kanystřík a podobně.
Takže za mě: Madla mají přednost...
Když jsem si kufry bral, tak se mi ta madýlka moc nelíbila. Musím ale říct že se naprosto osvědčila (jdou protáhnout různé šířky popruhů, odložené víko na nich krásně stojí a nedře se, dobře se za ně víko drží manipuluje se s ním,...) a ničímn jiným bych je nenahrazoval.
Možná popřemýšlet o nějaké ochraně rohů a hran nebo reflexní nálepce na hrany bočních kufrů.
Upravil Laco dne 07.01.2010 07:14
Ja chci starou klasiku, pouzivam vsechno mozny co se kde najde a to vsechno bych tam neprostrcil. Takze pro me urcite madylka.
Nicmene tak nejak ocekavam PM s nejakym vyjadrenim k me objednavce
Alda napsal(a):
Ja chci starou klasiku, pouzivam vsechno mozny co se kde najde a to vsechno bych tam neprostrcil. Takze pro me urcite madylka.
Nicmene tak nejak ocekavam PM s nejakym vyjadrenim k me objednavce
já se ozvu,dám to dohromady,dnes večer
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Já mám na kufrech madýlka a uvážu k nim cokoli a čímkoli.Navíc ty madýlka zajišťují jakýsi lůžko,nebo vedení pro například stan.Takže já jsem pro madýlka.
asi máte pravdu,celou dobu sem to tam chtěl dát,až sem to tam dal tak mě to moc nenadchlo,musím tedy zrealizovat něco jinýho
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Taky bych zachoval madýlka. Opticky jsou hezčí a o praktičnoisti se tady řeklo dost :-)
když inovace, tak bych přidal držáky na pet láhve, či reflexní nálepky (ale nějaké, které jdou fakt vidět)
Sice mám stále origo plasťáky, ale líbí se mi to víc s těma madýlkama. Spíš bych uvítal nějaký držáky na lahve nebo kanďáky. Letos už na kufříky asi nezbyde, tak snad příští rok Takže to do tý doby všechno pořádně vychytej
hm, ja mam traxe s tema kravinama, ktery jsou sice ok, ale madylka jsou urcite praktictejsi. Takze co udelat Bystricke De Luxe a dat tam madylka podelne a tyhlety kraviny na storc nebo na strany nebo kamkoliv jinam, protoze jak rikal xhackerm tak uchytu neni nikdy dost. Drzaky nebo alespon nejaka priprava na moznost poveseni vody ci kanystru by nebyla na skodu. Nevim, jakou mas vnitrni upravu, ale videl jsem takovou jakoby pogumovanou vystylku a to vypadalo hooodne dobre a prakticky. Ja mam vnitrni brasny, ale bez nich si myslim ze by nejaka vystylka neuskodila... Jinak kufry mas pekny
Veganstvím proti zbytečnému násilí.
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Kazdopadne bych zkousnul madylka mensi, resp. nizsi. To by mi vyhovovalo. Ale to by pak chtel kazdej neco jinyho, to nikam nevede.
Takze bych se spis hrnul smerem dovybavovani kufru - drzaky na flasky, kanystry, vrchni nepromokavy tasky na kufry atd.
Myslím že to není špatný nápad, a v případě nutnosti (nebo o výroby, tam jdou přece dát kroužky. Buď klasická karabinka, nebo typ co je na klíče. madla se mi moc nelíbí, nicméně je jasné že jsou praktické, ale kroužky se ti nasměrují jak potřebují a nehrozí zlomení. Navíc bych s těmi novátorskými nápad na opravdu ,,de lux vylepšení" Jak se stavíš ke geniálním nápadům? Nějaké bych měl.
tiez si myslim ze drziak na obligatnu 2litrovu bandasku z lujza PET flase by bolo lepsi doplnok
myslim ze tvoje kufre su uz tak daleko ze nejake zasadne vylepsenie uz nie je mozne
p.s. mozno by som skusil popracovat na lahsom systeme odnimania bocnych kufrov, ja viem ze takto su bez flexy neukradnutelne a montaz a demontaz mam sice behom pol hodky ale maturujem s golou a nadstavcami jak bata s drevakmi
to Raptor:ty máš ještě starý model,ovšem s poradovým číslem 1,já už si nepamatuji přesně detaily,ale mě se zdá že sem ty matice povoloval klíčem na kola
tag yo,nechám madýlka,všechno odvolám,zruším.zaměřím se na dva držáky,na jeden kufr by se dal kanďák a na druhý držák na petky
bystricke přiložený následující obrázek:
tag yo,nechám madýlka,všechno odvolám,zruším.zaměřím se na dva držáky,na jeden kufr by se dal kanďák a na druhý držák na petky[/quote]
[/quote]
Na traxech jsem měl něco podobnýho jako je navrhovaná "inovace" a už jsou tam přidaný madýlka. Je to fakt praktičtější. Jinak novej držák na lahve bych taky uvítal