Poradíte mi prosím s čím jezdíte? Chystáme se do Tuniska a něco na vodu by se hodilo. Mám představu tak na 3 litry. Dělají se nějaké bytelnější než cyklo? Nerad bych se válel ( to budu !! ) a měl po bumbáníčku.
Děkuji.
Jak myslis bytelnejsi? Ja mam nejaky cyklo camelbak Lobo nebo nekak podobne 3L, vetsinou tam dam tak 2l,pak uz me to tlaci na zadech ale vak je v takovy izolovany kapse aby vydrzel dlouho chladnej,a neumim si moc predstavit co by ho znicilo a kdyz, tak bych mel asi znicenou i pater .
Aktualne 1250 GSA HP
Camelbak je jednoznačně jednička a definuje standardy pro tyto produkty. Původně je začali vyrábět pro americkou armádu a o kvalitě nemusíš pochybovat. Jak na motorce tak na kole vozím model Lobo - kromě 3 litrového zásobníku tam dáš i nějaké oblečení a drobné věci. Ale výběr modelů, designů a velkostí je opravdu široký. Na webu najdeš i marketingové prezentace, co všechno ten samotný vak na vodu vydrží - pádu z motorky bych se opravdu nebál.
Myslím si,že se značkou Camelbak nebo Source neuděláš chybu(vlastní zkušenost).Nejsou nejlevnější,ale dělají zakázky pro armády takřka po celém světě.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No za mě je jednička KRIEGA, pred tim jsem mel Source, ale tohle je lepsi a kuci co jezdili CamelBak a pak si pořidili Kriegu tak si to taky chválí, velka vyhoda je ta moznost rozšiřitelných modulů a dokonaly system nastavení popruhů
to xHackerM: já mám třílitrový M.U.L.E, ještě z dob, kdy jsem jezdil MTB...bratr má ten pvní model, kterým CamelBak začal, tehdy jsme jej dovezli z Německa....asi první Camel u nás v republice
Žena má Camel, malá ma Camel...jejich systém mi prostě vyhovuje, nebylo třeba zkoušet napodobeniny...každopádně chybu s Camelem neuděláš...akorát tedy nevím jek se vejdete ve dvou na Tvé motorce s batůžky
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to xHackerM: já mám třílitrový M.U.L.E, ještě z dob, kdy jsem jezdil MTB...bratr má ten pvní model, kterým CamelBak začal, tehdy jsme jej dovezli z Německa....asi první Camel u nás v republice
Žena má Camel, malá ma Camel...jejich systém mi prostě vyhovuje, nebylo třeba zkoušet napodobeniny...každopádně chybu s Camelem neuděláš...akorát tedy nevím jek se vejdete ve dvou na Tvé motorce s batůžky
Mám verzi XXL... Klára mi nesedí nalepená přímo na zádech, opírá se o topcase, takže snad by to mohlo být OK... Nemám moc představu, jak velkej ten hrb je, chtělo by to zkusit... Ale napadá mě jedna věc, Klára si ho nemusí dávat na záda, může ho mít za sebou na topcasu...
Já mám CamelBak, NoFear, cyklistickej Loap a za 3 kila z Tesca a fungujou vsechny stejne, das do nich vodu a kdyz potrebujes tak sosas Neni to zadna veda. Jen ten CamelBak ma velkou diru, coz je vyhoda na cisteni...
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
Jen malou poznamku... CamelBak je super. Mam jich nekolik. Dulezite pro mne ale je, aby slo lehce menit blady. Nakonec jsem od Camelbaku ustoupil, protoze jeho cisteni je diky hrdlu obtizne. Nakoupil jsem 3l Kathmandu, ktere nema hrdlo, ale rolovaci vrsek. I system a tvar naustku je lepsi nez u Camelbaku. U Camelbaku se mi obcas stavalo, ze se pitko nekde primacklo a vytekla mi voda. Mam 6ks 3l bladderu od Kathmandu a ty si davam do zadoveho nosice, kdyz vypiju vodu. Je to docela dobry zpusob jak vodu prepravovat ve vetsim mnozstvi (treba na nekolik dni). Kathmandu ma ty bladdery i o dost odolnejsi a z mnohem silnejsiho matrose nez CamelBak. U CamelBaku mi prijde, ze zacali setrit uplne na vsem a uz to rozhodne neni jako to byvalo pred nekolika lety. To ze dodavaji pro armadu a NASA je sice krasne, ale tyto verze s temi pro masy nemaji vubec nic spolecneho co se kvality tyce....
Upravil petrs dne 18.03.2012 05:36