Ahoj přátelé a kamarádi,tak je chvíle kdy vás zase muj synek potřebuje jelikož chceme vyhrát miminko roku a tak tady prosím mužete hlasovat pro mého synka Matěje Šimmera
zahlasovano.. ono se da opakovane, jednou denne, ne?
viz. causa Baltazar
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no když sem hlasovali o miminko týdne tak to šloa,el teď se mi to nějak nedaří,předtím to šlo i několikrát deně asi tak po dvou hodinách,ale teď se mi to nedaří tak nevím jestli to není jen třeba mojim PC*pissed*
shimi napsal(a):
no když sem hlasovali o miminko týdne tak to šloa,el teď se mi to nějak nedaří,předtím to šlo i několikrát deně asi tak po dvou hodinách,ale teď se mi to nedaří tak nevím jestli to není jen třeba mojim PC*pissed*
zahlasovano.. ono se da opakovane, jednou denne, ne?
viz. causa Baltazar
ja to nechci obchazet ani se o to pokouset aby vas nediskvalifikovali.
ale zkusil bych promazat cookies, pripojit se jinym zpusobem atd.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak Matěji, máš tam můj hlas. Hlasovat budu denně. Ale nebude to zadarmo. To si nemysli, takový svět není. Hold na Elefantu mě bude muset tvůj tatínek nosit pivo celý víkend.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
no jen to klidně obejdi jestli to dovedeš,mě se to nepodařilo,maj to teď nějak líp ošetřený,a s disknutím o to bych se nebál jelikož tam se to snaží každej ojebat
Hicks napsal(a):
shimi napsal(a):
no já vezmu něco silnějšího aby jsi tolik nevydržel a já se tolik nenaběhal,na elefant se těším a doufám že mi to letos zase klapne,jelikož pořád sem nějakje chcíplej,kdy to vubec je??
Cycli napsal(a):
Tak Matěji, máš tam můj hlas. Hlasovat budu denně. Ale nebude to zadarmo. To si nemysli, takový svět není. Hold na Elefantu mě bude muset tvůj tatínek nosit pivo celý víkend.