Ten samý email mi taky přišel od Trávníčka a hned jsem to sem chtěl zinknout...
Jdu do nich...o 1200kč levnější oproti loňsku...to už je **** znát
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
bluesbery napsal(a):
Nedávno tu proběhly na fóru informace o koupi sady TKC od tajemného zdroje za 4500 Kč. Asi někomu zkazím radost ale jiným udělám :
Ať počítám jak počítám, tak v rozměru 110/80-19 a 150/70-18 se na míň jak 5524,- nedostanu... Plus případná pošta... Co je na tom výhodnější???
Upravil TomVS dne 22.01.2010 16:49
jo,teď jsem so toho všimnul, s těma příplatkama...to ať jdou do .....
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tomkh napsal(a):
Ať počítám jak počítám, tak v rozměru 110/80-19 a 150/70-18 se na míň jak 5524,- nedostanu... Plus případná pošta... Co je na tom výhodnější???
poštovný neplatíš... posílaj to PPLkem a já neplatil ani Ká...
bluesbery napsal(a):
ty příplatky za rozměr mi unikly, sory za poplach. No pokud nebudou v dohledné době Mitas 10 , tak asi je stejně vemu
Já si toho taky všimnul až pozdějc,mrzáci jedni...
to už vypadá lepšejc...
Upravil Kubrt dne 22.01.2010 16:59
Zdravím, nesledoval někdo, kde jsou nejlevnější Tourancky? Budu potřebovat nový a myslím, že teď je optimální doba na nákup (z hlediska ceny)
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Janek napsal(a):
je to sice mimo e10, ale hovořilo se tu o cenách TKC...tudíž...kdyby někdo objednával sadu na http://www.moto-p... tak může zřejmě počítat s tím, že mu s gumama dorazí i malej digitální tlakoměr od Continentalu + nějaký ty samolepky pro přepelení škrábanců
tak tady zaserem další vlákno,ale budiš Já si je objednal právě z tohoto shopu,tak jsem zědavej co mi nadělěj Jakmile gumy dojdou tak pisnu jestli něco přišlo.Zkopíruju toto do vlákna o TKC
Koukám že jsi z Tuřan... z okolí mám pár dobrejch kámošů a motoklub a 24.7. pořádáme ve Studeněvsi jednodení srázek.Stejně jako v loni.Tak se vokaž
Kubrt: Ahoj, já jsem TKC objednal za 4.690kč u Antla. Přezutí pneu od něho zdarma
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku