Po dlohém koumání jaký stan pro velmi lehké cestování v jednom a na "koze" jsem asi našel řešení Není dokonalej, ale zdá se že by mohl být dobrým společníkem na cestách i necestách.. jen nevím jak bude držet například na poušti v písku. Větrání by mělo být v pohodě a podlážka údajně nepropustí nic (recenze). Posílám odkaz na obchod v ČR kde je v akci a dále odkaz na recenzi.
obchod
[url]http://www.bullarmyshop.cz/zbozi.asp?kod=6100 [/url]
Taky jsem měl takové uvahy, ale pote jsem koupil MSR HUBBA HUBBA (koupit na netu z usa cena u nás hrůza)váha sice větší 1,8 ale prostorově pro dvě osoby v pohodě. Kam dáš moto věci boty, bundu, helmy vše bude mokré nebo od písku???? jinak doporučuji stany od jurek.cz slušné ceny, kvalita a česká firma
http://jurek.cz/view.php?cisloclanku=2006020604
Upravil easyrider dne 18.01.2010 10:47
Taky o něčem podobním uvažuji, přeci jen tahat sebou větší stan,když jedu sám a třeba jen na jednu noc nemá cenu. A navíc se s tím ještě stavit.
Něco podobného by se mi líbilo, ale chtělo by to aspon o půl člověka větší místo-právě na helmu a bundu.
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
Jsem se dočetl že menší bágl tam strčíš takže bundu a kalhoty možná i helmu, ale co s botama?
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Já jsem uvažovalo coleman rigel X2, byl v inzerci nepouizity za 2.tis, vazi 960g a vejdou se do nej i dva lidi, takze pro jednoho s vecma docela pohoda, kompaktni a lehouckej, nakonec jsem ale koupil malinko vetsi stan s predsinkou, akorat nakonec vazi o 600g vic, nez udavaly udaje na inetu, ale i tak je solidni a s milou se do nej nacpem o neco lip...
Remus511 napsal(a):
Jsem se dočetl že menší bágl tam strčíš takže bundu a kalhoty možná i helmu, ale co s botama?
a jak rychle se to ma skladat?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks: fofr, rozbalíš jak spacák a dáš tam dva pruty
nForger: mám od Colemana Cobru3 a to je hodně podobný co máš ty, ale to už má skoro 3kg a hlavně není samonosný takže písek nebo sníh je problém.
Jediný co mě odrazuje je nemožnost úklidu bot, etc.
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Upravil hicks dne 18.01.2010 14:54
17 cm
a tobe vydrzi stan jenom jednu sezonu ze te zrovna TOHLE tak trapi?
17 cm
PeDR napsal(a):
To Remus:Jsem na tom stejně .Kdo by lámal kosti ve stanu.
jenom ten, kdo nema nafukovaci matraci s kompresorem
17 cm