To Maris: Jako důvod uvedli to, že se nedohodli s BMW na podmínkách prodejů a servisování motocyklů BMW...
To cizak: No vidíš... A já tam jezdil tři roky s dvěma motorkami a vždy naprostá spokojenost...
Chvála Bohu, že mi za rok končí garance a já si budu moci věci servisovat sám, nebo u Žlábka a bude klid od zastoupení. Ať si BMW svoje drahý a problémový servisy strčí do .....
Upravil radosek dne 14.01.2010 13:00
Radosek napsal(a):
To Maris: Jako důvod uvedli to, že se nedohodli s BMW na podmínkách prodejů a servisování motocyklů BMW...
To cizak: No vidíš... A já tam jezdil tři roky s dvěma motorkami a vždy naprostá spokojenost...
Chvála Bohu, že mi za rok končí garance a já si budu moci věci servisovat sám, nebo u Žlábka a bude klid od zastoupení. Ať si BMW svoje drahý a problémový servisy strčí do .....
porad mas jeste moznost jezdit do Autecu/Inveltu.
Teda jestli tam trefis
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Skoda, byl jsem tam spokojenej, i kdyz do AutecuInveltu to mam bliz ... otazka je jak budou stihat a jaky budou cekaci terminy kdyz priberou i cast lidi co jezdili k Bychlovi ...
S motorkou jsem u Bychla nikdy nebyl, ale jestli k tomu přistupují jak k autům, tak žádná škoda. Opraví toho většinou tak půlku a ještě často blbě, nemažou v palubním počítači záznamy servisních intervalů, mají bordel v papírech a nikdy člověk nejedná dvakrát se stejným člověkem (metoda jak se vymluvit, že on za to nemůže a nic netušil a že to zvoral kolega a ten je pryč....). O jednání se zákazníky(servisu) se ani nebudu zmiňovat...
Maiali nel Fango!
cizak napsal(a):
servisak > malinko mimo mísu pane !
Proč myslíš si to přečti a je ti to jasný ne! Jen jsem napsal jak každej nadává na nějakej servis! Ať si to jde každej z těch co nadavají na nějakej servis na jeden den sednout si na židly toho přijímáka!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal(a):
Ať si to jde každej z těch co nadavají na nějakej servis na jeden den sednout si na židly toho přijímáka!
Dovolím si nesouhlasit. Když to může někde fungovat, proč by to nemohlo fungovat i jinde, resp. všude, ne?! A já jako zákazník mám plný právo to vyžadovat...
Upravil morabo dne 14.01.2010 14:53
Maiali nel Fango!
servisak napsal(a):
Ať si to jde každej z těch co nadavají na nějakej servis na jeden den sednout si na židly toho přijímáka!
Dovolím si nesouhlasit. Když to může někde fungovat, proč by to nemohlo fungovat i jinde, resp. všude, ne?! A já jako zákazník mám plný právo to vyžadovat...
No to sice joo ale je dožadovat a dožadovat když se tak někdo chová jako kreten tak se nediv! Já jezdím do auteku a nemužu říct jedno špatný slovo ale co člověk to názor!
Jezdil jsem k Bychlovi vzdycky a naprosta spokojenost. Skoda.
No nevadi, od brezna jede CarTec Liberec, tim lip. Tam jsou super lidi, 3 roky tam jezdim s autem a naprosto vynikajici pristup i rychlost.
servisak napsal(a):
No to sice joo ale je dožadovat a dožadovat když se tak někdo chová jako kreten tak se nediv! Já jezdím do auteku a nemužu říct jedno špatný slovo ale co člověk to názor!
Tim snad chceš říct, že si za to můžu sám?! Ještě je budu chudáčky litovat, že mají moc práce(což mimochodem nemají-na to kolik jich tam je). A právě v porovnání s Autecem, kde je sice taky porod se někoho dočkat, ale jinak tam vždycky všechno fungovalo a chovali se ke mně vždy VELMI vstřícně. A to mám od nich jen poměrně levnou předváděčku a od Bychla docela hezky vybavenou funglovku.... Problém je, že se do Vestce musím pořád vracet, protože co v garanci rozvrtali, po nich potřebuju dodělat, jinde už bych si to zaplatil....
Maiali nel Fango!
V AuTecu jsem si nechal montovat zamky do kufru. Prijimaci technik od zidle mi tajne na schodech naznacil, ze kdyz mu strcim do kapsy kilo za praci, tak jsme srovnany. S pairem 300. Vydrzel jsem a nepoblil se.
servisak > asi pro to jsou důvody milej zlatej , ať v párkrát v Autecu nebo vždy u Bychla kdybych si na monitoru PC sám neukázal a nenadiktoval jim jejich čísla tak nebyly schopný vedět co chci a kde to vůbec mají hledat i když mě prý rozuměli že např ví co je svíčkový klíč a jak vypadá a jiné zásadně jednoduché věci ! Ceny neveděli tak si u Bychla napsal soupis dílů co bych chtěl a že zavolá nebo pošle ceny mejlem abych mu to jen potvrdil já na to sice nespěchal i když on mi řekl že do dvou dnů se ozve ale po průběžném urgování jsem čekal třičtvrtě roku a stejně se nedočkal - kašlali na to , pak se změnil personál a náhradní klíček co mi tvrdily že určitě dojde do 14dní před dovolenou protože jeden zaměstnanec vyzvedává díly v Autecu každej den ráno než jede do práce že tam bydlí tak nedošel vůbec až jsem si zavolal do Autecu a tam už týden ležel tak jsem si den před dovolenou pro něj zajel tam přitom u Bychla tvrdily že Autec ho nemá jinak by ho hned ráno měli , to mi ještě potom řekli že stejně kdyby klíček měli že se jim zrovna porouchalo načipování klíčku a nebo jim např nešel propojovací kabel k moto na diagnostiku když jsem chtěl na garančku a že za týden budou mít jiný a neměli ho ještě dva měsíce tj celé léto !
Takže jsem tam byl za 2 sezony čtyřikrát a neuspěl ani jednou !
Co toto má společného s tím tvým zkuste si sednout jako přijímací technik a zavděčit se lidem to naprosto nechápu ???
Jen tak pro zasmání. Dvakrát mi měnili komplet rádio - nehrálo originál CD, jen MP3... Až třetí fungovalo. A pak najednou přestalo... tak jsem se v něm povrtal sám a zjistil, že se to dá změnit v menu. A funguje. Mám dojem, že tím pádem šly i ty předchozí dvě, co vyndali... To by snad hoši mohli umět, stejně jako vyměnit sluneční clonu a seštelovat xenony...
Maiali nel Fango!
Všechno je o lidech když bude dobrej přijímací technik tak je kokot mechanik nebo ten co dělá díly a naopak prostě práce s lidma který sere to že sou v práci stojí za h...o!!!